hubar 27.07.03, 13:47 Drodzy Różnościowcy, chyba nadszedł czas, aby zmienić opis na Waszej stronie internetowej? Poza tym, moglibyście podać link do niej w podtytule Forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Nieaktualna strona 27.07.03, 19:40 hubar napisał: > Drodzy Różnościowcy, chyba nadszedł czas, aby zmienić opis na Waszej stronie > internetowej? Ano nadszedł, jakiś czas temu w dodatku. Poczynimy to, tylko póki co jedna z Webmajsterek jest wieczorami niedostępna, a druga tylko wtedy 'stronować' może. Więc jak się zgramy, to zrobimy git ;-) > Poza tym, moglibyście podać link do niej w podtytule Forum. Dzidzia? Umiesz to zrobić? Bo ja chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Nieaktualna strona 27.07.03, 21:22 the_kami napisała: > Dzidzia? Umiesz to zrobić? Bo ja chyba nie... A wcześniej kto to robił??? Artur?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nieaktualna strona 27.07.03, 21:24 catalina1 napisała: > A wcześniej kto to robił??? Artur?? Eee... nieee... To nie chodzi o link do foruma na stronie (z tym - mam nadzieję - sobie poradzę, a jak nie, to Artur pomoże ;-). Zrozumiałam, że chodzi o podanie linka do stronki w podtytule foruma, czyli tu. A tego chyba nie umiem? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Nieaktualna strona 27.07.03, 21:25 the_kami napisała: > Zrozumiałam, że chodzi o podanie linka do stronki w podtytule foruma, czyli tu. > > A tego chyba nie umiem? A próbowałaś??? Nie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nieaktualna strona 27.07.03, 21:36 catalina1 napisała: > A próbowałaś??? Nie ;-)) Wyobraź sobie, że spróbowałam ;-) I okazało się, że nie umiem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nieaktualna strona 28.07.03, 21:52 A o co konkretnie chodzi? Moge pomóc. Czy chcecie tak, jak ja mam na naszym forum?. Niech Dzidka zerknie, bo ma wejście, a pozostali mogą zobaczyc okładkę. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10027 Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_pigwy Re: Nieaktualna strona 28.07.03, 21:38 Jeżeli ma być link do naszej strony tutaj, a więc ma ona być wszechdostępna, to ja bardzo proszę o usunięcie wszelkich informacji o mnie oraz foty z naszej strony. Ujawniam się tym, których lubię. Całemu światu nie chcę i nie muszę. D.P. Co Nie Ma Potrzeby Bycia Sławną Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nieaktualna strona 28.07.03, 21:49 To można zrobić inaczej. Założyć jeszcze jedno forum, ale ukryte. Tam beda mogły wchodzić tylko te osoby, które będa na liście dopuszczonych. Ja tak mam na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nieaktualna strona 28.07.03, 09:34 > Dzidzia? Umiesz to zrobić? Bo ja chyba nie... Dzidzia spróbuje, ale podaj mi linka, bo go tutaj nie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nieaktualna strona 28.07.03, 11:00 the_dzidka napisała: > Dzidzia spróbuje, ale podaj mi linka, bo go tutaj nie mam.... www.roznosci.com ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś