e-takajedna 14.02.08, 20:41 Slyszalam ze na forum grasuje od jakiegos czasu damski bokser!!Traktuje nas niewinne istoty przedmiotowo!Czy to prawda?? Który to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijola1 Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 09:02 To zależy co i gdzie dokładasz? :PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 09:29 Myslisz? Potraktować jako niespodziankę ? Hmmm,może i tak....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 09:34 Z tymi niespodziankami to różnie bywa. A niech tak wyciągnie znienacka jakiś kij, zza pleców i co wtedy ? ;) Będziesz musiała szybko się orientować w którym kierunku biec, aby dotrzeć tam gdzie pieprz rośnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 10:59 No,jeżeli kij ZZA pleców, to faktycznie,tylko zwiewać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 11:13 Odpowiedzi nadal nie uzyskalam .. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.28 Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 19:40 e-takajedna napisała: > Odpowiedzi nadal nie uzyskalam .. chyba chodzi o tego teletoobisa. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Trzeba się bać?? 16.02.08, 11:37 ja.28 napisała: > e-takajedna napisała: > > > Odpowiedzi nadal nie uzyskalam .. > chyba chodzi o tego teletoobisa. tak??ja jeszcze nie dostalam od niego po buzce .W takim razie trzeba sie zabezpieczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: Trzeba się bać?? 16.02.08, 12:14 ja.28 napisała: > e-takajedna napisała: > > > Odpowiedzi nadal nie uzyskalam .. > chyba chodzi o tego teletoobisa. To mnie nie dziwi wcale Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asterix-2 Re: Trzeba się bać?? 16.02.08, 13:58 e-takajedna napisała: > ja.28 napisała: > > > e-takajedna napisała: > > > > > Odpowiedzi nadal nie uzyskalam .. > > chyba chodzi o tego teletoobisa. > > To mnie nie dziwi wcale Pozdrawiam Gdzieś dzwonili, ale identyfikacja w którym kościele przekracza Twoj intelekt,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 12:04 e-takajedna napisała: > Slyszalam ze na forum grasuje od jakiegos czasu damski bokser!! Tak. Odsuń się od monitora, bo Ci przyfasoli centralnie prosto w nos ;PP Traktuje nas > niewinne istoty przedmiotowo!Czy to prawda?? > Który to?? Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 13:35 menk.a napisała: > e-takajedna napisała: > > > Slyszalam ze na forum grasuje od jakiegos czasu damski bokser!! > > Tak. Odsuń się od monitora, bo Ci przyfasoli centralnie prosto w > nos ;PP hmmm ale wymyslilas O tym to ja sama wiem Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Trzeba się bać?? 15.02.08, 15:17 Spytaj Crimena, on wie wszystko o wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś