katia_90 16.09.14, 11:43 Czy możecie napisać gdzie mogę skorzystać z usług szewca w Markach? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arro28 Re: Szewc w Markach 16.09.14, 21:01 Na Dużej za szkołą w kierunku osiedla Chorowa Góra. W domku jednorodzinnym po prawej. Nie pamiętam numeru domku. Jest niewielki baner w starym stylu malowany farbą przy furtce. Solidnie i za rozsądne pieniądze. Korzystam od 2 lat. A Odpowiedz Link Zgłoś
eva2406 Re: Szewc w Markach 16.09.14, 22:26 arro28 napisał(a): > Na Dużej za szkołą w kierunku osiedla Chorowa Góra. W domku jednorodzinnym po p > rawej. Nie pamiętam numeru domku. Jest niewielki baner w starym stylu malowany > farbą przy furtce. > > Solidnie i za rozsądne pieniądze. Korzystam od 2 lat. > > A Niestety super szewc z którego usług korzystałam nie żyje. Polecono mi tego z Dużej. Ceny kosmiczne.......nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
katia_90 Re: Szewc w Markach 18.09.14, 22:57 Ostatecznie skorzystałam z usług szewca przy ulicy Szpitalnej ponieważ mieszkam w tej części Marek. Pan bardzo miły i solidnie wykonuje swoją pracę. Gdyby ktoś potrzebował to kontakt znalazłam przypadkowo w internecie na stronie: www.gumtree.pl/cp-inne-uslugi/marki/szewc-uslugi-szewskie-naprawa-obuwia-warszawa-marki-544841840 Odpowiedz Link Zgłoś