Gość: dirrt IP: *.centertel.pl 16.10.10, 17:47 Oporowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Oj Janas ja nas nie widze IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 22:27 "Jestem przekonany, że z czasem nasza gra będzie wyglądała lepiej" Ona już wyglądała, ale ktoś zmienił trenera, kiedy zespół był liderem lub wiceliderem teraz są efekty. Nie mówię, że Janas nie poskłada zespołu, i nie chce mu życzyć źle, ale po prostu nie mogę życzyć sukcesu Wojciechowskiemu z jego mentalnością warchoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Ekstraklasa. Śląsk ratuje remis w końcówce IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 17.10.10, 01:28 Oj Profesor Lenczyk potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot wpisywac kto sie smieje z wojciechowskiego IP: *.jjs-isp.pl 17.10.10, 06:59 wychodzi na to ze bakero lepszy warsztatowiec od janasa Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Ekstraklasa. Śląsk ratuje remis w końcówce 17.10.10, 09:57 Na koniec rozgrywek znowu będzie potrzebny w Polonii jakiś Bakero aby ratował zespól przed spadkiem,bo z tego co mówi trener Dżanas to wieja grozą dla Polonii.Już najbliższe mecze nie będą spacerkiem bo trzeba będzie grać z zepołami szukającymi punktów albo z ambicjami na puchary.A ten opowiada dyrdymały,że jak wróci Sobiech i inni,Sobiech też nie jest piłkarzem pokroju Ibrahimowica,że sam potrafi zmienić losy spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Ekstraklasa. Śląsk ratuje remis w końcówce IP: 188.33.4.* 17.10.10, 11:36 Janosik, pakuj się. Józek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Ekstraklasa. Śląsk ratuje remis w końcówce IP: 123.121.201.* 17.10.10, 17:30 Dla mnie smieszne jest to, ze zwalnia sie Bakero po pierwszej porazce, kiedy zespol, ktory byl w strefie spadkowej jest jedna z najlepszych druzyn. I kogo sie zatrudnia? Skompromitowanego PZPNowskiego apartyczka, ktory z ta sama druzyna nie potrafi wygrac od trzech kolejek. Szczerze licze Polonii spadku, z takimi wlascicielami to moze byc max 2 liga... Odpowiedz Link Zgłoś