pszczola35 23.08.07, 22:08 Czy ktoś , z kochanych foremek/foremków, bedzie śmigać autkiem, z okolic Woli lub Bemowa? I może coś ode mnie zabrać? Na zlot, proooszę:-D Z góry piękne dzięki, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: pytanko , poniekąd babozlotowe:-) 24.08.07, 08:26 dziewczyny - ja Was wszystkie bardzo kocham ... ale kurde ... decydujcie się jednoznacznie - jedziecie czy nie jedziecie bo to jest tak - dostaję info (gg, sms, tel.) - Goha - NIE jadę, moze ktoś na moje miejsce (to kasa mi sie zwróci) ... wiec ja rozpoczynam poszukiwania ... znajduję ... po czym (czasami) okazuje się, że jednak osoba, która zdecydowała sie zwolnić miejsca (Hurra!) jedzie ... a mnie pozostaje wymyślić gdzie upchnąć kolejną osobę i jak wyczarować jej miejsce do spania drugiej, która się juz nastawiła, napaliła i zdecydowała... litości! do spotkania jest 6 dni (dla mnie 5, bo wylatujemy na ośrodek w czwartek) ... informuję uroczyście że ostatnie jadę - nie jadę - szukaj - ratuj przyjmowane są do dnia dzisiejszego ... od jutra nie chce słyszeć o takich problemach (i mam nadzieję, że przy takiej ilości ludzi i spraw do załatwienia jeszcze przed zlotem nie jest to wygórowana prośba). P.S. Aga, Agata, Ela - prosze o info o Waszych ostatecznych decyzjach Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: pytanko , poniekąd babozlotowe:-) 30.08.07, 08:34 Gosiu, składam samokrytykę. Ale jak zdecydujecie, ze następne spotkanie chcecie mieć w okolicach stolycy to obiecuje, ze pomoge w przygotowaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: pytanko , poniekąd babozlotowe:-) 24.08.07, 08:34 acha - bom zapomniała w "szale twórczym" Agus - zastukaj do Pedrosa (lub zadzwoń - kom. jest w niższych postach) ... myślę że Piotr chętnie weźmie do furacza to "coś" ... hm... czy to coś ma robala? pozdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etita a bedzie ciacho? 27.08.07, 20:12 a ja pamietam ze zima to Pszczolka ciacha upiekla, i dobre byly, i skoro zamierza jechac autkiem to znaczy ze jej sie nie pokrusza na motocyklu ;) tylko nie wiem czy jeszcze upiecze... Agus upieczesz? ;D P.S. to ja chce 2 porcje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: a bedzie ciacho? 27.08.07, 21:56 Jak Aga napisała tego posta, to od razu mi się z ciastem skojarzyło, ale nie pisałam coby nie było, że jestem taki łasuch hehe. W Łodzi to chyba wracałyśmy się po to ciasto jak szliśmy do Irona coś mi się tak kojarzy;). Aga, to jak będzie pyszne ciacho? Tęskniąca za ciachem Agi:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: a bedzie ciacho? 27.08.07, 22:01 dorotii3 napisała: W Łodzi to chyba wracałyśmy się po to ciasto jak szliśmy do Irona ... ... ba nie tylko się wróciłyście, ale jeszcze przywlekłyście je do najpy w stanie nienaruszonym (a to już wyczyn nie lada jaki):) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: a bedzie ciacho? 28.08.07, 22:52 oj, Babolki:-D Bedzie, będzie,....tylko muszę złapać kontakt z jednym z naszych kolegów,..jutro tel. (kurde, nie mam czasu w ciagu dnia!) z samego ranka. Może chłopaczyna się ulituje i je zabierze...;-D;-D bużka,Aga Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: a bedzie ciacho? 28.08.07, 23:27 Agus, Ty nam tu naszych zoladkow ciachami nie rozpieszczaj, tylko sama przyjezdzaj na Babozlot!!!:P Ja bym wolala Ciebie zobaczyc niz slodkosci! Choc przyznaje, Twoje wypieki byly pyszne i z przyjemnoscia sie po nie wracalysmy, wiec ostatecznie, w drodze wyjatku mozna uznac, ze ciacha beda Cie reprezentowaly i Twoja nieobecnosc bedzie usprawiedliwiona ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: a bedzie ciacho? 30.08.07, 00:18 Kasia, albo ja coś źle zrozumiałam albo...Ty. Bo z tego co czytam, to wnioskuję, że: 1) Aga wybiera się na babozlot motorem, 2) szuka kogoś z samochodem w celu 3) zawiezienia upieczonych przez nią ciast dla nas Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić... Dorota: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: a bedzie ciacho? 30.08.07, 01:35 Dorotka, z tego co wiem (ale najlepiej to Aga powinna sama sie tlumaczyc ;))), to: 1. Aga niestety nie jedzie na Babozlot motorkiem, bo nie ma jeszcze uprawnien, 2. owszem, szuka kogos z autem 3. w celu, ktory wymienilas, ale to nie zmienia faktu ze czy motorkiem czy autkiem, Agus sie nie pojawi w owianym tajemnica miejscu. Mowiac inaczej, Pszczola znowu nam podpada i ponownie rezygnuje z zobaczenia tylu smigajacych kobitek w jednym miejscu ;))) Ale jak to mowia, do trzech razy sztuka, wiec zima juz sie nam nie wymiga! Zadbam o to osobiscie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś