the_dzidka 30.07.03, 12:06 Ząb mnie boli, dziąsło, dupa mi urosła i mam siniaka we wnętrzu dłoni :-( Aha, no i jeszcze wydatki. To wszystko na pewno przez alkohol. Nic, tylko się pochlastać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Od jutra nie piję :-( 30.07.03, 13:16 the_dzidka napisała: > Ząb mnie boli, dziąsło, dupa mi urosła i mam siniaka we wnętrzu dłoni :-( > Aha, no i jeszcze wydatki. > To wszystko na pewno przez alkohol. > Nic, tylko się pochlastać!!!!! Chyba upić się? ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Od jutra nie piję :-( 30.07.03, 13:24 konradbryw napisał: > Chyba upić się? ;> > K. Oj, co tak przyziemnie? asdfg.mine.nu/~rehabdoll/pics/146.html R Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Od jutra nie piję :-( 30.07.03, 15:19 Napisz sobie na ścianie: Od jutra nie pije... Codziennie z rana gdy po przebudzeniu przeczytasz ten napis będziesz mogło westchnąć z ulgą ... na szczęście to dopiero od jutra ;o) Agorz PS Od roku posiadam taki napis dotyczący palenia i ... cały czas jaram . Ag Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Od jutra nie piję :-( 30.07.03, 15:21 agorz napisała: > Napisz sobie na ścianie: > Od jutra nie pije... > Codziennie z rana gdy po przebudzeniu przeczytasz ten napis będziesz mogło > westchnąć z ulgą > ... na szczęście to dopiero od jutra ;o) ROTFL!!! To jest doskonały pomysł :-DDDD > PS Od roku posiadam taki napis dotyczący palenia i ... > cały czas jaram . O jaraniu to juz wole nawet nie mówić. Dno i kicha! Odpowiedz Link Zgłoś