catalina1 23.12.03, 19:45 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zajrzy przed świętami, a więc jeszcze raz tego co nabielsze, najświąteczniejsze, najradośniejsze, najpiękniejsze..... Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Dla Wsystkich... 23.12.03, 23:05 catalina1 napisała: Cat, co Ty tak seplenisz? ;) > Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zajrzy przed świętami A pewnie, że zajrzy. Ja uzależniony jestem. A że mi się świąt robić nie chce (tzn. trochę pokój ogarnąłem i tyle), to tym bardziej zaglądam. > a więc jeszcze raz tego co nabielsze, najświąteczniejsze, najradośniejsze, > najpiękniejsze..... Wzajemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dla Wsystkich... 23.12.03, 23:35 catalina1 napisała: > Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zajrzy przed świętami, A kuku! > a więc jeszcze raz tego > co nabielsze, najświąteczniejsze, najradośniejsze, najpiękniejsze..... > Buziaczki. > Dziekuje i wzajemnie, ja tez Wam szystkim tutaj jak najlepiej zycze. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Dla Wsystkich... 24.12.03, 15:11 Tobie Jurasie podwojne zyczenia. Mysle czasem o Tobie :-) Pozdrowienia. a, Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Dla Wsystkich... 24.12.03, 05:59 catalina1 napisała: > Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zajrzy przed świętami, a więc jeszcze raz tego > co nabielsze, najświąteczniejsze, najradośniejsze, najpiękniejsze..... > Buziaczki. > Dzięki. I życzę Ci dokładnie tego samego. Niania świąteczna Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dla Wsystkich... 24.12.03, 08:18 Ja co prawda zycyłam juz wcoraj, ale gdzieś te zycenia sie zagubiły, więc i Tobie wsystkiego naj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dla Wsystkich... 24.12.03, 09:34 Zdrówka, słodyczy i pozytywnych duszyczek spotykanych na każdym kroku! I śnieguuuuuuuuuuu!!! Może choć na jeden świąteczny dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś