Dodaj do ulubionych

KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 11:53
Goscie zjechali i w mojej chalupie jest teraz jak w domu Big Brother! Moj komp zdycha ,wiec ten
nawiedzony szwagier ,stukniety pacan jeden, przywiozl swoj i chce sie na chama podlaczyc do
monitora .Grac mu sie chce wariatowi! Przeciez jak sie dosiadzie to ja juz go siekiera nie obrabie !
Mam zagladac tu wtedy kidy siur go zmusi do odejscia od kompa???? teraz kuwa w kolejce musze
stac zeby na chwile tu zajrzec! Szwagier,jego coreczka i Szczurek oczywiscie! Ja ostatnia w kolejce!:(
Moze nakarmic ich czyms nieswiezym zeby rozwolnienia dostali?:)))))
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:14
      jak pod reka nie masz tego nieswiezego, to ja juz ide do lodowki i zaraz
      wysylam..........
      :))))))))))))))
      • crimen Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:17
        Samantko,Kochanie, sprytu to Ci nie brakuje:)))
        • onlyania Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:18
          sprytu nie, ale rybke nieswieza to ja mam w lodowce.........
          :)))))))
          • crimen Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:52
            No to jaka ta ryba?Z lodówki, czy nieświerza? ;)
            • onlyania Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:54
              ty sie lepiej spytaj czy lodowka aby swieza.................
              :))))))))))
              • crimen Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:58
                To wymyj i zrób bigos na święta:)))
            • crimen Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:54
              Cholera, znowu błąd.Nieświeża oczywiście:)))
      • pomeranka Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:20
        Sam, no to kaplica. Jedyny sposób to oblać kwasem, ale tego nie polecam, bo
        jeszcze na klawiaturę poleci...

Ale przynajmniej masz rodzine rozwojową... hihi. Bo wczoraj mama do mnie mówi:
        a nie mogłabyś tak zadzownić przez maila pod jeden wwwmałpa czy jakoś tam?
        Spałakłam się:))))))))
        • crimen Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 12:50
          Witaj solenizantko:)Dużo głupot do słuchawki nagadałem? ;)
          • pomeranka Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 13:00
            W sumie to nie... ale szybko te słuchawkę oddałeś, jakbym Ciebie miała
            zagryźć.:) Strachliwy Ty, oj... starchliwy..:)))
            • crimen Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 13:06
              Nie wiedziałem że już mnie nie chcesz na śniadanie;)Poza tym patrzyli mi na
              ręce:)))
              • pomeranka Re: KUWA,ALE MAM SAJGON !!!!!!!!!! 23.12.01, 13:12
                No bo widzisz, kobieta zmienną jest. Teraz mam smaka na kalesony Lezia!
                • Gość: samanta Wy sie nie smiejcie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 13:59
                  bo mi podmienili kompa!teraz mam dunski Windows,dunskie litery i cala durna juz jestem!!!!!!! :(((((((( tam gdzie
                  kropka to u mnie dwukropek,nawias na osemce...O kurwa ,ja sie nie polapie!!!!!!!!!!!!!!!1
                  • maryjo2 Re: Wy sie nie smiejcie.... 23.12.01, 14:10
                    Spokojnie- Samanta, spokojnie :)) Teraz masz pretekst przynajmniej, zeby nikogo
                    do kompa nie dopuszczac, bo nowa klawiaturke trenujesz :o))
                    • samanta1 Re: Wy sie nie smiejcie.... 23.12.01, 14:12
                      Akurat!Oni chca grac i maja to w dupie!Wlasnie odrabuja mnie od maszyny!Zasrany zywot!:(
                      • maryjo2 Re: Wy sie nie smiejcie.... 23.12.01, 14:16
                        Do kiedy beda??? Nie musza przypadkiem juz wyjechac??
                        • Gość: samanta Re: Wy sie nie smiejcie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 15:57
                          Wyjechac?Toz ja pierwsze wypad robie w gory!
                          • maryjo2 Re: Wy sie nie smiejcie.... 23.12.01, 16:01
                            No- ale tam kompa nie bedziesz potrzebowala, na szczescie :))Teraz to ja Ci
                            zazdroszcze tego wyjazdu!
                            • samanta1 Re: Wy sie nie smiejcie.... 23.12.01, 16:05
                              taaak..to bedzie kilkudniowy odwyk.cholera,kto wie jak to zniose_Moze bede sie wymykac w nocy do
                              cafejki internerowej?:) Maryjka,a co z wami _Jedziecie? o kuwa! Zamiast kropki ...mam myslnik! :(
                              • maryjo2 Re: Wy sie nie smiejcie.... 23.12.01, 16:07
                                No raczej chyba nie jedziemy. Dlatego Ci zazdroszcze :((
                                • Gość: leziox Re: porada lezioxowa IP: *.addcom.de 23.12.01, 17:36
                                  Właściwie bez sensu i związku,ale poczułem się jakoś zobligowany dow ysłania
                                  niniejszej porady:

KIEDY ODGONIC DZIECKO/DOROSLEGO/OD KOMPUTERA.

Coraz więcej naszych kochanych milusińskich w wyniku szantażowania
                                  ojca,ugłaskania mamusi i oszukiwania dziadka,oraz wymuszeń rozbójniczych
                                  stosowanych w szkole i na podwórku, otrzymuje dopłatę do kieszonkowego i to bez
                                  podatku,co w efekcie procentuje zakupem komputera za własne zarobione
                                  pieniądze. Wtedy to nasze dziecko nadmiar wspólnego czasu spędzać zaczyna
                                  zamiast,jak zwykle,na wąchaniu butaprenu,albo wytwarzaniu amfetaminy w
                                  piwnicy,przy komputerze,co początkowo rodziców może tylko cieszyć.
                                  Po krótkim czasie jednak nasza latorośl zmienia się tak dalece,że nieznajomość
                                  psychiki dziecka opętanego manią komputerową może doprowadzić do zbędnych
                                  nieporozumień i stressu,oraz trudności wychowawczych. Aby temu
                                  zapobiec,przygotowaliśmy ten poradnik,który wyjaśnia, jak postępować z małymi
                                  komputerowymi psychopatami. Poniżej podajemy szereg wskazówek mających na celu
                                  uświadomić rodzicom,że powinni już wyłączyć dziecka komputer,lub wygonić od
                                  niego gości.Zabawę przy komputerze powinno się swojemu dziecku /lub gościom/
                                  przerwać wtedy,gdy:
                                  1.Od dwóch lat nasze dziecko nie wychodzi w czasie wolnym
                                  z domu,tylko pędzi w kierunku miejsca,gdzie jest zainstalowany komputer z grą o
                                  godzinie 5-ej rano,a kończy grę wtedy,gdy o 23-ej spada nieprzytomne z krzesła
                                  na podłogę,waląc głową o dębowy parkiet
                                  2.Kiedy spada wcześniej,pieni się obficie i dostaje konwulsji
                                  3.Jeżeli po 86-ej nieudanej próbie przebycia szczególnie trudnego etapu w grze
                                  nasze dziecko /gość/ze wzrokiem szaleńca demoluje siekierą wszystkie domowe
                                  sprzęty,zdatne do rozwalenia,po czym z tą samą siekierą goni swoich rodziców
                                  przez pół miasta
                                  4.Gdy nasze dziecko ze względu na zupełny brak czasu nie je obiadów,bo akurat
                                  gra i trzeba je karmić za pomocą odkurzacza włączonego w odwrotnym kierunku
                                  5.Kiedy nasze rachunki za prąd od chwili kupienia dziecku gry,lub przybycia
                                  gości są przynajmniej 20 razy wyższe
                                  6.Wtedy,gdy nasze potomstwo lub gość podczas nielicznych przerw w grze wchodzi
                                  po ścianie na sufit i tam wisząc wczepione pazurami w tynk tłumaczy nam
                                  uparcie,że to my znajdujemy się w niewłaściwej pozycji horyzontalnej
                                  7.Kiedy na kupno nowych gier musieliśmy w banku zaciągnąć wysoki kredyt pod
                                  zastaw naszego własnościowego mieszkania,bo czego nie robi się dla ukochanej
                                  pociechy lub gości...
                                  8.Jeżeli nasze dziecko w trakcie wizyty bliskich krewnych,siłą
                                  oderwane od gry i zapytane o to,jak się czuje,warczy głucho
                                  i przeciągle wyje,oraz biegając na czworakach po mieszkaniu gryzie wszystkich
                                  obecnych po nogach,znikając potem w pokoju,gdzie stoi komputer i zamyka się tam
                                  na kłódkę
                                  9.Kiedy sąsiedzi,przerażeni potwornymi krzykami i wrzaskliwymi, rynsztokowymi
                                  przekleństwami naszego grającego dzieciątka, nasyłają na nas codziennie
                                  policję,wojsko,wydział zabójstw, komandosów z Grom-u,izbę skarbową,oraz sanepid
                                  10.Gdy nasze dziecko możemy wyprowadzać na spacer tylko na łańcuchu i w kagańcu
                                  i tylko poza terenem zabudowanym
                                  11.Wtedy,kiedy nasze dziecko natychmiast po przegranej grze wyrzuca z 10 piętra
                                  wszystkie ciężkie przedmioty znajdujące się w mieszkaniu,a potem zaczyna
                                  zgryzać i zdrapywać pazurami tapety,jak zwykle wyjąc donośnie
                                  12.Kiedy twarz naszej latorośli zostaje opalona na czarno promieniowaniem
                                  ekranu telewizyjnego
                                  13.Gdy na skutek dziesiątek tysiécy przyciśnięć guzików w ciągu godziny naszemu
                                  dziecku zaczynają wyłazić kości palców przez skórę,a ono,nie zwracając uwagi na
                                  krew lejącą się na podłogę gra zawzięcie nadal,zaś my zmuszeni jesteśmy do
                                  nielegalnego kupowania w najbliższej stacji krwiodawstwa konserw
                                  z krwią,aby dziecku robić transfuzje na bieżąco
                                  14.Jeżeli nasze dziecko musi wpatrywać się w ekran przez teleskop,bo inaczej
                                  nic nie widzi
                                  15.Gdy nasze dziecko zamieniło się w bezwolnego robota,który funkcjonuje
                                  jedynie po podłączeniu go do komputera i oprócz dwóch słów:”chcę grać,chcę
                                  grać” nie mówi nic innego.
                                  16.Wtedy,kiedy nasz bobasek przez zupełny przypadek wdziera się do wojskowego
                                  komputera kontrolującego siły zbrojne Stanów Zjednoczonych,do naszych drzwi
                                  pukają przedstawiciele amerykańskich sił szybkiego reagowania wraz z FBI,CIA
                                  i panami z Pentagonu,a przed naszym blokiem na trawniku obok małego fiata pana
                                  Henia zaparkowały ciężkie czołgi M1,wspierane przez helikoptery szturmowe
                                  Apache i cała ta swołocz celuje w nasze okna.
                                  17.Gdy nasze dziecko,pracując nad zwiększeniem szybkości i pamięci swojej gry
                                  wymyśla nowy rodzaj twardego dysku potrzebującego do zasilania minimum 300
                                  megawatów,a zaraz potem wysadza w powietrze za pomocą przeciążonej sieci
                                  elektrycznej bezpieczniki w mieszkaniu,w bloku,transformatory na
                                  osiedlu,miejski zakład energetyczny i wszystkie krajowe elektrownie,po czym
                                  problem rozwiązuje się sam,gdyż bez prądu trudno grać przy komputerze,a co
                                  najwyżej przy świeczkach w Chińczyka,domino lub w tysiąca,albo z sąsiadką w
                                  pokera rozbieranego
                                  18.Kiedy żadna ze szkół podstawowych nie chce w ogóle o naszym dziecku
                                  słyszeć,bo znają je wszyscy z widzenia z pierwszych stron brukowych gazet,
                                  a szkoły specjalne z hukiem zatrzaskują przed nim swoje podwoje w trosce o
                                  absolwentów i dopiero szkoła dla dzieci policjantów wykazuje swoje
                                  zrozumienie,przyjmując nasze dziecko w poczet uczniów.
                                  19.Wtedy,gdy nasze dziecko ma co prawda ochotę na jedzenie,ale podczas
                                  śniadania smaruje masłem i okłada serem dyskietki,a potem bez zbędnych zażaleń
                                  miażdży je zębami,łykając plastyk z apetytem i głośno chwaląc smakowitość
                                  swojego jedzonka, zagryza mikroprocesorami.
                                  20.Kiedy nasza pociecha podczas spaceru z nią, pozbawiona możliwości zagrania w
                                  przenośną grę typu Game Boy napada znienacka i zagryza 2 dobermany,3
                                  bullteriery oraz 2 rottweilery,za co musimy zapłacić wysokie odszkodowanie,
                                  a potem energicznie wyrywa się z uścisku naszej ręki w kierunkupobliskiego
                                  ZOO,gdzie stoją jeszcze klatki z lwami, tygrysami i innymi drapieżnikami
                                  21.Wtedy,gdy znany psychiatra po 20 minutowej rozmowie
                                  z naszym dzieciątkiem sam,bez przymusu, kładzie się na kozetce
                                  i podłącza do urządzenia stosowanego przy terapii elektrowstrząsowej,a
                                  potem,jeszcze dymiąc i się trzęsąc,włazi w kaftan bezpieczeństwa,każąc się
                                  odwieźć na oddział zamknięty
                                  22.Wtedy,kiedy podrasowany komputer naszego dziecka jest tak szybki,że po
                                  doprawieniu kół,spojlerów oraz pojemnika na testament osiąga na płatnej
                                  autostradzie Wrocław-Muchobór Wielki prędkość przelotową 450 km/h, po czym
                                  trzeba hamować,gdyż autostrada po 5 minutach jazdy właśnie się kończy
                                  23.Gdy dziecko zamontowało do chłodzenia wielkiego procesora tak duży
                                  wentylator,iż po włączeniu komputera możemy naśladować w jego pokoju stan
                                  nieważkości i wychodzi to o niebo lepiej,niż w jakimś głupim samolocie
                                  nurkującym w kierunku ziemi z wariacką prędkością.Problemem są tylko fruwające
                                  wokół meble,oraz narzędzia do majsterkowania jak młotki,piły do metalu i
                                  drewna,kot,oraz nożyce żony i skalpele służące normalnie do otwierania listów
                                  24.Kiedy nasze dziecko przestały interesować gry telewizyjne
                                  i komputerowe,ale za to po wywołaniu i obejrzeniu internetowych stron agencji
                                  kosmicznej NASA biega ono od rana do wieczora po osiedlowych uliczkach,udając
                                  myśliwiec z Marsa i właściwie nikogo by to nie dziwiło,gdyby nie fakt,że nasze
                                  dziecko osiągnęło w międzyczasie wiek lat 25.

Mamy nadzieję,iż te krótkie zarysowanie charakterów dzieci ogarniętych
                                  komputerową manią pozwoli rodzicom na umiejętne postępowanie ze swoimi
                                  pociechami bez konieczności uciekania się do morderstwa lub samobójstwa,czego
                                  wszystkim ewentualnym,lub aktualnym rodzicom życzymy.
                                  THE END
                                  • Gość: leziox Re: porada lezioxowa IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:21
                                    Sajgon Sajgonem,dyngol dyngolem,a jak jeszcze dychasz to się zgłoś na
                                    przesłuchanie.No.
                                    • onlyania Re: porada lezioxowa - oj dzieki ci leziu 23.12.01, 23:33
                                      a mnie wlasnie tego bylo potrzeba od samego rana.............
                                      w miejsce jakis kurew otrzymanych od wuka............
                                      Lezio, wielki jestes...........
                                      • Gość: leziox Re: porada lezioxowa - oj dzieki ci leziu IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:43
                                        Nie marudź znowu Only,tylko polej,bo się ściemnia.Też cię kocham.No.
                                        • Gość: samanta Sluchajcie no lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 03:18
                                          Jesli nie chcecie zebym pieprznela na zawal a pozniej ze smiechu to ..no Wy juz wiecie co bylo
                                          dzisiaj:)))) Poradnik przeczytalam od deseczki do ostatniego gwozdka .Co ja Ci tu bede szklic
                                          facet...masz dar w lapie do pisania a nie tylko wychylania kieliszka:) Moze nie tak przejaskrawione ale
                                          wiele sie potwierdza .Ty wiesz ,ze ten moj Szcurek to wstaje w niedziele o 6-ej rano zeby grac na
                                          komputerze? Ja jestem nalog ale on...!!!Dramat!:) Kolorowych ...niesamowitych snow i nie zapominaj
                                          o aparacie!:) Pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka