Dodaj do ulubionych

dobry dentysta

22.03.10, 11:39
Witam.Poszukuje w okolicach Marek ew.Ząbek dobrego dentysty dla moich dzieci.Prosze o propozycje.
Obserwuj wątek
    • anulka1666 Re: dobry dentysta 22.03.10, 15:25
      Polecam Panią doktor Piękoś, ma prywatny gabinet przy przychodni prz
      ul. Fabrycznej. w zeszłym roku chodziłam do niej z dużą próchnicą,
      wszystkie zęby wyleczone do tej pory nic się nie dzieje a wszystko
      za przystępną cenę.
    • evans31 Re: dobry dentysta 22.03.10, 17:35
      SZWAJGIER -UL.MAŁACHOWSKIEGO 1, omijaj wielkim łukiem,szczególnie z
      dzieckiem - amator
      • w.redna Re: dobry dentysta 23.03.10, 14:27
        A ja polecam gabinet na Małachowskiego i doktora Szwajgiera - żeby było
        merytorycznie: uratował mi ząb, którego inny dentysta chciał od razu wyrwać.
        Skomplikowane leczenie, ale cieszę się własnym zębem a nie wstawianym :)
        Moja sześcioletnia córka też musiała mieć założonych kilka plomb - wszystko
        odbyło się bez niepotrzebnego stresu i obie jesteśmy zadowolone.
        • naqoura1967 Re: dobry dentysta 24.03.10, 07:45
          Mój syn ma 7 lat i jeszcze ponad 3/4 zębów to "mleczaki", a Twoja
          córka w wieku 6 lat ma już kilka plomb??!!!
          • eclipse83 Re: dobry dentysta 24.03.10, 08:59
            Witam, polecam rewelacyjną Panią doktor dla dzieci. Pani Dorota Denis - bardzo dobry specjalista. Strona gabinetu: www.fajnydentysta.pl Ceny jeszcze przystępne :)
            • 3m-g Re: dobry dentysta 15.04.10, 15:55
              Pani Dorota Denis hy? koleżanka mi ją poleciła i poszłam. Jeśli dla
              dziecka - NA PIERWSZĄ WIZYTĘ - stanowczo nie polecam !!! Sama
              poczekalnia już zniechęci, mała i ciasna, a tuz za drzwiami głośne
              wiercenie. Sama Pani Doktor, może na początku dnia ma jeszcze
              cierpliwość, ja z dzieckiem byłam popołudniu,i totalna porażka. Pani
              Denis nie była co prawda niemiła, ale widać było, że tylko czeka na
              koniec wizyty i zupełnie nie starała się oswoic dziecka z "dentystą"
              a był to jego pierwszy kontakt o czym powiedziałam. Sama skończyłam
              wizytę (widząc wyraźną ulgę na twarzy Pani Doktor, że nie musi dalej
              próbować) a dziecko... - w drodze powrotnej spało "jak zabite",
              dlaczego? - ze stresu, bo jak duży przeszedł, wiem tylko ja(namówić
              go na jakiekolwiek spanie graniczy z cudem, choćby nie wiem jak był
              zmęczony, idzie mu ciężko zasypianie). Trudno było go namówić na
              kolejny raz, ale popytałam po znajomych, i w gabinecie PRIMA-DENT
              przy "śpiących" trafiliśmy do dr. Ciury, i udało się tą traumę
              pokonać. Piękny kolorowa poczekalnia, a Dr. zanim zaczął cokolwiek
              robić, zaprzyjaźnił się z dzieckiem, wszystko wytłumaczył i pokazał,
              pozwolił dotknąć, teraz syn sam się prosi o wizytę u dentysty.
              • ankuma Re: dobry dentysta 02.07.10, 21:43
                Zgadzam sie z Tobą ja mialam z moim dzieckiem jeszcze gorszą
                sytuację u Pani Doroty Denis której kompletnie nie polecam jej jak
                sadze nie wiedza doprowadzila do tego że musięliśmy usunąć ząb który
                moglismy uratować.Na wizycie polecila nam nie leczenie ale otwarcie
                zęba i pozostawienie samego sobie...ponieważ kasowała nas naprawdę
                nieźle postanowiłam ze może chociaż na jedna wizytę umowię sie na
                kasę i o dziwo udało sie...na Miodowej polecam naprawdę...lekarze z
                Miodowej nie mogli uwierzyć w bzdury ktore opowiedziałm im o tym jak
                to Pani doktor otworzyła nam zęba i powiedziała ze zostawimy go tak
                jak jest i że mam tylko wyjmowac watkę którą włożyla w ten ząb i
                wymieniać ja.Na Miodowej usłyszałam o konsekwencji pozostawienia
                zęba w takim stanie jakim radziła pani doktor więc zaczęliśmy z
                pomocą tamtych lekarzy leczyć ten ząbek kanałowo i o dziwo jeden
                sieudał ale przez to ze trafiliśmy do dobrych lekarzy to przez PANIĄ
                DOROTĘ DENIS moje dziecko dostało zapalenia okostnej i musielismy
                wyrwać ząb -nie będę wspominać już ile moje dziecko się nacierpiało
                i ile stracilismy pieniędzy przez to ze trafiamy na niedouczonych
                lekarzy.Odradzam też gabinet prywatny w Markach na Kościuszki
                tragedia dziecku zaczynało sie robić zapalenie okostnej i mowił
                lekarzowi o swoim bólu a Pan doktor nie chciał sie dziecka posłuchac
                i wmawiał mu że nic go nie boli jak sadzę nie chciało mu sieteżza
                bardzo przyjmować pacjentów ale do kasowania był bardzo
                chętny.Polecam naprawdę dentystów na Miodowej są to grupy studenckie
                ale zapewniam ze pod okiem fachowców....
                • mandarynka_17stycznia Re: dobry dentysta 27.09.13, 18:32
                  Dla mnie tej kobiecie brak kompetencji i doświadczenia. Z maleńkiej kropeczki zrobiła dziurę, a potem co chwila uszkadzała mi się plomba za co mądra p. Denis kasowała mnie po 150zł gdzie na stronie ma napisane, że naprawia to w ramach gwarancji :/
                  Nie cierpliwa, zostawiałam u niej pewnie już koło tys zł, a nic pożytecznego nie zrobiła lecz ciągle namawiała na Bóg wie co jeszcze, a to wybielanie, zdejmowanie kamienia, itd...

Ale za to bardzo polecam Pana Dr. Artura Denisa ! Zupełne przeciwieństwo i ogromny zasób wiedzy w porównaniu do Pani Doroty Denis, której w swojej wypowiedzi nawet nie jestem w stanie nazwać lekarzem/dr... Zupełnie przypadkowo trafiłam na fotel do Dr. A. Denisa kiedy musiał poprawiać pracę żony i zostałam na prawdę pozytywnie zaskoczona...
                  Teraz wybieram się na inne zabiegi już bardziej kosmetyczne...
                  Jeśli chodzi o wizytę z dzieckiem, to również zachwycił mnie bardzo pozytywnie, spokój wewnętrzny, który emanuje od Dr. Denisa jest niesamowity, a podejście do maluchów dubeltowe :)
                  Bardzo polecam tego Lekarza :)
          • alinaka2 Re: dobry dentysta 24.03.10, 09:30
            naqoura1967 napisał:

> Mój syn ma 7 lat i jeszcze ponad 3/4 zębów to "mleczaki", a Twoja
            > córka w wieku 6 lat ma już kilka plomb??!!!

Od popsutych mleczaków psuję się stałe zęby, moje dzieciaki miały w
            mleczakach plomby. Radzę kontrolną wizytę u dentysty.
          • w.redna Re: dobry dentysta 24.03.10, 09:44
            3 plomby to dla mnie kilka. niestety taka była konieczność :(
    • sasza2222 Re: dobry dentysta 10.04.10, 20:50
      radzę trzymać sie z daleka od pani stomatolog z ul. Małej przy skrzyżowaniu z ul
      .Środkowa. Wyjątkowo pazerna na pieniądze. Byłem juz u wielu stomatologów,
      większość nastawiona jest na wyciągniecie z klienta ile sie da ale ta jest
      wyjątkowa. Wyliczyła mi 7 zębów do naprawy, za ok 40 min pracy zapłaciłem 460zł.
      4 x małe ubytki x 120zl= 480zł - 20zł rabatu(miała chyba dobry dzień). Szok. Na
      koleją wizyte umówiłem sie w Rembertowie, poprosiłem o sprawdzenie stanu zębów
      okazało sie ze nie mam żadnego. Nie polecam
      • rodi1970 Re: dobry dentysta 16.04.10, 11:46
        sasza2222. ale to są normalne mareckie ceny. nie wiem o co chodzi?
        napisz ile zaplaciłeś w Rembertowie.
      • krzesiekk Re: dobry dentysta 18.04.10, 15:11
        Zapraszam do gabinetu w Wołominie.Za tego rodzaju wypełnienia zrobione przy
        jednym podejściu byłoby dużo taniej.Nawet po odliczeniu paliwa na dojazd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka