edzioszka 29.06.03, 22:11 Czekam z niecierpliwością co zanegujesz..he he he..i widzę już uśmiech smutku na Twej twarzy..;)..a co do muzykowania - to zaśpiewasz jeszcze, zaśpiewasz..;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urkho Re: Howgh, witaj Urkho! ;) 29.06.03, 23:17 Niedoczekanie zła kobieto. Nie podoba mi się nic. Wszystko jest do d... i zamierzam wam to udowodnić. A co do moich zdolności wokalnych...ech żeby tu można było pośpiewać, to mój głos zwaliłby cie z nóg. Oczywiście byłyby to pieśni smutne i pesymistyczne. Z pozdrowieniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Howgh, witaj Urkho! ;) 29.06.03, 23:39 Witaj Wstręciuchu..:P..Jasne, żem zła, przebiegła i tylko udaję miłą, żeby zwieść niewinne duszyczki, a zwłaszcza młodzieńców wpadających w me sidła jak płotki w netsieć..tak naprawdę o jestem WIEDŹMĄ, która czeka jedynie na to by Cię jakim zaklęciem pognębić..choć..<czas na reflektion>..latam przepisowo używając wyłącznie kanałów powietrznych <jedyna zaleta>..;).. - a wkrótce sabat..HURRA!!!..poza tym nie myśl wcale, że się cieszymy z Twego przybycia tutaj...koledzy czorty to jeszcze Cię przeczołgają trochę..he he he..;) Przesyłam antypozdrowienia wedle życzenia! ;) Edi-Wredi Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Howgh, witaj Urkho! ;) 30.06.03, 12:52 nie boj sie urkho, ja cie obronie! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Howgh, witaj Urkho! ;) 30.06.03, 13:13 ach mój Obrońco drogi, niechaj Cię prowadzą tylko dobre bogi..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Howgh, witaj Urkho! ;) 30.06.03, 13:14 a od Edzioszki - same cmokaski i pieszczoszki..;) Odpowiedz Link Zgłoś