Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

liga plk w tv

IP: 10.109.1.* / *.hp-net.de 21.04.01, 08:47
    wczoraj (20.04.2001) przeczytalem w wyborczej, ze tvp ma zamiar przeprowadzac
    transmisje tylko z piatych meczow playoff plk (tak jakby wczesniejsze mecze nie
    byly ciekawsze), jesli tak to chcialbym, zby wszystkie mecze rozstrzygnely sie
    w stosunku 3:0, 3:1, a finalowe 4:0,4:1,4:2. tvp bedzie miala swiety spokoj i
    nie bedzie musiala sie wysilac. co wy o tym sadzicie????
    Obserwuj wątek
      • Gość: Łukasz Re: liga plk w tv IP: 217.30.154.* 21.04.01, 08:59
        Zgadzam się. Mam pytanie: Czy Wizja TV wykupiła już prawa od PLK na przyszły
        sezon?
        • Gość: bano Re: liga plk w tv IP: 10.109.1.* / *.hp-net.de 21.04.01, 11:31
          nic mi o tym nie wiadomo, ale nie chcialbym, zeby tak bylo, bo nie bede placil
          wizji ciezkich pieniedzy za ogladanie kilku programow. Mam kablowke i mi to
          wystarcza.
          • Gość: tomeq Re: liga plk w tv IP: 217.30.154.* 21.04.01, 12:05
            Dajmy sobie spokój z telewizją publiczną. To dziady i złodzieje. Ze sportem
            zerwali już dawno. Jeśli to co mówisz jest prawdą to nie mam po prostu słów na
            wyrażenie kretyństwa TVP. Ja wolę żeby PLK była na Wizji (choćjej nie mam) niż
            denerwować się, kiedy TVP znowu nie transmituje żadnego meczu. Ostatnio to już
            niczego nie transmitują. A puchar UEFA z udzuałem Liverpoolu to chyba tak dla
            zatarcia swojej obojętności na oczekiwania kibiców. Zmiana warty w TVP!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka