grooszek TArararararam!!!! POLOWA!!!!! 04.08.03, 07:05 juz minela polowa!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 05.08.03, 07:13 To moze piosenka ( z dorban zmiana imienia, ale rytm zachowany...) "Ty przeciez wiesz, ze ja to nie maszyna wiec szanuj me serce, ja prosze Cie Szakira!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 05.08.03, 08:54 To dalszy ciag, co raz bardziej optymistyczny:) Tylko ciebie Chcę mieć na zawsze I tylko z tobą Na drugą stronę chcę przejść Ja dam ci wszystko Co będziesz chciała Nie wiem co dalej Lecz to nie ważne jest Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 07:44 odliczanie wstrzymane, bo moze byc ze dopiero dzis jest 52, a moze byc ze i jutro:((( Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 07:54 saqqara napisała: > mea culpa > mea culpa.... przez grzecznosc nie zaprzecze:)) czekam, wiesz na co:)) buziaki slodkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 08:24 nie badz taki dzentelmen, oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 08:31 saqqara napisała: > nie badz taki dzentelmen, oki?:) W kazdym calu dzentelmenem jestem:) Chadzam sobie grzecznie po angielskich ulicach, z laseczka i melonikiem;)) A pod nosem tylko: "kurwa, znowu ta pierrdolona mgla" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 09:08 mam nadzieje ze z buzki Ci nie schodzi ten anielski usmiech, kirdy sobie tak mruczysz pod nosem?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 09:12 saqqara napisała: > mam nadzieje ze z buzki Ci nie schodzi ten anielski usmiech, kirdy sobie tak > mruczysz pod nosem?:))) No jasne, na lewo i prawo sie grzecznie klaniam, a pod nosem, tak przez zacisniete zeby, leci: "kyrwa, ale sztywniacy" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 09:22 uwazaj zebys na jakas nasza rodaczke nie trafil;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 09:30 saqqara napisała: > uwazaj zebys na jakas nasza rodaczke nie trafil;))) > Wtedy powiem. "could you please polish my shoes? there's so much mud around" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 09:35 alez Ty ludzki jestes, hoho:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 09:43 saqqara napisała: > alez Ty ludzki jestes, hoho:)))) no ba. niech szkoli sie nawet na ulicy;))). Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 09:54 ona juz sie tam od dawna szkoli;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:09 saqqara napisała: > ona juz sie tam od dawna szkoli;)))) po prostu pieniadz lezy na ulicy (podlodze?) , trza sie tylko po niego schylic, hehehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:19 wez przestan, obraz tej pani w pozycji schylonej (ktora dosc czesto przyjmuje wlazac komus w odbyt) jest obrzydliwy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:20 saqqara napisała: > wez przestan, obraz tej pani w pozycji schylonej (ktora dosc czesto przyjmuje > wlazac komus w odbyt) jest obrzydliwy;))) Jednemu wlazi, a swoj wystawia, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:27 zmienmy temat bo szkoda nia ten watek paskudzic... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:28 saqqara napisała: > zmienmy temat bo szkoda nia ten watek paskudzic... slusznie:) Choc to taki znak czasu - co sie akurat dzieje, czym sie zajmujemy, itd,:))). Chyb zaraz pojde cos zjesc. Po tygodniowej przerwie odwaze sie na wizyte w mordowni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:34 co sie akurat dzieje? to poniedzialkowego odliczania mogloby dla mnie nie byc.... to powodzenia zycze, moze nie bedzie tak zle? wez wegetarianska z szynka i peperoni ale bez ogorka, byla calkiem niezla:)) bosze, ale bym ja teraz zzarla.... milo mi sie kojarzy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:37 saqqara napisała: > co sie akurat dzieje? to poniedzialkowego odliczania mogloby dla mnie nie > byc.... > to powodzenia zycze, moze nie bedzie tak zle? wez wegetarianska z szynka i > peperoni ale bez ogorka, byla calkiem niezla:)) > bosze, ale bym ja teraz zzarla.... milo mi sie kojarzy:)))))) > A ja wciaz nie mam na nia ochoty, nie wiem dlaczego. Czuej sie najedzony,jak tylko wyobraze sobie jej smak:))). POniedzialek to tez zycie;) Tak jest i nie ma co zalamywac lapow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 10:43 hihi, a ja mam na nia ochote bo u mnie dziala to troche inaczej (krocej tam bylam): zamykam oczy i widze wielki talerz, wielka pizze, szklanka soku, zielone serwetki...aha, wylewam teraz sok;))) widze rozowe zezwloki przykryte serem i Twoj usmiech na widok mojego obrzydzenia, kiedy odkrywam co to jest:)))) nie lamie lapow, bylo minelo... i hope? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 06.08.03, 11:39 saqqara napisała: > hihi, a ja mam na nia ochote bo u mnie dziala to troche inaczej (krocej tam > bylam): zamykam oczy i widze wielki talerz, wielka pizze, szklanka soku, > zielone serwetki...aha, wylewam teraz sok;))) widze rozowe zezwloki przykryte > serem i Twoj usmiech na widok mojego obrzydzenia, kiedy odkrywam co to jest:))) > ) > > nie lamie lapow, bylo minelo... i hope? Hope, ze masz racje:))) I ze ja ja mam:))). A dzis bylo papu bardzo dobre, naprawde! chyab sobie wzieli do serca tydzien mojej nieobecnosci, bo dzis dostalem bardzo dobre miesko z frytami i do tego troszke gotowanych warzywek. A miesko bylo smieszne: wieprzowina z bananem i kukurydza:). ale smakowalo mi bardzo, a to najwazniejsze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 07:13 I znow ruszylo:))). Dluzszej przerwy juz bym nie zniosl;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:00 czesc:)) coraz lepiej to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:04 saqqara napisała: > czesc:)) > coraz lepiej to wyglada a mogloby byc wogole jeszcze lepiej, gdyby nie korekcyjny dzien przerwy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:11 trzeba bylo kupic sobie zapasowa bateryjke do liczydel;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:17 saqqara napisała: > trzeba bylo kupic sobie zapasowa bateryjke do liczydel;)))) Pierdu pierdu, trzeba mi bylo dac prawidlowe dane wejsciowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:22 nie narzekaj! moglo wogole nie byc zadnych danych! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:32 saqqara napisała: > nie narzekaj! moglo wogole nie byc zadnych danych! :)) Wtedy na wstepie znalbym wynik... coz ze malo satysfakcjonujacy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:51 no widzisz? lepsze pomylki w liczeniu niz zadne liczenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 07.08.03, 09:53 saqqara napisała: > no widzisz? lepsze pomylki w liczeniu niz zadne liczenie:))) tia... logika kobiety.... i wszystko jasne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 08.08.03, 07:38 KOlejny dzien czas zaczac tralalalaaa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 08.08.03, 09:40 nio:)) i to piatek, juz czuje weekend nosem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 09.08.03, 22:45 chociaz jest troche pozno a ja biegam za reniferami, to sie jednak wpisze.. ku pamieci:) ps. hope, ze sie nie pomylilem w rachubie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 10.08.03, 00:24 aha!!! kolejny dzien za nami....a ja wlasnie wymoczylem tylek w saunie i doszedlem do niezwykle budujacych wnioskow;)))) kis:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 11.08.03, 07:54 a teraz poniedzialek. Ale tak naprawde to juz prawie piatek - co to sa 4 dni:)). Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 11.08.03, 08:03 u mnie ten tydzien konczy sie juz w czwartek, piatek jest free:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 12.08.03, 08:51 Juz tylko 2,5 tygodnia:))))) iiiihaaaaaaaaaa!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 12.08.03, 09:38 juz sie nie moge doczekac konca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 12.08.03, 09:39 jeszcze tylko 17-18 dni:))) czyli -nascie, a to prawie 10, a to prawie nic:))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 12.08.03, 09:49 prawie nic? to zapraszam dzisiaj Pana na spacer:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 12.08.03, 09:51 saqqara napisała: > prawie nic? to zapraszam dzisiaj Pana na spacer:))) chetnie. gdzie idziemy?:))) niewazne, bedziemy szli i trzyamli sie za lapki i bedziemy tymi zlaczonymi lapkami machac beztrosko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 12.08.03, 11:36 saqqara napisała: > nio:))) a potem pojdziemy na dobra herbatke, pewnie na stare miasto:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 13.08.03, 07:46 wrrrrr.... znowu musialem wstac... i znowu wstalem zbyt pozno.... Bo ja kocham spac:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 13.08.03, 09:11 finskie swiry nie lubia:))) popaprancy wstaja i sa w pracy juz kolo 7.. codziennie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 13.08.03, 09:45 hihi, maja teraz okres zapylania, to co sie dziwisz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 13.08.03, 09:56 saqqara napisała: > hihi, maja teraz okres zapylania, to co sie dziwisz?:))) jak go nie maja, to tez tak przychodza... oni sa nienormalni, i tyel:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 13.08.03, 10:19 a kto jest normalny??? znasz takiego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 13.08.03, 10:20 saqqara napisała: > a kto jest normalny??? znasz takiego?:) no... znam siebie i Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 13.08.03, 10:27 a tak... my naprawde jestesmy normalni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 14.08.03, 07:25 Tak! To tylko 14 dni!!!:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 14.08.03, 08:49 az przyjemnie sie na te liczbe patrzy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 14.08.03, 08:58 saqqara napisała: > az przyjemnie sie na te liczbe patrzy:))))) Z kazdym dniem przyjemniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 14.08.03, 09:03 a za tydzien bedzie tylko tydzien:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 15.08.03, 16:18 mijaja dni.... jzu przedostani tydzien sie zaczal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 16.08.03, 14:41 ha! przedostatnia sobota samotna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 17.08.03, 15:39 i przedostatnia niedziela:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) IP: *.man.polbox.pl 17.08.03, 17:43 czesc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 17.08.03, 17:44 Gość portalu: saqqara napisał(a): > czesc:)) co to za sciema bez logowania?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) IP: *.man.polbox.pl 17.08.03, 17:52 a co? masz watpliwosci ze to nie ja? mam jakos udowadniac? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 17.08.03, 18:23 zeby nie bylo ze ktos sie podszywal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 08:03 przedostani poniedzialek... jak milo:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 09:27 ostatni dzien odliczany dwucyfrowa liczba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 09:37 saqqara napisała: > ostatni dzien odliczany dwucyfrowa liczba:))) Po prostu the final countdown:))) 10...9...8...7... itd. A ja bede wymiatal na wiosle i machal aryjska blond grzywa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 09:40 to ja sie dostosuje i bede wrzeszczec a potem rzuce stanikiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 09:50 saqqara napisała: > to ja sie dostosuje i bede wrzeszczec a potem rzuce stanikiem:)) a rzucal, byle bys cyckow innym nie pokazala;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 09:59 oki, ale to bede tez majtkami rzucala, a co! :) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:01 saqqara napisała: > oki, ale to bede tez majtkami rzucala, a co! > :) rzucaj czym chcesz, bylebys wreszcie mi na mail odpisala;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:05 przeciez juz dawno odpisalam!??? dobrze, to rzucam...... poszlo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:11 saqqara napisała: > przeciez juz dawno odpisalam!??? > > > dobrze, to rzucam...... poszlo!:) A na drugi? Bo ja tylko jedno re dostalem:(( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:16 na drugi tez od razu re zrobilam. cos jest z poczta... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:19 wrrrrr... nie bede tu przedstawial starej sprawdzoej tezy, gdzie cos sie piechdoli;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:27 a co ja poradze?? widac sa specjalistami jedynie od hamburgerow... ps. rozmawialam z pewnym Panem, ktory ma ochote zwiedzic europe...nie powiedzialam: nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:36 saqqara napisała: > a co ja poradze?? widac sa specjalistami jedynie od hamburgerow... > ps. rozmawialam z pewnym Panem, ktory ma ochote zwiedzic europe...nie > powiedzialam: nie:)) ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Moze sprobuj z kontem na gazecie, bo mnie bardoz ten temat zaintrygowal... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 18.08.03, 10:47 poszlo aha, nie masz tego nr gg? to podesle jeszcze raz, daj mi znac ze z saq dostales Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 19.08.03, 07:25 tia... wreszcie jedna cyfra wystarcza:))))) hip hip hura!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 21.08.03, 07:21 ktos sie chyba opiernicza....;)))) ps. a zostalo dni 7:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 21.08.03, 08:47 saqqara napisała: > ktos sie chyba opiernicza....;)))) > > ps. a zostalo dni 7:)))) Bo ciut pozniej niz o 20 spac poszedlem;)))). buziaki - to juz przedostatni czwartek:)). a jutro ostatni piatek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 21.08.03, 09:34 ktos nie spi zeby spac mogl ktos:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 22.08.03, 10:10 uff, przepraszam za spoznienie ale zaspalam milego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 23.08.03, 14:27 ostatni weekend sie juz prawie konczy... ale powoli jakos. co tam... byle do piatku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 24.08.03, 10:41 :)))) wreszcie ten obrzydliwie desczowy weekend sie konczy.... ufffff Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 25.08.03, 08:24 piatek juz tuz tuz:))))) poniedzialek prawie minal, jeszcze wiec tylko wtorek, sroda i czwartek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 25.08.03, 09:18 juz tylko pare dni...dni pare.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 26.08.03, 07:54 wrotek, wtorek, niewazne, wazne, ze popojutrze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To zaczynam odliczanie:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 07:56 Jeszcze 3 dni??? Myślałam, że już dawno wróciłeś, taki szmat czasu juz upłynął. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 26.08.03, 08:07 Czesc, niestety 3 dni za wolno widac plynal ten czas:). I nie zdazylem... Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Jeszcze 3 dni??? Myślałam, że już dawno wróciłeś, taki szmat czasu juz upłynął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To zaczynam odliczanie:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 08:09 Trzeba poszukać winnych i wyciągnać konsekwencje. Ale najpierw przesłuchanie! Trzy dni to tyle, co nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: To zaczynam odliczanie:) 26.08.03, 08:16 pomozesz mi? zalozymy komisje sledcza;)) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Trzeba poszukać winnych i wyciągnać konsekwencje. Ale najpierw przesłuchanie! > > Trzy dni to tyle, co nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To zaczynam odliczanie:) 26.08.03, 08:50 ja moge pomoc w wyborze narzedzi tortur:) dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś