Dodaj do ulubionych

Szanowny Menie

13.12.01, 17:59
bardzo proszę, by twa znajomość kobiet nie przeszkadzała mi w zdobywaniu tych,
których ja chcę.
Dostałem niewybredne "cytaty" od Pań z pogróżkami włącznie.
Dlaczego do mnie?
Czym sobie zasłużyłem na tak nieprzyjemne listy?
Orfeusz mężczyzna ale nie Men
Obserwuj wątek
    • mina.mina Re: Szanowny Menie 13.12.01, 18:01
      morfi a ktore baby chcesz? powiedz, bo inaczej moze byc bitka!
      • orfeusz2001 ReMino, Pani Mino 13.12.01, 18:21
        przepraszam za użycie imienia, ale ja nie szukam baby.
        Szukam kobiety. Eurydyki.
        Dziękuję za bijatykę, lecz nie przeczę,że cieszy mnie tak szeroki odzew na moje
        wezwanie.
        Choć nie zawsze odzew ten jest miły.
        Za nie miły również dziękuje.

Orfeusz
    • karina_17 Re: Szanowny Menie 13.12.01, 19:10
      Aleś Men dał plamę, widzisz jakie przez ciebie problemy ma ten FACET,

tak mi przykro :)
      • men_ Re: Szanowni Karinko i Eurydyko 13.12.01, 19:13
        Gdy runie piedestał ..,
        Czy na nim ktoś stał ..
        • mario2 Re: MENda 13.12.01, 19:16
          raczej lezal- i to taki kaleka umyslowy jak ty
          • men_ Re: mariobezjajeczne 13.12.01, 19:19
            olewam
            • mario2 Re: MENda 13.12.01, 19:22
              nawet nie maz czym bezplciowcu :o))) Inwencja sie konczy- mozdzek parcieje-
              czas do domu starcow- intelektualnie niedolezaly karle :o)))
            • men_ Re: mariobezjajeczne 13.12.01, 19:25
              men_ napisał(a):

> olewam ...itd.

wymyśl coś kretynku coś nowego, i wtedy się zgłoś :)
              (tylko zanim cie zarżna w rzeźni)

• mario2 Re: MENda 13.12.01, 19:29
                MENdo czyli wszo lonowa, w tym przypadku- forumowa. Jestes tak waskim zakresem,
                tak prostym organizmem, ze przy tobie pantofelek to superrozwiniety
                intelektualista, dlatego na twoj temat niczego nie da sie wymyslec nowego.
                Bede wiec tropij twoja glupote wszedzie tam gdzie sie mikroorganizmie pokazesz.
              • men_ Re: mariobezjajeczne 13.12.01, 19:31
                a ja twój debilizn topił - w gnoju, nie w piwie (szkoda szlachetnego trunku)
                • mario2 Re: MENda 13.12.01, 19:33
                  w swoim wlasnym gnoju, ktory tutaj codzien produkujesz?
                  • men_ Re: mariobezjajeczne 13.12.01, 19:35
                    mario2 napisał(a):

> w swoim wlasnym gnoju, ktory tutaj codzien produkujesz? -"gadając" z toba ty
                    bezjajeczne zwierze

• mario2 Re: mariobezjajeczne 13.12.01, 19:42
                      ty produkujesz gnoj, a ja rzucam perly przed ..... wlasnie ciebie matolku
          • Gość: karina MARIO IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 21:17
            mario ty cymbale. Odpieprz się raz na zawsze. Musisz psuć każdy wątek? JAk tak
            bardzo chcesz prowadzić dyskusjie z menem, to na oddzielnym wątku.
            Papa
            • mario2 Re: Karinka 13.12.01, 21:42
              Sluchaj niedorobiona adwokatko MENd. Moge byc gdzie chce i robic co chce- bo
              tak mi sie podoba. Za malutka, mlodziutka i glupiutka jestes, by mnie pouczac!
              A jesli juz tak MENde kochasz- to sama sie wynos z nim jak najdajej- i to tak
              daleko- by jego smrod nie walil w nozdrza przyzwoitym ludziom!
              • karina_17 Re: Karinka 13.12.01, 22:29
                mario2 napisał(a):

> Sluchaj niedorobiona adwokatko MENd. Moge byc gdzie chce i robic co chce- bo
                > tak mi sie podoba. Za malutka, mlodziutka i glupiutka jestes, by mnie pouczac!
                > A jesli juz tak MENde kochasz- to sama sie wynos z nim jak najdajej- i to tak
                > daleko- by jego smrod nie walil w nozdrza przyzwoitym ludziom!

I ty to niby jesteś przyzwoity? Weź się nie ośmieszaj i tak juz wszyscy mają z
                ciebie niezły ubaw kretynie!
                • mario2 Re: Karinka 13.12.01, 22:34
                  sluchaj infantylna dupencjo. Kto ci powiedzial, ze ja jestem przyzwoity?.
                  jestem nieprzyzwoitym, antyklerykalnym, nie uznajacym wartosci przyjetych przez
                  polmozgi cynikiem. ( po raz kolejny polecan slownik wyrazow obcych).
                  jakos nie widzialem, by ktos sie ze mnie tu wysmiewal- no chyba, ze za cos
                  takiego uznasz kwiczenie tej swinskiej MENdy
                  • karina_17 Re: Karinka 13.12.01, 22:37
                    Wyzywanie Mena do świń, to szczyt twoich możliwości. TY mi polecasz słownik? Ja
                    tobie lekarza, albo jakieś pigułki antydeprasyjne.
                    • mario2 Re: Karinka 13.12.01, 22:50
                      ja jego nie wyzywam- ja go nazywam po imieniu zMENdzialym wieprzem. Tobie juz
                      nic oprocz swierszczyka i BB nie polece- i tak tylko obrazki potrafisz ogladac!
                      • karina_17 Re: Karinka 13.12.01, 23:00
                        No tak, tylko obrazki. Przykro mi, ze nie myślisz, ale ja ci nie pomogę. Jak
                        mawiał mój prof. od chemii " Największą krzywdą i zemstą jest pozostawić
                        człowieka w jego głupocie". I zostań juz sobie mario taki jak jesteś
                      • men_ Re: maryjowate 13.12.01, 23:00
                        i widzisz wieprzu - mała dziewczynka Ci utarła tego nochala przepitego !!!!!

Prawda w oczy kole bawole, tfu, świnio
                        • mario2 Re: do zaMENdzonej Karinki 13.12.01, 23:34
                          Sluchaj twojego profesora od chemii- a z MENda daleko zajdziesz. Pasujecie do
                          siebie jak dwie krople wody, tfu, jak dwie szare komoreczki w waszych makowych
                          gloweczkach. Zostawiam cie przeto w twojej glupocie z Menda zdradzajaca objawy
                          marskosci mozdzku. Moze Karina kiedys zmadrzejesz- na razie rokowania sa zle-
                          ale wtedy, gdy sie to stanie bedziesz miala 1 szara komorke wiecej niz MENda- w
                          lechtaczce- bo w glowie nie jest to mozliwe!
    • men_ Re: no i orfeuszu 1990 - patrz wyżej 13.12.01, 19:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka