the_kami 15.10.03, 14:43 www.gazeta.pl.mirror.sytes.org/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:16 i nawet linki działają ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:32 Faktycznie!! :-DDD Z innej beczki - chodzi za mną kotlet mielony... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:35 the_dzidka napisała: > Z innej beczki - chodzi za mną kotlet mielony... A za mną grzybki duszone. Ale nażarłam się kaszki mleczno-ryżowej z kulkami miodowo-orzechowymi :-D Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:37 > A za mną grzybki duszone. Ale nażarłam się kaszki mleczno-ryżowej z kulkami > miodowo-orzechowymi :-D Wiesz, JAKA będziesz? ;-P A ja mam dzisiaj święto - takie totalne echo w lodówce, że muszę, po prostu MUSZĘ iść do sklepu i nabyć cokolwiek do jedzenia :-D Raz się żyje, proszę pół kilo kaszanki!!!!! Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:41 the_dzidka napisała: > Wiesz, JAKA będziesz? ;-P Ja już jestem grubaśnica :-D Tak jak moja kocica :-D > A ja mam dzisiaj święto - takie totalne echo w lodówce, że muszę, po prostu > MUSZĘ iść do sklepu i nabyć cokolwiek do jedzenia :-D Raz się żyje, proszę > pół kilo kaszanki!!!!! No, ja mam te grzybki, co mi się marzą. Tylko jakieś zamrożone ciut. Może zrobię sobie omletka? Hmmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:44 > Ja już jestem grubaśnica :-D Tak jak moja kocica :-D Gópia jezdeś, a nie grubaśnica!!! Albo dobrze!! Jesteś grubaśnica? To może się zamienimy figurami? No i co? :-PPP > No, ja mam te grzybki, co mi się marzą. Tylko jakieś zamrożone ciut. > Może zrobię sobie omletka? Hmmm ;-) Może po prostu odmroź grzybki? :-PPPP Dzidka - podróbki z ziemniaczkiem czy bukiecik z jarzynek?... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:47 the_dzidka napisała: > Gópia jezdeś, a nie grubaśnica!!! > Albo dobrze!! Jesteś grubaśnica? To może się zamienimy figurami? No i co? :- PPP Co Ty! Ja lubię moje fałdki :-DDDD > Może po prostu odmroź grzybki? :-PPPP Hm, to zależy o której wrócę do domu. Jak wrócę wcześnie, to odmrożę i ziemniaczka obiorę. A jak późno, to omleciarnia będzie, mniam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:50 > Co Ty! Ja lubię moje fałdki :-DDDD Wiedziałam, wiedziałam, Ty hipokrytko, wiedziałam, że oszukujesz!!!! Wiedziałam, że jestem tłusta!! > Hm, to zależy o której wrócę do domu. Jak wrócę wcześnie, to odmrożę i > ziemniaczka obiorę. A jak późno, to omleciarnia będzie, mniam :-D Ja wrócę raczej później niż wcześniej. Ale obiad to zjem, tyle że najwyżej marchewkę z kalafiorem.. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Hyhy - widzieliście? ;-))) 15.10.03, 15:46 the_dzidka napisała: > Z innej beczki - chodzi za mną kotlet mielony... O, udało się wymontować rurę z trzepaka :-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka ??? 15.10.03, 15:51 > O, udało się wymontować rurę z trzepaka :-) Nie rozumiem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Była lustrzana Wyborcza.... 15.10.03, 20:31 A teraz mamy lustrzany SEJM: www.sejm.gov.pl.mirror.sytes.org/ Odpowiedz Link Zgłoś