trudny2002 Re: O czwartej pod bagatelą? 20.11.03, 09:38 O czwartej popołudniu, dziś czwartek pod teatrem Bagatela... Bądź jak możesz i masz ochotę...i jeszcze z godzinę czasu... Nie lekko ale moze jakoś pójdzie.... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: zobaczymy 20.11.03, 10:13 Wolałbym Ciebie zobaczyć, a nie zobaczać czy się uda wyjść... Tylko jesli nawet dwójka, to mało...potrzeba ze dwadzieścia albo i więcej osób... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zobaczymy 20.11.03, 10:29 trudny2002 napisał: > Wolałbym Ciebie zobaczyć, a nie zobaczać czy się uda wyjść... > Tylko jesli nawet dwójka, to mało...potrzeba ze dwadzieścia albo i więcej > osób... hm.. a co? nieść trzeba będzie?"?? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: zobaczymy 20.11.03, 10:40 W sensie że kogoś? też. przyjdżże. trudny I przyprowadź jeszcze kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zobaczymy 20.11.03, 10:54 trudny2002 napisał: > W sensie że kogoś? > też. > przyjdżże. > trudny > I przyprowadź jeszcze kogo... to tak wiążąco mam odpowiedzieć?? i że z plutonem żołnierzy się zamelduję?? hm. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Pluton 20.11.03, 11:03 drużyna, pułk, dywizja...dyscyplina... taaak, to wszystko tak mi bliskie pojęcia, że chybam tego oczekiwał. I żeby taki poligon, i żeby ze śpiewem marszowym i żeby tak jeszcze raz i jeszcze i az do generalskich szlifów... Gph'u...wiążąco powiadam muszę być i potrzebuje nie być sam... powiedzmy że dlatego że samotność mi dokucza i lekarze nie zezwalają na zbyt długie samotne przebywanie. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pluton 20.11.03, 11:05 trudny2002 napisał: > Gph'u...wiążąco powiadam muszę być i potrzebuje nie być sam... > powiedzmy że dlatego że samotność mi dokucza i lekarze nie zezwalają na zbyt > długie samotne przebywanie. samotność ma swoje zalety. przynajmniej wiadomo do kogo mieć pretensje jak powietrze zepsuje.. postaram się. Odpowiedz Link Zgłoś