Dodaj do ulubionych

na kawe zapraszam robocza

27.12.01, 08:44
i co by sobie przy niej pogadac
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 08:46
      a o czym?
      • anka1 Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 08:49
        witaj Yess! przyda sie bo czuje ze zasypiam:)
        • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 08:51
          czesc tygrys :) a o czym chcesz.
          aniu servuje tylko nesce...polewac??????
          • onlyania Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 08:53
            nie, ja niechce nesce ja chce z ekspresu, byleby expresowo bo wypadam zaraz...
            :)))
            • anka1 Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 08:58
              Yess polewaj tylko mocna:) i tez presto bo niedlugo znikam i bede sie z
              przerwami pojawiac. ale pogadaj z Tygryskiem bo jest smutny a ja nie bede Go
              mogla dzis dlugo pocieszac!
              • onlyania Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:00
                kochany tygrysku, jak przyjdzie kotek to sobie za nim polataj...
                kotek tez za myszkami lata i jest mu straaaasznie tu milo....
                :))))))))))
            • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:00
              no nie wiem,...
              może o tym o czym ty lubisz...?

ja za bardzo kawy nie lubię, zrobisz mi herbatki?

tygrysek...
              • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:02
                no to serwuje dwie kawki :) jedna expresso druga normal i dla tygryska herbatka
                z malinami?
                • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:07
                  z malinami może być. jest OK.
                  to o czym rozmawiamy?
                  • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:09
                    no nie wiem tygrysku moze o zyciu? to taki wdzieczny temat
                    • kitek1 Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:10
                      a co Ty wiesz yessko, o zyciu,
                      • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:13
                        ja wiem!: life is live...!!

• yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:15
                          dzien dobry kitek.
                          co wiem? cos nie cos wiem cholera
                          • kitek1 Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:19
                            nie choleruj yessinko, wiem ze wiesz, bo sie coraz mniej na mnie rzucasz,
                            czyli, ze mnie prawidlowo wyczuwasz,
                        • kitek1 Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:17
                          a dad is death,
                          • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:20
                            nie dad tylko dead,... ale to nieważne...
                            yess czy herbatka juz gotowa??
                            a co chciałabys nam powiedzieć o życiu?
                            bo moje jest beztroskie..

tygrysek...
                            • mathildae Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:25
                              yess, dzieki za kawe, mam nadzieje, ze pomoze;-)
                              tygrys(ek), nie brykaj, bo Ci sie herbatka z kubka wychlusnie!
                            • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:25
                              kitek my sem musim cos wyjasnic !!!!! czy ja sie na toi rzucam?
                              ytgrysek herbataka gotowa !!! dlaczego tu cie jeszcze nie ma?
                              • kitek1 Re: na kawe zapraszam robocza...yesssss 27.12.01, 09:28
                                kiedys sie rzucalas, ale Ci wszystko wybaczam i chetnie kawkuje z Toba,
                                • yess Re: na kawe zapraszam robocza...yesssss 27.12.01, 09:57
                                  kitek ja sie na ciebie nie rzucalam tylko tak delikatnie droczylam. a to
                                  wszystko z sympatii oczywsicie :)
                            • kitek1 Re: na kawe zapraszam robocza....tygrysek 27.12.01, 09:26
                              dzieki, niechcacy tatusia usmiercilem, tez lubie zycie,
                            • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza / onlyania IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:27
                              jaki kotek? z kom mam polatać?
                              a może raczej pobrykać... jak to tygryski lubią..

tygrysek...
                              • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:34
                                mathildo nic mi sie nie wychluśnie!,.. nie ma obaw, jestem zwinny:))

yess już jestem!.. musiałem na chwilke wpaść na wrzosowisko..
                                mmmmmm.....pyszna herbatka..tygryski takie uwielbiają!

a propos życia moge wam jeszcze powiedzieć że "życie jest piękne!!"

tygrysek...
                                • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 09:59
                                  no nie wiem czy zycie jest piekne...
                                  • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:05
                                    dlaczego? co się stało? twoje nie jest piękne?
                                    przecież zawsze mozna się tego piękna doszukać...

tygrysek...
                                    PS<:dolej jeszcze herbatki:))
                                    • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 10:07
                                      lepiej jak zaprze ci swieza. a tak na marginesie zycie jest do d...
                                      • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:12
                                        nie mów tak! wcale nie jest!
                                        owszem czasami nie jest lekko i nie ma że boli...ale coż..

co ja mam powiedzieć? ty kupujesz jedzenie w sklepie,
                                        a ja muszę codzień polować!:)), i co ?
                                        uszy do góry yessko!

tygrysek...
                                        • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 10:13
                                          ale tygryski lubia polowac. to podnosi im adreanline a one to lubia :))
                                          • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:17
                                            no fakt.... zapomniałem że to lubię:))
                                            ale za to nie lubię jak inni są smutni i myślą że życie jest do d....
                                            nigdy tak nie myśl!!!!, są inni w o wiele gorszej sytuacji, np. zdrowotnej...
                                            masz być uśmiechnięta i wesoła!

tygrysek...
                                            • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 10:20
                                              jak mnie zabierzesz na brykanie to bede :))
                                              • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:23
                                                chętnie bym cię zabrał,.. ale nie wiem czy to lubisz...
                                                brykanie pochłania dużo energii:))
                                                a skąd jesteś?

tygrysek...
                                                • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 10:31
                                                  a z duzego miasta. ja mam duzo energii. gdzie bedziem brykac?
                                                  • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:36
                                                    tylko nie mów że z Wawy,...bo stamtąd prawie każdy!
                                                    ja z Katowic,... brykać będziemy gdzieś indziej bo tu za dużo miejsca nie ma..

tygrysek...
                                                  • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 10:38
                                                    no wlasnie z wawy...
                                                  • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:42
                                                    chlip...
                                                  • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 10:42
                                                    nie bucz. tygryski nie placza
                                                  • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:47
                                                    ja nie buczę tylko chlipię,... ale dobrze już nie będę!
                                                    tylko mi żal że prawie wszyscy na tym forum z Wawy...
                                                    i jak mamy teraz pobrykać??

tygrysek...
                                                  • Gość: Dixi Re: na kawe zapraszam robocza IP: 194.204.144.* 27.12.01, 10:47
                                                    gdzie brykasz w kcach, bo ja tu od niedawna, a ciekawe miejsca głęboko
                                                    pochowane, jak mniemam
                                                  • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza /dixi IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:49
                                                    a co ty z K-c??:))
                                                  • yess Re: na kawe zapraszam robocza /dixi 27.12.01, 10:53
                                                    no ladnie tygrysku. juz szukasz nowego brykacza?
                                                  • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:59
                                                    wcale nie szukam innego!,...ja tylko spytałem czy ona z K-c...
                                                    bo ja tu sam chyba jestem...
                                                    a nie odpowiedziałaś jeszcze gdzie będziemy brykać...

tymczasem dolej jeszcze tej pysznej herbatki..:)

tygrysek...
                                                  • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 11:01
                                                    herbatke juz dolewam....dobra?
                                                    pobrykamy gdzie nas oczy poniosa :))
                                                  • Gość: Dixi Re: do zdziwionego tygryskai IP: 194.204.144.* 27.12.01, 11:02
                                                    Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> a co ty z K-c??:))

tak, tu też się dzisiaj pracuje, he he, ty też pewnie coś o tym wiesz...
                                                  • Gość: tygrysek Re: do zdziwionego tygryska/dixi IP: 9.67.96.* 27.12.01, 11:19
                                                    jestem zdziwiony! bo 1 raz spotykam kogoś z Katowic!
                                                    a tu rzeczywiście się pracuje!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Dixi Re: do zdziwionego tygryska/dixi IP: 194.204.144.* 27.12.01, 11:28
                                                    No nie, to tylko my z kc i do tego w pocie czoła... co sobie reszta świata o
                                                    nas pomyśli? (teraz idę na dywanik... ale może będzie miło... wrócę jeszcze...
                                                  • Gość: Dixi Re: do zdziwionego tygryska/dixi IP: 194.204.144.* 27.12.01, 12:32
                                                    już wróciłam i było miło - teraz należy się zrelaksować...
                                                    a tygrys śpi czy zamienił portala na exela?
    • Gość: szparaga Re: na kawe zapraszam robocza IP: *.*.*.* 27.12.01, 11:03
      Cześć robalki moje! To sem ja, pomka, tylko mnie przechrzcili wczoraj. Yesska
      potwierdzi:)) Mam kawe właśnie zrobioną, pierwszą tego dnia i robota mi sie w
      rękach nie pali. O czym rozmawiacie?
      • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza/yess IP: 9.67.96.* 27.12.01, 11:16
        już mówiłem że pyszna!..dlatego tak się domagam dolewek!
        jasne że gdzie oczy poniosą! tylko gdzie i kiedy?
        póki nie pobrykamy razem w realu,.. zapraszam cię na wątek:heath...(you know3)..
        tam można swobodnie i do woli pobrykać!,... otwórz a sie dowiesz...
        jest tam coś dla ciebie..
        tygrysek...
      • yess Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 11:16
        potwierdzam ze to zywa pomcia. gadamy o brykaniu :)) moze herbatki?
        • Gość: tygrysek Re: na kawe zapraszam robocza/yess IP: 9.67.96.* 27.12.01, 11:25
          czytałaś mój post wyżej??
        • Gość: szparaga Re: na kawe zapraszam robocza IP: *.*.*.* 27.12.01, 11:33
          Zasuwam na wrzosowisko!
          • samanta1 Re: na kawe zapraszam robocza 27.12.01, 13:08
            Pomcia! Ale ladna szparaga z Ciebie!:))))))) Cholera,nie przyzwyczaje sie teraz do tego nicka!;)
    • Gość: Dixi Pora na kawę popołudniową IP: 194.204.144.* 27.12.01, 13:55
      ... a może ciasteczko do kawusi takie poświąteczne, serniczek np.
      • Gość: tygrysek Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 9.67.96.* 28.12.01, 07:25
        jesteś tu?
        • Gość: dixi Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 194.204.144.* 28.12.01, 08:39
          o 7.25 ????? czy ty spać nie możesz, czy to tygrysy normalnie w środku nocy
          wyruszają na łowy? (a koło południa zasypiają słodko)
          • Gość: tygrysek3 Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 9.67.96.* 28.12.01, 08:48
            oczywiscie że wyruszaja rano..,rano najlepsze sztuki można upolować!
            potem słodko zasypiają a w nocy znowu wyruszają na łowy:))

tygrysek...
            • Gość: dixi Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 194.204.144.* 28.12.01, 09:00
              na wątku /uwaga mam przed sobą/ przepowiadają przyszłość- sprawdz tygrysie co
              też cie czeka w 2002, czy zwierzyny nie zabraknie, chociaż nie wiem czy sie już
              wróżka zbudziła po pracowitym dniu wczorajszym
              • Gość: tygrysek Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 9.67.96.* 28.12.01, 09:09
                dobra zapytałem,... tymczasem zajmijmy się sobą,..
                tak więc jesteś z K-c.... to miło!
                a masz jakiś adres mailowy,... zaraz bym napisał..

tygrysek...
                • kitek1 Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi 28.12.01, 09:10
                  ja tez,
                • Gość: dixi Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 194.204.144.* 28.12.01, 09:34
                  pisz śmiało na wątku,tygrysie
                  emaila nie upublicznię, bo już się kolejka ustawia i skrzynka mi się zapcha
                  (skromniutka jestem,co?)
                  możesz pisać po naszymu to mi koledzy zza ściany przetłumaczą
                  a ładnie to tak plagiować cudze posty? yesska i tak nie wróży po chińsku
                  • tygrysek3 Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi 28.12.01, 09:46
                    nie plagiatuję!,...napisałem 2warianty w razie gdyby czegoś
                    jej zabrakło! po co mi powtarzanie cudzych głupot!
                    widzę że nie doceniasz tygryska...

tygrysek..
                    PS>:na wątku pisać publicznie nie będę bo nie lubię,...
                    a chciałem Cię zapytać o kilka ciekawych rzeczy
                    mówisz że skrzynka ci się zapycha?....może ją troche rozciagnij..:)
                    • Gość: dixi Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 194.204.144.* 28.12.01, 09:50
                      nie lubissz? to co tu nadajesz od świtu bladego?? ciekawe jakie to kilka
                      ciekawych rzeczy, to mnie intryguje, przyznać muszę...
                      • Gość: tygrysek Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 9.67.96.* 28.12.01, 10:00
                        nadaję, ale tutaj ngdy nie zadaję osobistych pytań, ani na takie
                        nie odpowiadam...

tygrysek...
                        • dixi Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi 28.12.01, 10:06
                          coś poważny jestes tygrysie... specjalnie dla ciebie założyłam przed chwilą
                          nową skrzynkę (i specjalnie na cały spam) cieszysz się? to napisz coś miłego...
                          • dixi Re: Pora na kawę popołudniową/ dixi 28.12.01, 10:51
                            znowu zasnął czy zamarł z wrażenia????
                            • Gość: tygrysek Pora na kawę popołudniową/ dixi IP: 9.67.96.* 28.12.01, 11:17
                              nie jestem poważny!!!
                              no i cieszę się...

tygrysek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka