nianiaa 30.04.09, 13:10 Kalendarz pogmatwał ciut i zwolennicy długich weekendów nie maja w tym roku zbyt wiele wolnego:))No cóż ,trzeba pracować ,żeby wyjść z kryzysu.....i kto to mówi:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Długi weekend:)) 30.04.09, 19:32 Dopiero po południu doszło do mnie,że szykują się "wolne dni". U mnie teraz zawsze jest święto. Jedynym minusem tej "lekkości bytu" jest to,że czasami nie pamiętam o kupieniu czegoś do jedzenia :)). Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Długi weekend:)) 01.05.09, 08:25 halina501 napisała: > Jedynym minusem tej "lekkości bytu" jest to,że czasami nie pamiętam o > kupieniu czegoś do jedzenia :)). mogę poczęstować Cię plackiem z rabarbarem, wczoraj upiekłam i... właśnie mam zamiar go polukrować:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Długi weekend:)) 01.05.09, 22:00 Jej ,urszulko no nie....o tej porze przeczytać o takim pysznym cieście to dla mnie makabra.Teraz będę strasznie głodna,a ze nie jem ostatnio kolacji ,to będzie ciężko:)))Mniam ,ciacho z rabarbarem.....i lukier.....pychota:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Długi weekend:)) 04.05.09, 00:04 już po ciastach i po weekendzie następny długi? będzie dopiero w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś