aniouek1 01.06.04, 20:25 Oto jest! Nowiusieńka, pachnąca życzliwością i życzeniami jak najlepszych słów i samych dobrych wiadomości, Twoja, „osobista” - DRUGA - SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM jest! .... i niech Ci służy jak najlepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 Skrytka 1 listów do KASIKK - zapełniona!!!!!! 01.06.04, 20:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6504853 Aby łatwiej trafic do niej trafić było, ścieżynka jest oznaczona Odpowiedz Link
aniouek1 list 3 04.06.04, 18:55 Kasiczku...wybacz mi, ze dopiero teraz dziekuje Ci serduszkowo za ten "celny" link. Też mi bardzo pomogł. Dziekuję Kasiczku i dla Ciebie też cały wor CMOKÓW wysyłam Odpowiedz Link
kendo Re: list 4 10.06.04, 23:12 ale gapiszon ze mnie Kasikku, wpisalm sie do 200 skrzyneczki.... powtazam zatem poprzedni wpis: " zaszylas sie na kanapce pod kocyiem, wstawaj i przeloz sie do lozeczka, tam wygodniej" troszke zmienilam , ale moze byc. milej nocy.PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 4 09.07.04, 00:54 Kasikku zepsulam Ci "zameczek blyskawiczny" tu powinnam od razu wpisac to: ze nie moglam zobac<yc zadnego zdjecia, niewiem czemu?? przepraszam..usciski.PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 5 09.07.04, 10:31 dzis bylam jeszcze raz popatrzec i nic nie zobaczylam przelecialam po wszystkich watkach na tamtym forum i zadnego zdjecia nie moglam zobaczyc, choc kiedys na poczatku dawniej wiedzialam bez problemu kazde zdjecie( ** milego dnia.... PS;..dobrze,ze juz widzialm inna droga, fajny jest psiunus, minke ma jak "lisek przechera") Odpowiedz Link
kendo Re: list 6 09.07.04, 13:14 Kasikku na pol litra wody do blinow wzielam zdziebko wiecej niz 450g maki wedlog mojej wagi.... juz sobie kisna,,,,a wieczorem kartofelki zmiksuje i stane do smazenia. zwaze pozniej rowniez karkofelki, zebys miala mniej wiecej "obraz" jak ma byc konsystencja. a po kartofelki to musze pojechac bo nimam w domciu a tu leje ....usch..-(( Odpowiedz Link
kendo Re: list 7 09.07.04, 23:10 jak juz pewnie czytalas na Vistuli, ze tych kartofelkow ma byc pol kg.utarte lub zmiksowane itd..... pojadlam jak bak.... zamrozilam rowniez.... pozniej na patelni mozna odparowac albo w mikrofali..... stesknilam sie za tym smakiem.... ** milej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: list 8 08.08.04, 14:34 ale dzis jestem potastana hi,hi, przepraszam Kasikku,chodze jak oblakana miedzy pocztami a slubne ma tez hotmaila a ja go nigdy nie obslugiwalam a musialam cosik wyslac z zalacznikiem, nameczylam sie straszecznie, bo ja "nietechniczna" i juz.... a chce byc wszedzie.... ** miluniego ciepelka.... juz odznaczylam trzy tygodnie w kalendarzu coby nie zapomniec o)))))))))) DZIEKI.... Odpowiedz Link
megxx list 11 16.08.04, 19:29 Urlop daje dystans do pracy, pozwala spojrzeć na nią z mniejszymi emocjami. Co prawda potem wraca się lekko zdystansowanym i w miarę upływu czasu od urlopu wszystko wkurza nas coraz bardziej ..i znowu idziemy na urlop itd. Przewartościowania są czasem potrzebne, z każdą chwilą nie jesteśmy tymi samymi ludźmi jakimi byliśmy jeszcze przed momentem. Odpoczynek jest potrzebny, poddaj mu się, a świat nabierze nowych kolorków. Odpowiedz Link
kendo Re: list 12 17.08.04, 08:24 wczoraj w skrzynce byla jeno svenska poczta(same rachunki do placenia hi,hi,) napisze,jak tylko cos wyjme..) Odpowiedz Link
kendo Re: list 12 17.08.04, 12:08 kendo napisała: > wczoraj w skrzynce byla jeno svenska poczta(same rachunki do placenia hi,hi,) > > napisze,jak tylko cos wyjme..) ..a dzis gazeta i zaproszenie do sklepu na przecena 10%....buuuuuuuuu.... czeak z niecierpliwoscia. Odpowiedz Link
kendo Re: list 14 17.08.04, 23:42 **Kasiku przewaznie idzie osiem dni....np.list polecony, normalny list nieraz szybciej dochodzi, chyba wprowadze grafik jakis,zeby miec "do statystyki" napisze szybciutko jak tylko bedzie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 15 20.08.04, 14:46 ojej!!!!!!!!! ..alem sie ucieszyla..)))))))))))))))))))) przyszlo dzis Kaskku i tak sie ucieszylam z tego az mi lezka sie w oku zakrecila,naprawde.... ale jak bedzie to sama widzisz.....(((((((((((( bukiet chyba pierwszy dojdzie, DZIEKUJE PRZESLICZNIE PS;..wieczorem odpisze na luzie po kolacyji mojej) Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 20.08.04, 19:12 Kasikowi mnostwo buziaczkow letnich pelnych Slonka i zapachu Kwiatow..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 20.08.04, 22:40 ..a teraz dopiero zauwazylam adresat:kendo i hdp.... fajnie Ci to wyszlo i nawet doszlo ) Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 21.08.04, 12:02 baw sie cudownie... i zapamietaj kazdy najmniejszy szczegolik by milo pozniej miec co wspominac))))))))) Odpowiedz Link
megxx pożegnanie niezależności? 21.08.04, 12:11 Czy na tym wieczorze będą Cheapendelsi Baw się do oporu! I pamiętaj najlepiej dla małżeństwa jest od pierwszego dnia założyć mężowi kaganiec i dać krótką smycz(hihi). Miłość miłością, a męża trzeba kochać mądrze. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 25.08.04, 00:06 Jak zwykle kasikowi duzo Caluskow..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 25.08.04, 16:09 Czy juz masz Swoj Cudowny,Najcudowniejszy dzien za soba..ciutek zgubilam sie..Caluski..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 25.08.04, 17:21 Oby ten Dzien byl Sloneczny..oby ten Dzien zaowocowal w usmiechniete twarze Twych Najblizszych...oby byl poczatkiem Dni Cudownych bez konca..mala Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 26.08.04, 20:24 oj!Kasikku..... skowroneczek jestes...jak mi bylo milunio.... glosik jak balsam kojacy ..... trzymaj sie dzielnie.... Odpowiedz Link
megxx z życzeniami 28.08.04, 18:21 spieszę: Oby jasność tego dnia rozlała się na wszystkie przyszłe Wasze wspólne dni Oby uśmiech radości nigdy nie opuszczał Waszych twarzy Oby serca Wasze biły w zgodnym rytmie Oby.....(tu miejsce na Twoje osobiste życzenie) Oby wszystko się spełniło wg Twojej myśli. Odpowiedz Link
kendo Re: z życzeniami 28.08.04, 20:32 dolanczam sie do pieknych zyczen Megxx i zyjcie sobie Kasikki dlugo i szczesliwie.... ¤¤ usciski i buziaki ¤¤ Odpowiedz Link
aniouek1 list 26 05.09.04, 10:21 Kasiczku Duszku cudny...proszę ...spóźnione przyjmij życzenia...one same dobre i życzliwością serduszka wypełnione i nie tylko na chwilę ale na długie lata, które oby szczęśliwe i świeże wciąż jak ten wyjątkowy dzień co umknął, a mimo to trwał będzie w Was odkąd DWOJE stało się JEDNYM. I...nie spieszcie się tylko zbytnio by nie pogubić w pośpiechu zachwytów nad chwilą każdą w której JEDYM choć DWOJE jesteście i oby codzienność Wasza była bezustannym świętem. Odpowiedz Link
aniouek1 list 27 05.09.04, 12:47 Kasiczku ...czy TA NIEDZIELA jest dobrym czasem by opowiadać o ślubnej ceremonii i wrażeniach, wzruszeniach i sukni z kwiatami obok silnego ramienia wśród przyjaciół? ...wybacz, ze Cie tak nagabuję, ale...może zechcesz sie podzielić skarbami swojej pamięci z tego dnia, a może i następnych dni bez ryzyka pomniejszenia skarbów? Jeśli "nie" to oczywiście zrozumiem. Pozdrawiam serduszkowo...Was pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: list 28 17.09.04, 22:44 O!.... a tobie co sie stanelo Kasikku ????? zaczelas tak nagle beczec???????????????.... masz w groszki czerona "smarkatke" otrzyj oczka i uszka do gory) Odpowiedz Link
aniouek1 list 29 17.09.04, 23:28 Kasiczku...co Ci to? Łap kraciastą Nictusiową i ode mnie piórko weź, Nictusiową osusz co mokre, a pióreczka jednym końcem - chmurki rozpędź, drugim zaś - napisz list...proooszę i...główka w góre z uszkami i noskiem. Różnie bywa...rozmaicie, jednak....BĘDZIE DOBRZE - MUSI DOBRZE BYĆ i ...JUŻ! CMOK jak SMOOOK poleciał do Ciebie O! Odpowiedz Link
megxx KASICZKU 18.09.04, 10:05 Przytulam, głaskam, jeżeli choć odrobinę Ci to ulży, popłacz. Ale jeżeli zostaje konkretny problem, to dawaj go tu, rozproblemimy go. Odpowiedz Link
kendo Re: KASICZKU 17.10.04, 15:32 ..ales sie schowala ,az na druga strone hi,hi,... a jakiego watku szukasz?????????????? moze pomoge,mam chwile czasu przed obiadkiem Odpowiedz Link
kendo Re: KASICZKU 17.10.04, 16:01 tez mam nieraz tak z szukaniem dostajae oczoplasu, najgorzej wiecxzorem a teraz mnie oczeta zaczynaja bolec wieczorkiem i chyba bede musiala sie ograniczyc troszke tylko jak???????????))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: KASICZKU 17.10.04, 17:07 dokladnie tak jest kasikku... na wszystkich forumach niemal ten temat bllleeeeeeeeeeeeeee( ** miej sobie milunio pod wieczorek, idem po obiadku na kanapke sie walnac)..jak mnie nic nie zatrzyma) Odpowiedz Link
kendo Re: KASICZKU 17.10.04, 20:25 zgadzam sie z Toba, bo sama pare razy sie zagadalam na np:Messenger ale teraz jesien sie zaczela moze fora powroca "do laski" **milego wieczoru, Odpowiedz Link
kendo Re: KASICZKU 17.10.04, 21:04 hm...szkoda.... ale trzymam kciuki , ze wszystko bedzie OK jak u naszego bo powiedzial,ze niewidzi nic, ale pancio sie uparl ,zrobili i potwierdzili opinie pierwsza.... w razie czego stoimy do USLUG) Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 18.10.04, 02:11 Jak sie mlode mezateczctwo czuje w nowej roli?Caluski Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 18.10.04, 22:29 To dobrze i aby tak bylo..zawsze,zawsze,zawsze...Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
aniajerzyk Pozdrowienia dla frankofila! 20.10.04, 16:29 Kasikku miły! poruszyła mnie wiadomość, że pobierasz nauki j. francuskiego , a w dodatku za darmo. A gdzież to i kto Cię naucza? Czy uczysz się z zamiłowania dla kraju Franków i ich kultury czy zawodowo się przyda? Wielce mi się marzy nauka francuskiego i nawet zaczęłam sama się uczyć z książki i kasety. Niestety "lajf is brutal end ful of zasadzkas" jak mawia jeden mój znajomy i zacięłam się w pewnym momencie. Trzaby iść na kurs języka, a kasy brak... . Nie rozstaję się jednak z myślą, że kiedyś moje marzenie się spełni. A na razie cichutko pojękuję z zazdrości Pozdrawiam Cię serdecznie! A bientot! Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowienia dla frankofila! 20.10.04, 20:34 ale fajnie kasikku, pewnie inne /nowe twarze,,,, i utwalenie tego zapomnianego....ciekawe) Odpowiedz Link
kendo Re: i kasikku 22.10.04, 18:11 dzis sie dziwnie dzialo u nas z rana niemal o tej samej godzinie zaatakowala nas jaks niemoc(((((((( bylam blisk odmawiac wyjazd, ale odnin minie niemal wykrzyczal.... teaz troszke lepiej, ale pol dnia spalam czego nigdy nie robilam przed zadna podroza. * milego wieczoru. Odpowiedz Link
megxx Życzę zdrówka! 09.11.04, 22:13 Nie masz się z kim bratać tylko z tymi virusikami??? Nie daj się!! Odpowiedz Link
kendo Re: i jak??????????????????????? 12.11.04, 11:27 przyszly na noc kociaczki do domciu?????????????? milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: o jejjjjjjjjjjjjjjj:-((((((((((((((((( 12.11.04, 18:33 zdrowiej szybciutko.. ze tez musza Cie viruski zawsze dopasc( usciski na szybsze zdrowienie...pa. Odpowiedz Link
altu Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 16.11.04, 12:04 oj, Kasikku dzieki za slowa pocieszenia. czasami jest tak trudno, kiedy wiem, ze musze swoj los niejako oddac w cudze rece. za dlugo bylam samodzielna. i chyba sie to teraz na mnie odbija... ale pewnie te moje frustracje sa przez to, ze nie mam swojego mieszkania, ze ciagle sie wlocze po wynajmowanych pokojach.. a to mnie doprowadza do szalu.. ten moj gorszy połówek wie, ze musimy kupic mieszkanie. ale .. jemu jest wszystko jedno, jakie.. (tak mi mowi: wszystko jedno, byle z tobą). to mile, ale .. wpakowac sie w kredyt na polowe zycia i byc niezadowolonym? ech.. zycie jest ciezkie.. ale dzieki za wsparcie.. sprobuje zrobic tak, jak radzisz.. to, co mnie dotyczy - ja decyduje. wszystko co inne - niech to robią inni.. buziaki Odpowiedz Link
aniouek1 list 45 03.12.04, 10:00 "Gdyby fujarka wierzbowa zaczęła grzmieć hukiem armaty, nie wywołałaby większego zdumienia, niż idealna rozkochana panienka, kłócąca się ze swoim mężem po ślubie. Z łagodnej owieczki drapieżna tygrysica" Świętochowski Udanego dnia Kasiczku Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 11.12.04, 18:02 zaczekaj skarbie do poniedzialku, sprawdze u nas w sklepie ze zdrowa zywnoscia.... niewiem tylko jak mam pytac, o taka normalna pszenice????? czy to jakis specyjalny sort?? w normalnych sklepach nigdy nie widzialam( Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 11.12.04, 21:55 gapiszon ze mnie i juz... zapomnialam teraz kupic w kraju(((((((((( a bylam dwa razy...buuuuuuuuuu( sprawdze w poniedzialek,wrazie co niesmialo napisze. Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 12.12.04, 13:41 ..to cos jakby saga rodzinna.... lubie takie....dzieki za tips) usciski przy niedzieli) Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 13.12.04, 17:43 kasiczku znalazlam w sklepie na miescie pszeniczke, bedzie kutia!!!!!!!!!!!!!! teraz napisz,czy Ty podtrzebujesz to podesle)))) moze zdazy dojsc) dzieki za chec pomocy) Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 13.12.04, 19:59 zrobie troszke na smak dla kazdego, wiem to duza slodycz...dzieciaki nie jadly tego, Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 14.12.04, 16:24 dzis zrobilam test kuti hmmmm....mniam,mniammmm..... wyszla mi taka jak u mojej mamy) ale bedzie swiateczna degustacja) ** milego wieczoru kasikku. slubne juz sie oblizywalao na samo patrzenie, ale na wieczor sobie zostawil bo wtedy ma najwieksze pragnienie na slodycz) Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 24.12.04, 10:40 Kochanie, zycze Ci spelnienia sie najgoretrzego marzenia i wszystkiego tego co sama sobie zycze.... WESOLYCH SWIAT....usciski i buziaki. Odpowiedz Link
kendo Re: 36 -Wesolych swiat 25.03.05, 20:27 Zajczka pieknego, dyngusa mokrego, drogi mlecznej swiat w szczesciu i radosci. Odpowiedz Link
aniouek1 list 55 20.04.05, 07:42 Witaj Kasiczku...dzieńdoberek Bardzo się cieszę, że JESTEŚ i że w Szuflandii bywasz. Uuuuch <bojemsie> co by było z Szuflandią gdyby Ciebie, i innych cudnych duszków Szuflandii nie było. Miłego dnia i samego dobrego niech Ci będzie. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
mycha Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 21.04.05, 11:24 słońce postanowiłam naprawić wszystko, więc jeszcze raz tym razem tutaj ściskam cię mocno Odpowiedz Link
mycha Re: 36 - Skrytka 2 listów do KASIKK 21.04.05, 14:53 hihihi no co ty!! w końcu chce zostać ciotką czuję się, jakbym siedziała w samolocie ponad dźwiekowym. wszystko dookoła mnie w takim tempie się kręci! chyba ci ludzie u mnie w pracy powariowali! mam wrażenie, jakbym stała obok i była biernym widzem tego całego przedstawienia. tylko dlaczego oni ciągle czegoś ode mnie chcą??? i tym optymistycznym akcentem kończę Odpowiedz Link