Dodaj do ulubionych

czy Wam też?

11.12.03, 07:50
Czy Wam też się zdawało, że to już piątek? Niestety to miłe uczucie tylko
przez chwilę mnie trzymało. Ale w sumie już i tak niedaleko do weekendu.

Miłego dnia!
Obserwuj wątek
    • catalina1 Re: czy Wam też? 11.12.03, 08:04
      Mnie nie trzymały rano żadne miłe myśli. Mnie tryzma spanie. To jest efekt
      weekendu w szkole, łączą się wtedy dwa tygodnie w jeden i po tych 10 dniach
      pracy zaczynam mieć intensywne problemy z obudzieniem się (o wstawaniu nie
      wspomne)

A tak przy okazji zastanawiałam się ostatnio czy to nei za wcześnie na
      sprzedawanie choinek???? Są już na ulicach od tygodnia place z drzewkami a do
      świąt jeszcze kupa czasu.
      • konradbryw Re: czy Wam też? 11.12.03, 08:16
        catalina1 napisała:

> A tak przy okazji zastanawiałam się ostatnio czy to nei za wcześnie na
        > sprzedawanie choinek???? Są już na ulicach od tygodnia place z drzewkami a do
        > świąt jeszcze kupa czasu.

Ja jeszcze takiego placu nie widziałem, ale w sumie ostatnio po mieście mało
        się kręcę. dom-praca-Muranów-dom-praca... No, w weekend centra handlowe były
        grane.
        • catalina1 Re: czy Wam też? 11.12.03, 08:37
          konradbryw napisał:

> Ja jeszcze takiego placu nie widziałem, ale w sumie ostatnio po mieście mało
          > się kręcę. dom-praca-Muranów-dom-praca... No, w weekend centra handlowe były
          > grane.

Jest takowy koło mnie tzn przy Puławskiej, na rogu z Urysnowską. Dużo choinek
          na dużym placu.
          W sobote byłam w centrum i się rozmyśliłam, bo było za dużo ludzi.
    • raduch Re: czy Wam też? 11.12.03, 10:39
      konradbryw napisał:

> Czy Wam też się zdawało, że to już piątek? Niestety to miłe uczucie tylko
      > przez chwilę mnie trzymało. Ale w sumie już i tak niedaleko do weekendu.
      >
      Nie, z tej prostej przyczyny, że w piątki przychodzę raniutko. Muszę się
      orientować. :-)

> Miłego dnia!

Wzajem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka