Dodaj do ulubionych

Poznam dziewczynę

09.07.09, 09:07
Poznam dziewczynę lubiącą jazdę na motocyklu w celu wspólnych
wypadów.
Obserwuj wątek
    • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 12:44
      A na koniu nie mogę lubić jeździć?...
      Motocykle są takie przereklamowane:P
      • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:08
        Patataj patataj?
        • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:20
          Może tez być..."konik, z drzewa koń na biegunach...":P
          • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:37
            A ja w swej naiwnosci myslalem, ze o to:
            www.youtube.com/watch?v=-HP1Cvjmdio
            • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:45
              :)
              Koń,konik...rumak ,co za różnica jesli jest ze swoim księciem;)
              • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:52
                Hmm kon to chyba z ksiezniczka woli niz z ksieciem ;)
                • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:54
                  Ale książe jest jego właścicielem:P
                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 14:11
                    Kon, konik, rumak......... Ksiaze, ksieciunio, ksiadz? :)
                    • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 14:17
                      Ksiądz? hmmmm....to chyba nie jest odmiana konia.
                      Koń - koniec ....,hmmm...tez nie pasuje:P
                      • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 14:32
                        Popadamy w co raz wieksza abstrakcje, ale mnie to nie przeszkadza.
                        • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 14:55
                          marc-in77 napisał:

> Popadamy w co raz wieksza abstrakcje, ale mnie to nie przeszkadza.

Mnie tym bardziej:)
                          • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:23
                            Tak odnosnie tego konskiego tematu to sie zastanawiam czy nadal obowiazuje maksyma, ze darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada...
                            • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:26
                              Ale koniec końców to zawsze KOŃ.
                              Lepszy koń w garści niż gołąb na dachu....:P
                              • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:33
                                I znow wracamy do poczatku czyli do patataj patataj :)
                                • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:36
                                  ...ładna pogoda ,prawda?;)
                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:39
                                    U mnie pada :(
                                    • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:47
                                      No patrz co za pogoda! U mnie świeci słoneczko:)
                                      • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:52
                                        No patrz. U mnie padac przestalo i tez swieci :). Ciekawe jak dlugo...
                                        • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:58
                                          Poświeci,poświeci i przestanie,a co!
                                          • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:02
                                            Nostradamus czy jak?
                                            Tylko po jaka ch.. ja wychodzilem z psem na spacer, gdy padalo?
                                            • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:04
                                              Trzeba mu było powiedzieć,że dziś sikać nie będzie bo pada,albo dać
                                              mu parasol niech sam idzie:P
                                              • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:13
                                                Tlumaczylem jak glupiemu na miedzy, ale ona uparta jak osiol
                                                • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:19
                                                  No to pies,suka czy osioł bo się pogubiłam:P
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:22
                                                    Suka. Niby pies, ale mul-taka krzyzowka osla z koniem :P
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:25
                                                    Ni pies ni wydra!
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:30
                                                    Cos na ksztalt swidra!
                                                    Dobrze, ze nie widzi co o niej pisze bo by moglo dojsc do rekoczynow :)
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:37
                                                    Łapoczynów chyba.
                                                    Kurcze,to Ty masz tak mądrego psa,że umie czytać?;)
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:40
                                                    Nom. Podobno pies ma sporo z wlasciciela ;)
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:41
                                                    Ale przecież mówiłeś,ze to ....suka:P
                                                    ups....sorry:D
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:45
                                                    Eeeeeeeeeee
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:47
                                                    To co z tą pogodą;)
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:47
                                                    Sorry, w kuchni bylem a ona przeczytala co napisalas i chciala Ci odpisac tylko lapa jej sie na tym "Eeee" zatrzymala.
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:52
                                                    Całe szczęscie,bo by mi jeszcze dała popalic.
                                                    Przeproś ją w moim imieniu:P;)
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:56
                                                    Ona jak typowa kobieta. Samo slowo "przepraszam" to zbyt malo. Musialem karmy do michy nasypac zeby ja uspokoic. I tak mam szczescie, ze po kwiaty nie musialem gonic :)
                                                    A co do pogody to powiem, ze masz wyczucie sytuacji bo wlasnie grzmi
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:58
                                                    Ups...ja bym ze strachu pod stołem siedziała:)
                                                    No ale Ty,prawdziwy mężczyzna...
                                                    To gdzie Ty do diabła mieszkasz,że taka zmienna ta pogoda:P
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:03
                                                    Lubelskie a czuje sie jakbym do Anglii sie wybral.
                                                    Znowu slonce wyszlo :)
                                                    A dla mnie by bylo miejsce pod tym stolem? :)
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:08
                                                    Pod biurkiem może nie,ale przeniosę komp na stół i znajdzie się:P
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:13
                                                    To rozumiem, ze ja pod stol a Ty przy kompie? Czy tez oboje pod stol? More details, more details, please :)
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:17
                                                    Jak będzie burza to ja z Toba pod stołem i to w dodatku baaaardzo
                                                    blisko,bo się boję:P
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:24
                                                    To ja zamawiam taka porzadna burze :)
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:25
                                                    Hmmm....ni jak się na taką u mnie nie zanosi:P
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:30
                                                    To co ja mam tak siedziec bezczynnie pod tym stolem? ;)
                                                  • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:32
                                                    Zawsze można się tam zdrzemnać.
                                                    A ja właśnie wybieram się na spacer.Miłego wieczoru.Do następnego
                                                    jakiegoś razu.:)
                                                  • marc-in77 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:44
                                                    Dziekuje slicznie za mila konwersacje i tez milego wieczoru zycze :). I polecam sie na przyszlosc.
      • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:36
        girl_32 napisała:

> A na koniu nie mogę lubić jeździć?...
        > Motocykle są takie przereklamowane:P

Zebys tylko piersi nie poobijala ;)
        Szkoda tych malych pieszczotliwych arbuzkow ;))
        • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 13:38
          Ha ha ha...,ale śmieszne:P:D
          • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 14:04
            girl_32 napisała:

> Ha ha ha...,ale śmieszne:P:D

Zeby one jeszcze byly dostepne :))
            Pachnialy szalenstwem pod koszulka nieskrepowane bielizna :))
            • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 14:08
              Marzyciel:P
              • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 15:58
                girl_32 napisała:

> Marzyciel:P

Marzenia spelniaja sie w chwilach kiedy o nich pragniemy sobie przypomniec :)
                • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:06
                  Phi...też mi teoria!
                  • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:36
                    girl_32 napisała:

> Phi...też mi teoria!

Nikt tak jak Ty,nie zna jej wykladni :)
                    • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:38
                      NIEEEE???
                      A to pech!
                      • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:44
                        girl_32 napisała:

> NIEEEE???
                        > A to pech!

A Twoje oczy niebieskie ? Niebo przyciemniaja :)
                        • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:46
                          No i już Ci ta Twoja szklana kula źle podpowiada:P
                          W życiu nie miałam oczu niebieskich,nawet po kroplach:P
                          • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 16:57
                            girl_32 napisała:

> No i już Ci ta Twoja szklana kula źle podpowiada:P
                            > W życiu nie miałam oczu niebieskich,nawet po kroplach:P
                            >
                            Pani mecenas ma tajemnicze oczy :) Strach zgadywac jak patrzy w nocy :)
                            • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:00
                              W nocy to raczej mam oczy zmknięte:P
                              Czy to z takiego czy innego powodu:P
                              • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:10
                                girl_32 napisała:

> W nocy to raczej mam oczy zmknięte:P
                                > Czy to z takiego czy innego powodu:P

Nie wiem dlaczego oczy szeroko zamykaja sie Tobie :)
                                Mnie najbardziej ciekawi co w tym czasie robia Twoje mokre usta :)
                                • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:18
                                  Hej,spokojnie,nie mam jeszcze ślinotku...,no aż taaaaka stara to ja
                                  nie jestem:P
                                  • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:27
                                    girl_32 napisała:

> Hej,spokojnie,nie mam jeszcze ślinotku...,no aż taaaaka stara to ja
                                    > nie jestem:P
                                    Jestes mloda i piekna,niedawno bylas nastolatka :)
                                    • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:28
                                      Jasne,całkiem niedawno:P
                                      • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:30
                                        girl_32 napisała:

> Jasne,całkiem niedawno:P

Podobalas mi sie od przedszkola :) bylas piekna i wesola,wlosy krecone mialas :)
                                        • girl_32 Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:34
                                          Miłego wieczoru!
                                          • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 17:35
                                            girl_32 napisała:

> Miłego wieczoru!
                                            Wzajemnie
          • berek_p Re: Poznam dziewczynę 09.07.09, 14:04
            girl_32 napisała:

> Ha ha ha...,ale śmieszne:P:D

Zeby one jeszcze byly dostepne :))
            Pachnialy szalenstwem pod koszulka nieskrepowane bielizna :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka