Dodaj do ulubionych

Pobudka, pobudka, wstać!

09.01.02, 07:31
Koniom wody dać!
Ja tu trąbie pół godziny, a wy śpicie ....tralalala.
Od niewątpliwie wściekłego skowronka dla wszystkich śpiących popaprańców:
pucio,pucio!
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 07:34
      ja jestem janiolek, jeszcze przez dwie godziny i specjalnie dla ciebie juz
      wstalam......
      caluski poranne dla maryjo......i milego dnia.
      :)))))))))
      • maryjo2 Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 07:49
        No, bo juz sie zastanawialam, co sie z Toba dzieje. Cholera, nawet rano nie
        moge sobie poklikac, bo mi sie domownicy pod klawiatura jak sępy kręcą! Ahoj-
        spadam!
        • onlyania Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 07:52
          a domownicy z innego forum???
          :)))
          • Gość: maryjo2 Re: Pobudka, pobudka, wstać! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 07:57
            Only, z jakiego innego forum?? Ja sie tylko "towarzysko" udzielam :o))
            • onlyania Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 08:01
              janiolek sie pytal o domownikow, nie o ciebie maryjko....
              (nawet juz cie zmusili do sie wylogowania widze)
              :)))
    • pomeranka Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 08:01
      Maryjko!!! Dzięki Wam za zdjątka!:))) Jaki Mario wielki chop jezd! A Ty przy
      nim kruszyniątko takie. :)))
      Komp mi mieli bardzo wolno, ale sie dokopie do reszty. Nie moge tych z VIkinga
      otworzyć:( Yesska, zaraz Twojego foto ujrzę, cierpliwości, komp współpracuje ze
      mną ale uczy mnie cierpliwości:)))
      Jak mi wymieli rzęch to wyśle Wam swoje w ramach rewanżu:)))
      • foa_ming Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 08:12
        Czego tak drzesz ryło z samego rańca
        • pomeranka Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 08:18
          Nie do ciebie kutafonie więc zatkaj uszy większym miodem i wara od mnie.
          • foa_ming Re: Pobudka, pobudka, wstać! 09.01.02, 08:24
            No wiesz! kutafonie, wara, cóż za słownictwo! wstydź się, wstydź
    • pomeranka Wysłałam! 09.01.02, 08:23
      Maryjko, Yessko sprawdźcie poczte!!!!
      • foa_ming Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:31
        Jak już wstałaś dziewojo, to teraz weź grzecznie kij i w ten pusty ... się bij
        • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:35
          ty sie chyba chcesz na liste wpisac! Tylko tak dalej :o(((
          • foa_ming Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:38
            Jaką listę masz na myśli?
            • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:39
              czarna, straszna i niewdzieczna :o))
              • foa_ming Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:41
                Chciałbym zauważyć iż ta „ kobiecina” nazwała mnie kutafonem
                • kitek1 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:46
                  i co sie martwisz, masz zawsze podklad muzyczny,
                  • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:48
                    kobiet nie rozumiesz? To taka jej gra wstepna byla :o)))
                    • Gość: maryjo2 Re: Foa-ming IP: *.ppp.polbox.pl 09.01.02, 08:51
                      Jak Ci brak kutafona w spodniach, to to nie jest wina Pomeranki :o))
                    • foa_ming Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:55
                      To niech zagra na kutafonie, wtedy uwierzę, że to gra wstępna :)
                      • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:56
                        ma grac z nut, czy ze sluchu?
                        • foa_ming Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:00
                          To beztalencie niech coś zrobi dla muzyki i sexu, niech nie gra :)
                        • marzenaga Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:00
                          Gram wyłącznie na Stradivariusie Mario i to wyłącznie na jednym :)
                          To to nawet fujarki Janka Muzykanta nie przypomina!
                          • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:01
                            moze chociaz drumle przypomina? :o))
                            • pomeranka Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:09
                              Tam tam raczej.:) Prosty rytm i sam w nie wali. :)
                              • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:11
                                hmmm mnie ostatnich 5 lat malrzenstwa przypominalo gitare- zardutowana
                                dziura :o)))
                                • pomeranka Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:14
                                  Nie pytam o obecny instrument bo nie wypada:) Muszę kończyć Mario, czas ucieka
                                  a mam duzo pracy. Mam nadzieję, że fotka moja do Maryjki doszła:)
                                  • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:17
                                    jasne- tylko do mnie nie doszla.

A obecny instrument to ORGANY :o)))
                                    • pomeranka Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:20
                                      No to masz co robić chłopie, masz co robić! A jakie możliwości! :))) Tylko w
                                      kościele nie graj, haha.
                                      • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 09:32
                                        To raczej przypomina gre na organach Hammonda :o)))
                • marzenaga Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:49
                  To, że nie gryzę przy byle okazji, nie znaczy, że nie umiem. Tylko po prostu
                  mnie to nie bawi. A zasób słów uznanych za powszechnie obelżywe mam na tyle
                  bogaty, żeby Ciebie nazwać znacznie gorzej i to po wielokroć. Tylko nie widzę
                  powodu, dla którego miałabym tracić czas i energię. Jestem duża dziewczynka,
                  czy kobiecina, jak wolisz.
                  • mario2 Re: Wysłałaś z barłogu pomyjlanko 09.01.02, 08:52
                    a tutaj dzis kogos wyzywal? Dlaczego wiec tym grozisz? Zreszta rob co chcesz-
                    za chwile przyjdzie Wrew, lub Starykon, a wszytstko i tak spadnie na mnie :o))
                  • Gość: maryjo2 Re: Pomcia, wiedzialam! IP: *.ppp.polbox.pl 09.01.02, 08:54
                    Ze to nie ty odgryzlas Foa-ming kutafona :o))
                    • marzenaga Re: Pomcia, wiedzialam! 09.01.02, 08:56
                      A po co odgryzać, samo odpada :)
                      • foa_ming Re: Pomcia, wiedzialam! 09.01.02, 09:02
                        Moja droga Marzenago!!!
                        Chciałbym nadmienić iż aby gryźć trzeba mieć choć jeden ząb a u ciebie puchy w
                        paszczy
                    • foa_ming Re: Pedzioł bym ci cusik 09.01.02, 08:58
                      Pedał jesteś czy co, tylko kutafony ci w głowie
                      • mario2 Re: Pedzioł bym ci cusik 09.01.02, 09:00
                        z tego co widac, to tylko ja jestem w tym watku (byc moze oprocz Ciebie)
                        mezczyzna. Czybys sugerowal mi homosexualizm?
                        • foa_ming Re: Pedzioł bym ci cusik 09.01.02, 09:04
                          Ja, nie do ciebie kolego, to do tego przyjaciela mojej kozy który bardzo
                          podobnie się zwie
                          • mario2 Re: Pedzioł bym ci cusik 09.01.02, 09:05
                            hihi, zareczam za to kobieta :o))) Nawet loze z soba dzielimy :o)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka