noida Re: Gdzie jest mój ulubiony dr. Krisk? ;) 30.07.09, 23:04 Skąd. Na urlopie przebywa. Raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony dr. Krisk? ;) 30.07.09, 23:36 Ufff... widziałam go przelotnie :) Mam nadzieję, że ma jakąś wygodna budkę w wakacyjnym miejscu ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony dr. Krisk? ;) 31.07.09, 02:46 Widzialem go na przyjeciu ;-) Popijal warka_strong ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony dr. Krisk? ;) 31.07.09, 12:04 Niech się bawi! Mam dla niego w gratisie: free.of.pl/r/rgf/d1.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony dr. Krisk? ;) 02.08.09, 02:31 Dla mnie tez cos masz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony dr. Krisk? ;) 02.08.09, 09:33 Dowiesz się 4. ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony dr. Krisk? ;) 03.08.09, 08:09 To Ci nie powiem, gdzie szukac dr. Kriska az do 4, o! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 10.08.09, 07:57 www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o&hl=pl Nie martw się, będzie jeszcze gUd! :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 11.08.09, 07:02 Nic nie bedzie. Znikam na dekade albo i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 11.08.09, 11:24 No to się 3maj! I nie przejmuj się CHWILOWYM brakiem zasięgu ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 18.08.09, 02:18 Tak jest, psze Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 25.08.09, 13:36 Najbardziej lubiłam cheetaha... :) www.youtube.com/watch?v=bxFArfwpjPU&hl=pl :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 25.08.09, 23:11 To se ne vrati. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 27.08.09, 10:38 You never know, my friend :) :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 29.08.09, 06:58 To samo powiedziala Jennie, instalujac sie na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 31.08.09, 08:16 Tylko na ŁYKend czy? ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 02.09.09, 01:51 Tylko, ale nie tylko na ten. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 05.09.09, 02:10 nie jest tak zle ostatnio. Becky bardzo mi pomaga w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 07.09.09, 03:13 Nie, jeszcze ta, co mi tlumaczyla czasem francuskie teksty od Madame i ma Benji'ego i u mnie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 10.09.09, 09:48 Takiemu to dobrze ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Gdzie jest mój ulubiony WiW? ;) 13.09.09, 01:46 Moze i dobrze, ale wolalby Siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Do roboty? ;) 17.09.09, 10:26 IFO: "Nju Siostry Sisters" to duet egzotyczny, który występuje wyłącznie na terenie UK na prywatnych koncertach. Koncerty te opłacane są na bieżąco datkami "co łaska" do kapelusza. Permanentnym sponsorem duetu jest ślubna połowa jednej z "Nju Sióstr Sisters". Repertuar bogaty w polskie pieśni patrIDiotyczne, teksty tłumaczone na bieżąco poliDIOtoM z GB. Ufff... :))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: Do roboty? ;) 18.09.09, 05:09 Co to? Projekt ulotki reklamowej? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do roboty? ;) 23.09.09, 10:42 Spadamy stąd. Nie bądź blind as a bat, my friend! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jestem, jestem..... :) 03.08.09, 23:25 Tylko że uaktywniam się zewnętrznie: prace ogólnobudowlane, malarstwo ścienne (ze szczególnym naciskiem na śnieżnobiałe płaszczyzny), kominiarstwo, itp. Oprócz tego bawię się moim nowym nabytkiem: prześlicznym motocyklem Royal Enfield. Czyszczę mu odmy, leguruję zawory i maszczę karburator. Czasem nawet jeżdżę!!! Ale lato nieuchronnie mija - złośliwi twierdzą, że nawet się nie zaczęło. A wtedy przyjdą długie jesienne wieczory i nawrót aktywności forumicznej. Wasz K.Risk Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jestem, jestem..... :) Ufff... > 04.08.09, 01:25 Ok, wszystko rozumiem, ale zzieleniała z zazdrości pytam: który rocznik? ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Jestem, jestem..... :) Ufff... > 04.08.09, 07:25 ave.duce napisała: > Ok, wszystko rozumiem, ale zzieleniała z zazdrości pytam: który rocznik? ;) > Royal? 2006 - ale konstrukcja i wygląd z roku 1955, wtedy go zaprojektowano. Jeżdżąca skamielina, dinosarus motocyclensis. Czuję się na nim jak Lawrence z Arabii na swoim Brough Superiorze. Uwielbiam klasyczne angielskie motocykle (nawet jeżeli, tak jak mój Enfield - produkowane są obecnie w Indiach). Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jestem, jestem..... :) Ufff... > 04.08.09, 10:37 Troszkę wiem n/t tych motocykli, bo mój znajomy z UK ma taki i nawet kilka razy z nim (a na bezdrożach kawałkami sama) nim jechałam. Jeremy ma też mnóstwo gadżetów, związanych z tą marką, ale zdecydowanie wolę Twoją wizję Lawrence'a z Arabii :) :p Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Uznanie! 04.08.09, 11:42 ave.duce napisała: > i nawet kilka razy > z nim (a na bezdrożach kawałkami sama) nim jechałam. No to uznanie z mej strony, bo to nie jest najłatwiejszy sprzęt do jazdy. Fakt - powolny i niewyrywny, ale samo wyciśnięcie sprzęgła (nie mówiąc już o uruchomieniu wzruszającym nożnym rozrusznikiem) to spory wysiłek. Bardzo lubię sobie nim pyrkotać po rozmaitych Bolejewach i okolicach. Pozdrowienia dla Jeremiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uznanie! 04.08.09, 12:44 Okropny jest, ale czego się nie robi dla szpanu ;))) No i żeby POKAZAĆ Brytyjczykowi, na co stać Matkę Polkę! Zdecydowanie wolę prowadzić śmieszne, szybkie autka ;) Przekażę. ps. pocisk w jakim kolorze, jeśli to nie nazbyt prywatne pytanie? :p Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Uznanie! 04.08.09, 12:49 ave.duce napisała: >> ps. pocisk w jakim kolorze, jeśli to nie nazbyt prywatne pytanie? > Czarny ze złotymi szparunkami. Tamże chromy rozliczne i skórzane kanapy robione na zamówienie (to poprzedni właściciel był taki wyrafinowany). Jak nie wiem co robić z ręcami/ręcyma? to go poleruję do połysku. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uznanie! 04.08.09, 12:58 Very chic! dr.krisk napisał: > Jak nie wiem co robić z ręcami/ręcyma? to go poleruję > do połysku. Poczekamy na "ltd" > rozwieje Twoje (i juz także moje) wątpliwości językowe ;) Co do polerowania: chyba między ręcami/ręcyma a powierzchnią lakieru coś jeszcze jest? Ircha? :p Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bez przesady! 04.08.09, 13:55 ave.duce napisała: > Co do polerowania: chyba między ręcami/ręcyma a powierzchnią lakieru coś jeszcz > e > jest? Ircha? Najlepsze są Stare Flanelowe Koszule. Takie sprane do białości. Niestety, są również niezwykle przyjemne w noszeniu :) Z bólem serca przeprowadzam więc co pewien czas selekcję: część garderoby zostaje przeniesiona do działu "Czyściwo i Szmaty". I jest okazja aby pogalopować do szmateksu, braki w odzieży uzupełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Bez przesady! 04.08.09, 14:31 Chorera! Chyba musimy przerwać tę "popisywajkę", bo jakbym siebie czytała (z wyjątkiem "szmatexu", bo unikam robienia zakupów jak ognia!) ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jestem, jestem..... :) 23.09.09, 10:40 A ja się na razie (?) żegnam z Twoim urokliwym forum. Dzięki za gościnę i w ogóle > za wszystko. Już czas. Może wpadnę kiedyś znowu, God knows. Pozdrawiam serdecznie bardzo, dr.Krisk :) Odpowiedz Link Zgłoś