Gość: Agassi IP: armagedon:* 25.06.03, 12:56 Dziewczyn6y musialem w zeszlym roku z powodow zdrowotnych zostac obrzezany,co o tym sadzicie???To cos wg Was bardzo zlego??Czy wrecz przeciwnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Obrzezanie 25.06.03, 13:06 Czy w Twoim wypadku polegalo to na wycieciu mozgu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richie Re: Obrzezanie IP: armagedon:* 25.06.03, 13:20 Mario2 debilu bezmózgi nie udzielaj sie,forum dla debilii jest gdzie indziej wiec spadaj ,bo mamusia na kaszke cie dziecko wola Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Obrzezanie 25.06.03, 13:28 Widze, ze dobrze sie orientujesz, gdzie jest forum dla debili. Zrobili cie juz tam adminem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafnia jestem na TAK !! IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.03, 13:08 Gość portalu: Agassi napisał(a): > Dziewczyn6y musialem w zeszlym roku z powodow zdrowotnych zostac obrzezany,co > o tym sadzicie???To cos wg Was bardzo zlego??Czy wrecz przeciwnie?? Jestem jak najbardziej na tak :)))) A czemu to juz chyba nie musze pisac, bo ktos juz tu pisal wiele razy o tym, tzn na forum mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Re: Obrzezanie IP: *.mpimp-golm.mpg.de 25.06.03, 23:47 No to jest nas co najmniej dwoch. Tez musialem poddac sie skalpelowi i rozstac sie z tym faldem skornym. chirurg zrobil dobroa robote tylko mam "wianek" z tkanki bliznowej. calkiem niezly bajer - to info dla pan :) Odpowiedz Link Zgłoś