samanta1 29.01.02, 04:47 jestem ostatnia i jednoczesnie pierwsza:))))))))))) Milego dnia moi kochani.Maryjko,zdrowia Ci zycze!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kam Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.01.02, 04:50 Muszę niestety zachwiać Twoją pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ja jestem w nocy non stop 29.01.02, 05:02 więc nie wlewaj sobie ;-))))))))))))))))))))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 06:35 A ja zycze spokojnych snow kladacym sie o swicie (tu znaczacy look w strone Samci) i milego dnia tym, ktorzy wstaja. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 11:20 znaczy sie dupa ze mnie a nie budzik,sa wytrwalsi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 11:27 Bo sie za wczesnie za budzenie zabierasz, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 12:08 Kiedy wlasnie o tej godzinie szlam spac!Myslalam ,ze juz wszyscy urzeduja w lozeczkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 16:56 Gość portalu: samanta napisał(a): > Kiedy wlasnie o tej godzinie szlam spac!Myslalam ,ze juz wszyscy urzeduja w loz > eczkach:) ------- ach jaka pomyłka nie pamiętałaś o mnie ??? nieładnie taki zafud ;-( hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 17:04 Myslalam ze Ty juz tez spisz drogie hi hi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 17:07 ja śpie z rana ;-))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 17:10 jestes niesamowite hi hi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) IP: 62.26.71.* 29.01.02, 17:17 Czy musicie zaraz drzeć mordy na cały głos w środku nocy?Kupcie sobie kwacha,zatkajcie nim ryłko i dajcie zmęczonemu człowiekowi jeszcze trochę pospać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Leziox 29.01.02, 17:18 POBUUUUUUUUUUUUUDKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 17:16 Czyzbym cos przespala? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 17:17 Nic maryjko,ale ja w kazdym razie budzenie pozostawie Tobie .Zawsze pieje nie wtedy kiedy trzeba;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 17:21 O rany! Mam halucynacje! Lezio! Chyba wroce do lozka... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 17:23 spokojnie,on tylko na chwile sie zwlokl.Chlapnie browarek i znowu padnie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEZIOX Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) IP: 62.26.71.* 29.01.02, 17:49 no to ide sobie spać.Wlasnie wychlałem browarek.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KUKURYYYYKUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) 29.01.02, 18:00 Szkoda. Bo skoro to nie byly halucynacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: koguty ryło na klodke IP: 62.26.69.* 29.01.02, 18:07 Jeszcze się budząc na chwilę postanowiłem zaprotestować przeciwko używaniu w stosunku do mojej niewątpliwie czcigodnej osoby terminu halucynacja,jak też fatamorgana,miraż i inne temu podobne terminy.Jezdem osobą z krwi i kości, istniejącą też w realu,a nie jedynie,jak powiedzmy Samanta-tylko na łamach forum.Fakt,że ostatnio zjawiam się tu rzadziej,nie oznacza,iż nie mam nic do powiedzenia.Jest to spowodowane faktem,że naprzeciwko mojego domu sąsiad otworzył hurtownię napoi różnych i ma tam bardzo tani browarek,którym doskonale się można najebać i targać daleko skrzynek nie trzeba-od biedy sąsiad może flaszkę przez ulicę przerzucić. Gdy już znajdować się będę w stanie pełnego nasycenia,obiecuję wznowić częstotliwość wyzywania osób forumowych. A na razie nie przeszkadzajta,bo esperal jakoś usunąć musze i stukanie w klawiaturę powoduje nie trafianie widelca w miejsce,gdzie spodziewam sie na esperal natrafić.Już chyba po spaniu,kurwa mać. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: koguty ryło na klodke 29.01.02, 18:18 Ja wszystko rozumiem, ale czy musze od razu butelka po piwie po glowie dostac? Guza bede miala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sammmmmmaaaaaaaaaattttttttttttaaaaaaaaaaa!!! IP: 204.174.215.* 29.01.02, 18:02 Teraz widze jak idiotycznie musialo brzmiec moje "dobranoc" wczoraj przed 24:00. Zwalilas mnie z nog. Ale dowiaduje sie, ze tam u was dzieci maja ferie zimowe. Czy tak? Inaczej mzemy sie sprobowac kto kogo przetrzyma, hi hi, ha ha, ho ho, who who!!! Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: butelki IP: 194.162.84.* 29.01.02, 23:11 A butelkami z piwem tu nikt nie rzuca w kierunku ludzi,tylko w moim kierunku.Jakomże nie ludź,to sosbom postronnym nic nie grozi-no,chyba że mi flaszkę przechwycą. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 SAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.02, 23:16 Ja tak ostatnio czesto chodze spac!:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Leziox co sie czepiasz draniu!!!!:)))) 29.01.02, 23:19 A to niby dlaczego ja jezdem tylko wirtualna?????????? Mam sie zeskanowac,he???????:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziox co sie czepiasz draniu!!!!:)))) IP: *.arcor-ip.net 29.01.02, 23:41 Spoko spoko.Tu każdy kocha wirtualną Samantę.W realu prawdziwej Samanty nie spotkał jeszcze nikt,wszystkie zdjęcia zostały zakwalifikowane do bardzo udanych fotomontaży,więc twierdzę,że ty tylko występujesz w kompie.A zreszta sama powiedziałaś publicznie że wirtualne życie ci odpowiada-co jest dalszym potwierdzeniem mojej teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Leziox co sie czepiasz draniu!!!!:)))) 29.01.02, 23:43 jutro pozycze skaner ...i zobaczymy;)))) Czerwone aby na pewno???;) Odpowiedz Link Zgłoś