Dodaj do ulubionych

klubik malucha

12.03.11, 19:04
od niedawna mieszkamy w markach. szukam czegoś w rodzaju przedszkola ale na pół etatu. na kilka godzin dziennie lub kilka razy w tygodniu. nie chodzi mi o kąciki zabaw. polecicie coś?
Obserwuj wątek
    • mima-mima Re: klubik malucha 12.03.11, 21:22
      Zależy ile ma lat; od trzeciego roku zycia jest przedszkolandia w MOKu. # razy w tyg. po 3 godziny, sa zabawy plastyczne ruchowe itd. Każde zajęcia mają swoją tematykę. Poza tym jest klub maluszka niedaleko ulicy Kasztanowej, ale tam nie byłam, więc nic więcej nie mogę o nim powiedzieć
      • kzmarek Re: klubik malucha 13.03.11, 08:13
        dziękuję za odpowiedz. no wlaśnie jeszcze nie ma 3 niestety. dopiero 2,5
    • figaroo Re: klubik malucha 15.03.11, 19:25
      Jest taki klubik czy nawet przedszkole- "HIHOPTER". Z tego co się dowiadywałam to mają dość elastyczną ofertę. Na pewno mają karnety godzinowe. Może tam spróbuj, właścicielka wydaje się osobą, z którą można się dogadać.
      Poza tym podzwoń po innych przedszkolach- 2,5 roku to taki wiek, że większość przedszkoli już przyjmuje.
    • marengo Re: klubik malucha 20.03.11, 11:23
      w MOK-u przyjmują dzieci młodsze niż 3 lata - warto się dowiedzieć bo są cały czas przyjęcia - a zajęcia są 3 razy w tygodniu (pon, śro, piąt) po 3 godziny (rano 9-12 dzieci młodsze, 12.30-15.30 - dzieci starsze - są wszystkie elementy zajęć jak w każdym przedszkolu - plastyka, rytmika, korektywa, angielski itd. - ja bardzo polecam - mój syn tam chodzi i tez zaczął przed 3-cimi urodzinami :-)
      -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka