the_dzidka 13.10.03, 21:44 "Dlaczego mężczyzna ze sztywnym członkiem robi się taki miękki, a ten z miękkim jest taki sztywny?" (Jude Devereaux) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Cytat na poniedziałek ;-) 13.10.03, 22:00 the_dzidka napisała: > "Dlaczego mężczyzna ze sztywnym członkiem robi się taki miękki, a ten z > miękkim jest taki sztywny?" Bo przyroda dąży do równowagi? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 09:36 Cisza na morzu :-) Nie tegośmy się spodziewały (choć każda czegos innego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 09:40 the_dzidka napisała: > Cisza na morzu :-) > Morze jest zimne... R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 09:41 > Morze jest zimne... ????? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 10:05 Był taki dowcipas, jak pani pytała kierowcy czy autobus zatrzymuje się w miejscowości Zimna Woda. Czy jakoś tak. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 10:11 raduch napisał: > Był taki dowcipas, jak pani pytała kierowcy czy autobus zatrzymuje się w > miejscowości Zimna Woda. Czy jakoś tak. :-) A był :) Ech, być teraz nad morzem... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 10:43 Ja się wolę nie odzywać bo zaraz mnie ofukacie żem zboczona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 10:50 catalina1 napisała: > Ja się wolę nie odzywać bo zaraz mnie ofukacie żem zboczona ;-) No coś Ty, zboczenia u nas są olłejs łelkam :-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 11:09 bain_de_sang napisał: > catalina1 napisała: > > > Ja się wolę nie odzywać bo zaraz mnie ofukacie żem zboczona ;-) > > No coś Ty, zboczenia u nas są olłejs łelkam :-) No własnie. Cati udaje, jakby od wczoraj tu pisywała :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 11:22 the_dzidka napisała: > No własnie. Cati udaje, jakby od wczoraj tu pisywała :-P To jeszcze dałoby się przeżyć, ale Ona udaje, że sama nie jest zboczona :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 11:25 > To jeszcze dałoby się przeżyć, ale Ona udaje, że sama nie jest zboczona :-P A Twojego komentarzyka się doczekamy? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 11:29 the_dzidka napisała: > A Twojego komentarzyka się doczekamy? ;-P Myślałem, że to jest cytat tylko dla Pań. Coś jak Danielle Steel :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 11:35 > Myślałem, że to jest cytat tylko dla Pań. Coś jak Danielle Steel :-P Mówiąc szczerze, ja też sie komentarzy panów nie spodziewałam - NIESTETY się nie pomyliłam? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 11:26 bain_de_sang napisał: > To jeszcze dałoby się przeżyć, ale Ona udaje, że sama nie jest zboczona :-P > Buchacha ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 11:28 > Buchacha ;-P No to nie udawaj, że udajesz :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 13:56 catalina1 napisała: > bain_de_sang napisał: > > > To jeszcze dałoby się przeżyć, ale Ona udaje, że sama nie jest zboczona :- > P > > > Buchacha ;-P Buchachanie to niewątpliwie zboczenie. Jura co nie czuje knura P.S. Dzień Dobry Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: No i popatrz, Kamisiu :-P 14.10.03, 14:02 the_dzidka napisała: > Cisza na morzu :-) Nie tegośmy się spodziewały (choć każda czegos innego ;-) A czego się spodziewałyście, jeśli to nie tajemnica? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Cytat na poniedziałek ;-) 14.10.03, 11:28 Coby kobiety miały dylemat - na zasdzie osiołkow w żloby dano... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Wis co... 14.10.03, 11:29 catalina1 napisała: > Coby kobiety miały dylemat - na zasdzie osiołkow w żloby dano... Dla mnie osobiście powyższy cytat nie pozostawia miejsca na ŻADEN dylemat :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Wis co... 14.10.03, 11:30 No to którego byś wybrała i czemu?? patrząc tylko na dane z cytatu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Kto jest moim idolem i dlaczego Lenin? 14.10.03, 11:34 > patrząc tylko na dane z cytatu ;-) Cytat brzmiał: "Dlaczego mężczyzna ze sztywnym członkiem robi się taki miękki, a ten z miękkim jest taki sztywny?" Naprawdę sądzisz, że pasowałby mi facet, który fizycznie jest hm... miękki, a psychicznie okropny z niego sztywniak? To co ja bym z niego miała?! Ani do łóżka, ani na wesołą imprezkę? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Kto jest moim idolem i dlaczego Lenin? 14.10.03, 11:39 the_dzidka napisała: > Naprawdę sądzisz, że pasowałby mi facet, który fizycznie jest hm... miękki, a > psychicznie okropny z niego sztywniak? > To co ja bym z niego miała?! Ani do łóżka, ani na wesołą imprezkę? Ale ten ze sztywnym co robi sie miekki - to mi sie kojarzy z cieplymi kluchami - ktore mnie odrzucaja od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kto jest moim idolem i dlaczego Lenin? 14.10.03, 11:41 > Ale ten ze sztywnym co robi sie miekki - to mi sie kojarzy z cieplymi > kluchami - ktore mnie odrzucaja od razu. E, nie. Mnie to się kojarzy z takim rozmiękczonym w sposób miły dla kobiety :) Nigdy tak nikogo nie rozmiekczyłaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Kto jest moim idolem i dlaczego Lenin? 14.10.03, 11:46 the_dzidka napisała: > E, nie. Mnie to się kojarzy z takim rozmiękczonym w sposób miły dla kobiety :) > Nigdy tak nikogo nie rozmiekczyłaś? :) > Zdarzyło się - chyab - tak to czasem wyglądało, ale to nie do mnie zasdniczo pytanie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Wis co... 14.10.03, 11:35 catalina1 napisała: > No to którego byś wybrała i czemu?? Gretkowaska pisała, że menszczysna to bardzo proste urządzenie - tylko jedna dźwignia.... W takim razie po co wybierać na stałe, możecie sobie regulować odpowiednio do potrzeb ;-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 11:36 > Gretkowaska pisała, że menszczysna to bardzo proste urządzenie - tylko jedna > dźwignia.... Idąc tym tropem dalej, kobieta jest urządzeniem nowocześniejszym - ma guziczek :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Wis co... 14.10.03, 11:57 the_dzidka napisała: > Idąc tym tropem dalej, kobieta jest urządzeniem nowocześniejszym Ta interpretacja ma swoje źródło w Biblii? :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 12:02 > > Idąc tym tropem dalej, kobieta jest urządzeniem nowocześniejszym > > Ta interpretacja ma swoje źródło w Biblii? :-P A co? Manuela też natchnienie z Biblii czerpie? :-PP Swoją drogą, że też czytujesz takie egzaltowane szmiry ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Wis co... 14.10.03, 13:38 the_dzidka napisała: > Swoją drogą, że też czytujesz takie egzaltowane szmiry ;-))))) Przeczytałem całą twórczość i tydzień u niej mieszkałem, inaczej nie mógłbym zacytować :-PP marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 12:15 > Ta interpretacja ma swoje źródło w Biblii? :-P Pewnie że ma! Z punktu widzenia Biblii, kobieta została stworzona później, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Wis co... 14.10.03, 12:35 the_dzidka napisała: > Pewnie że ma! Z punktu widzenia Biblii, kobieta została stworzona później, > prawda? > To dlaczego mężczyźni mają sutki? ;-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 12:54 > To dlaczego mężczyźni mają sutki? ;-) Bo kobieta to wersja ulepszona? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Wis co... 14.10.03, 13:00 the_dzidka napisała: > Bo kobieta to wersja ulepszona? :-) > Nie przeczę. Jeno jakoś sekwencyjnie nie pasuje... Gdzieś była rozmowa na temat mądrości głoszonych przez katehetki, to o sutkach to stamtąd. Było też, jak to pani wyjaśniała dlaczego onanizm jest grzechem. Ponoć dlatego, że nasienie się marnuje. Zaraz jakiś rezolutny zapytał co się marnuje, kiedy robi to kobieta? :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Wis co... 14.10.03, 13:36 raduch napisał: > Zaraz jakiś rezolutny zapytał co się > marnuje, kiedy robi to kobieta? :-) Może manicure? marcin zastanawiający się Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Wis co... 14.10.03, 14:11 raduch napisał: > To dlaczego mężczyźni mają sutki? ;-) Opowiedzieć Ci? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 14:14 > Opowiedzieć Ci? ;> Tak tak, opowiedz, bardzo Cie proszę :-> Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Wis co... 14.10.03, 14:41 the_dzidka napisała: > > Opowiedzieć Ci? ;> > > Tak tak, opowiedz, bardzo Cie proszę :-> Nie Ciebie pytałem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 14:44 > Nie Ciebie pytałem. :P To jeszcze nie wiesz, że ja wszędzie wtykam swoje trzy grosze? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Wis co... 14.10.03, 15:37 the_dzidka napisała: > > Nie Ciebie pytałem. :P > > To jeszcze nie wiesz, że ja wszędzie wtykam swoje trzy grosze? Wiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 15:41 > Wiem. ;) No, więc ja bym chciała posłuchać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Wis co... 14.10.03, 15:57 the_dzidka napisała: > > Wiem. ;) > > No, więc ja bym chciała posłuchać :-) Poza funkcją karmienia dzieci, do tego samego, co damskie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wis co... 14.10.03, 19:38 > Poza funkcją karmienia dzieci, do tego samego, co damskie. ;) Byłam ciekawa słów, jakimi to ujmiesz ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Wis co... 14.10.03, 22:23 the_dzidka napisała: > Byłam ciekawa słów, jakimi to ujmiesz ;-)))))))))) I jak zderzenie z rzeczywistością? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch rozwiązanie ;-) 15.10.03, 10:38 konradbryw napisał: > Opowiedzieć Ci? ;> > Iiii tam, to naprawdę było tak: Pewnego dnia w rajskim ogrodzie Ewa zwraca się do Boga. - Mam problem. - Słucham, o co chodzi? - Ja wiem, ze dzięki tobie istnieję i w ogóle i mam ten przepiękny ogród, zwierzęta, tego zabawnego węża, ale weź, nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego? - Nudzi mi się.. i rzygam już tymi jabłkami. - Dobrze, w takim razie stworzę ci mężczyznę. - Co to jest mężczyzna? - Mężczyzna będzie WADLIWYM stworzeniem. Mającym WIELE złych cech. Będzie kłamał i oszukiwał. Będzie próżny. Będzie wyglądał głupio, kiedy się podnieci, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób, aby dostarczał ci fizycznej satysfakcji. Będzie zabawiał się walką lub kopaniem piłki. Będzie lubił polować i zabijać. Ale będzie też bardzo nierozsądny i kompletnie pozbawiony sprytu, dlatego będzie potrzebował twojej rady by unikać kłopotów. - Dobrze... - powiedziała Ewa - tylko gdzie jest kruczek? - No więc dam ci go pod jednym warunkiem... - Jakim? - Ponieważ będzie on DUMNY AROGANCKI I EGOCENTRYCZNY musisz mówić mu, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz malutki sekret... wiesz, tak miedzy nami kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: rozwiązanie ;-) 15.10.03, 11:00 raduch napisał: > musisz mówić mu, że został stworzony pierwszy. > Pamiętaj, to nasz malutki sekret... wiesz, tak miedzy nami kobietami... :-DDDDDDD Super!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś