j_u 30.10.03, 22:10 Albo do diaksa, jak powiedzial pan robol od rur, kiedy nie chcial mnie zgorszyc i probowal kulturalnie zaklac... Tutaj juz nie mozna wchodzic na to forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: o do diaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:12 SZMATO NA ZADNE NIEMOZNA BEDZIE WCHODZIC JA JES ROZIBIEM Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkax Re: o do diaska 30.10.03, 22:16 TY jesteś nienormalny czlowieku!!!! Idz się leczyc i to szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: o do diaska 30.10.03, 22:41 Przeciez nic nie pomoga takie rady, tu trzeba wszczac proces o ubezwlasnowolnienie... A tak swoja droga, w regulaminie gazety jest napisane, ze w takich przypadkach gazeta ma prawo blokowac dostep... admini powinni byc i w ogole... nie za bardzo sie znam na podstawach na jakich fora funkcjonuja, ale jakis porzadkowy powinien byc chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: o do diaska 30.10.03, 22:58 Nie wiem, co robią porzadkowi addmini, ale na pewno nie zajmuja sie ochoczo porzadkami na FT mimo próśb i podan :( Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: o do diaska 30.10.03, 23:14 a moze to admin jest tym niepelnosprawnym umyslowo zboczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: o do diaska 30.10.03, 23:17 Jednak bardzo prawdopodobna wobec tego, co tu widac Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: o do diaska 30.10.03, 23:23 To moze napiszemy do Strasburga. I wyjdziemy na ulice. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: o do diaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 22:26 ale jakie atrakcje ! Odpowiedz Link Zgłoś