donna25 22.10.03, 22:07 Czy ktos z was czytał może "samotność w sieci tryptyk " lub "Martynę " ? pozdrawiam Donna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 22.10.03, 23:17 Ja czytałam Samotność...chyba jestem odosobniona przynajmniej słuchając znajomych, ale mnie się nie podobała ta książka. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 23.10.03, 09:36 Ja nie czytalam, ale ostatnio nawet ksiazke zakupilam. Tylko mi kolezanka zabrala i ja aktualnie czyta. Slyszalam rozne opinie nt tej ksiazki i dlatego chce ja przeczytac. A w tej chwili czytam "Ksiecia przyplywow"- i jestem zachwycona. Tym bardziej, ze nie mialam okazji obejrzec filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 23.10.03, 10:28 Polecam film. Mnie sie bardzo podobal no ale ja ogolnie lubie B.Straisand Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 23.10.03, 10:33 Na pewno obejrze jak bede miala okazje!!! kurczak1976 napisała: > Polecam film. Mnie sie bardzo podobal no ale ja ogolnie lubie B.Straisand Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 23.10.03, 11:39 Czytałem Samtność w Sieci jako jeden z pierwszych (znam autora). Mnie się bardzo podobało. Ale fakt, że to czy ta książka się spodoba zależy od tego, w jakim okresie życia jesteśmy. Można narzekać, że straszne romansidło przeniesione we współczesność i do internetu, ale były fragmenty, przy których autentycznie płakałem. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 23.10.03, 11:45 A w jakim okresie życia trzeba być, żeby się spodobała? Bo czytałam ją ja, a potem moja mama i obie miałyśmy o niej takiej samo zdanie, chociaż obie jesteśmy w zupełnie różnych okresach życia, a moja mama dodatkowo nie ma zielonego pojęcia o internecie (poza tym, że jest). Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 23.10.03, 11:49 Może źle się wyraziłem. Jest to książka, która sią albo podoba, albo nie. I najlepiej ją czytać na jakimś lekkim życiowym zakręcie. Wtedy najbardziej bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: 'samotność w sieci tryptyk ' 23.10.03, 15:33 Eeee, nie miałyśmy żadnych życiowych zakrętów, a książka nam się strasznie podobała :) Sugeruję więc, że Twoja teoria się nie sprawdza. Bardziej chyba chodzi o to, że ktoś jest sentymentalny albo nie jest. Romansidła go biorą lub nie. A książka podoba się najbardziej wtedy kiedy w jej bohaterach znajdujemy coś z siebie, coś co przeżyliśmy lub coś co bardzo byśmy przeżyć chcieli :) Odpowiedz Link Zgłoś