wodnik74 20.08.03, 15:34 Jak tak dalej pójdzie, to zacznę pisać pamiętnik .... nie chcę zapeszać, ale póki co idzie tak jakby trochę do przodu ...hm... no nie chcę zapeszać :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak a ja 20.08.03, 16:28 zaraz sobie pierdolne w leb siedze nad jakas tona faktur :( Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: dawka nr 2 20.08.03, 16:34 Pisz pisz, bedzie dla potomnych:))) U mnie dzis praca wre a wre. Zaraz lece do domku coby sobie odpoczac a potem nauka. Ciekawe jak tam gph:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
o13y No i mam Cię 24.08.03, 19:17 tak się od dłuzszego czasu zastanawiam, co to sie z tym wodnikiem stało i dało sie namierzyć :-))) A czemuż to Cię ani widu, ani słychu, co ??? Pozdrawiam Ciebie i Tripisa - też ci też gdzieś zniknął... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: No i mam Cię 25.08.03, 12:57 wszyscy sie po prostu kryja w bramie Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: No i mam Cię 25.08.03, 14:26 heh, no ja się znowu pojawię w całości niebawem już mam nadzieję, na razie jestem okrutnie zarobiona, o czym w bramię informuję systematycznie :))) pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś