the_dzidka 18.12.03, 09:35 A tak mi się przypomniało, Cati :-DDDDD Umba Gumba! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 10:24 the_dzidka napisała: > A tak mi się przypomniało, Cati :-DDDDD > Umba Gumba! Rotfl A Kpiatan wtedy leciał????? bo ja to chyba w kuchni byłam, faoslkę robiłam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 10:30 > A Kpiatan wtedy leciał????? bo ja to chyba w kuchni byłam, faoslkę robiłam A jagze! Jeszcze mnie się pytałas, czy ja nigdy nie widziałam odcinków z kapitanem Grotmanem :-D A co Ci się dzisiaj tak rąsie trzęsą? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 11:38 the_dzidka napisała: > A co Ci się dzisiaj tak rąsie trzęsą? Bo mi się spać chce ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 10:36 the_dzidka napisała: > A tak mi się przypomniało, Cati :-DDDDD > Umba Gumba! Aleossochozzi? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 10:40 > Aleossochozzi? O mojego nowego idola, kapitana Grotmana, który ratuje z opresji Wilmę i Betty :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 10:45 the_dzidka napisała: > O mojego nowego idola, kapitana Grotmana, który ratuje z opresji Wilmę i > Betty :-D Jaskiniowcy? Tobie to się naprawdę nudzi chyba. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 10:53 > Jaskiniowcy? Tobie to się naprawdę nudzi chyba. ;> ???? W szczegóły nie wnikając, uważam Jaskiniowców za jedną z najlepszych kreskówek na świecie. Szkoda tylko, że nie mogę oglądać, bo mi Cartoon uciekł... A poza tym nie Jaskiniowcy, tylko Kapitan Grotman ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 11:09 konradbryw napisał: > Jaskiniowcy? Tobie to się naprawdę nudzi chyba. ;> Odfikaj się ;-) Ja idę na cały weekend do jaskinii. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 11:20 > Odfikaj się ;-) Ja idę na cały weekend do jaskinii. Takiej przez "-iiiiiii"? :-P A ja do szkoły. Dzidka z rozmarzeniem >>> Dwa rodzaje kobiet są nie do uwiedzenia: nieżywe i zakochane <<< Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Kapitan Groooootmaaaan!!!!!!! 18.12.03, 11:55 the_dzidka napisała: > Takiej przez "-iiiiiii"? :-P > A ja do szkoły. Gdybym ja wpierw poszedł do szkoły, to później bym pojechał do jaskini ;-) Problem w tym, że szkoła jest kontrowersyjna. Poprawia samopoczucie, bo inwestujesz w siebie, rozwijasz się, poszerzasz horyzonty. Natomiast korzyści praktyczne są wątpliwe - raz się zapomina, czyli tacisz pieniądze wydane na edukację, dwa - nie wykorzystujesz w praktyce nabytej wiedzy. Ja się zbuntowałem i idę do jaskinii. marcin Odpowiedz Link Zgłoś