Dodaj do ulubionych

Bądźmy solidarni !!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 14:38
W związku z kretyńskim zachowaniem Krajewskiego na forum zwracam się z
apelem, aby zaprzestać dyskutowania z tym panem. Bez żadnej straty dla
normalnych i ludzi, możemy ukarać tego typa poprzez ignorancję jego
idiotycznych wątków i powielanych wypowiedzi. Zapewniam, że wszyscy będziemy
zdrowsi, możemy również liczyć na znaczne przesunięcie w czasie zaatakowania
naszego organizmu przez wrzody żołądka. Krajewskiego zostawmy samego sobie,
niech rozpoczyna nowe tematy, zadaje pytania a później sam na nie odpowiada.
Całe szczęście w tym, że rozpoczynając nowy watek podpisuje się pod nim. Robi
to zapewne w przekonaniu misji, którą ma do spełnienia i nie przeszkadzajmy w
tym człowiekowi. Nie pomagajmy mu w realizacji jego wyzwania niech to będzie
do końca jego samodzielne dzieło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 15:01
      Jeżeli mamy silną potrzebę konwersacji to niekoniecznie trzeba dyskutować z
      Krajewskim. Wystarczy usiąść naprzeciwko ściany. Efekt ten sam a zdrowie jest
      przecież najważniejsze.
    • Gość: Jerzy Krajewski Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!Bądźcie solidarni !!!!!! IP: *.marketingserwis.pl 31.10.02, 15:04
      A co jest kretyńskiego w tworzeniu nowych wątków?

Gość portalu: Thermo napisał(a):

> W związku z kretyńskim zachowaniem Krajewskiego na forum zwracam się z
      > apelem, aby zaprzestać dyskutowania z tym panem. Bez żadnej straty dla
      > normalnych i ludzi, możemy ukarać tego typa poprzez ignorancję jego
      > idiotycznych wątków i powielanych wypowiedzi. Zapewniam, że wszyscy będziemy
      > zdrowsi, możemy również liczyć na znaczne przesunięcie w czasie zaatakowania
      > naszego organizmu przez wrzody żołądka. Krajewskiego zostawmy samego sobie,
      > niech rozpoczyna nowe tematy, zadaje pytania a później sam na nie odpowiada.
      > Całe szczęście w tym, że rozpoczynając nowy watek podpisuje się pod nim. Robi
      > to zapewne w przekonaniu misji, którą ma do spełnienia i nie przeszkadzajmy w
      > tym człowiekowi. Nie pomagajmy mu w realizacji jego wyzwania niech to będzie
      > do końca jego samodzielne dzieło.
    • Gość: Rychu Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 15:25
      Nie będę odpisywał temu dupkowi
      • Gość: AGA Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 15:33
        ktoś pomyślał (gość: mieszkaniec) podobnie we wczorajszej rozmowie pod
        tematem "prośba do pana Krajewskiego", ja od samego początku pojawienia się
        jego osoby stosuję zasadę "milczenie jest złotem", a o zdrowie tym bardziej
        trzeba się martwić.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.marketingserwis.pl 31.10.02, 15:53
        Szanowny Panie Rychu!
        Nawet nie wiem, jak się Pan nazywa. Anonimowo to tak łatwo napisać: "dupek".
        Słowo "dupek" mieści się w kategorii słów obraziliwych. A ja chyba Panu nic
        złego nie zrobiłem.
        Niestety, taka jest kultura częsci (mniejszej) Markowian. Ja w takiej sytuacji
        tylko rozkładam ręcę i mówię: "Życie jest brutalne.". Ja o tym wiem, a Pan mnie
        nie zaskoczył.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski
        Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Nie będę odpisywał temu dupkowi
      • Gość: amba Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 31.10.02, 23:43
        A ja Wam powiem, że p.J.K. odezwał się do mnie w wątku Harcerstwo owszem,jest
        jedno ale... i przyznał się otwarcie,że nie jest spolegliwy(sami
        zobaczcie).Nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka.Punkt dla mnie.Teraz nie będę
        z nim gadać.Jestem z Wami.
        • Gość: Raffix Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 23:58
          Gość portalu: amba napisał(a):
          > A ja Wam powiem, że p.J.K. odezwał się do mnie w wątku Harcerstwo
          > owszem,jest jedno ale... i przyznał się otwarcie,że nie jest spolegliwy(sami
          > zobaczcie).

Rzeczywiście, wg słownika Kopalińskiego:
          spolegliwy - godny zaufania, pewny, na którego można liczyć.
          Etym. - czes. spolehlivý.

www.slownik-online.pl/kopalinski/7a0f8f53cf06422dc1256593007f2076.php
          Chociaż - o ile dobrze pamiętam - słowo to wprowadził do obiegu w swoich
          pracach prof. Kotarbiński (wcześniej chyba w języku polskim praktycznie nie
          istniało). Znaczenie jakie mu nadał było - wydaje mi się - nieco szersze niż
          to podawane przez Kopalińskiego. Tak czy siak odrzucenie postulatu bycia
          spolegliwym nie wygląda najlepiej.
    • Gość: SMS Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 15:53
      Krajewski chce być najlepszym zawodnikiem. Nie udało się mu zostać burmistrzem,
      nie udało się zostać radnym, niech będzie chociaż rekordzistą w zakładaniu
      nowych watków.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.marketingserwis.pl 31.10.02, 16:04
        Celne, choć nieprawdziwe.

Gość portalu: SMS napisał(a):

> Krajewski chce być najlepszym zawodnikiem. Nie udało się mu zostać
        burmistrzem,
        >
        > nie udało się zostać radnym, niech będzie chociaż rekordzistą w zakładaniu
        > nowych watków.
    • Gość: SMS Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 11:17
      Tak trzymać.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 11:26
        Cieszę się,że bojkot towarzyski mojej osoby konsoliduje forumowiczów.
        Cieszę się, że internet to pole wolności, gdzie nikomu nie można zamknąć ust.
        No chyba, że jest się rządem chińskim, który niewygodne dla niego portale
        zamyka.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski

Gość portalu: SMS napisał(a):

> Tak trzymać.
        > Pozdrawiam.
    • Gość: Waldi Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 12:01
      Walka z wiatrakami chyba nie ma sensu.
      Przepraszam za podwójne powielenie wiadomości.
      Mój błąd. Pozdrawiam.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 12:05

Zgadzam się, walka z wiatrakami nie ma sensu. To głupota walczyć z wiatrakami.
        Don Kichot myślał, że to olbrzymy. Pomylił się.
        Gość portalu: Waldi napisał(a):

> Walka z wiatrakami chyba nie ma sensu.
        > Przepraszam za podwójne powielenie wiadomości.
        > Mój błąd. Pozdrawiam.
    • Gość: Thermo Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 13:36
      Jaki sens ma rozmowa ze ścianą?
      • Gość: Raffix Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.braun.de 06.11.02, 13:48
        Gość portalu Thermo napisał:
        > Jaki sens ma rozmowa ze ścianą?
        No nie, jednak to zywy czlowiek. Trzeba czasem probowac na nowo :-)
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! IP: *.marketingserwis.pl 06.11.02, 14:16
        Thermo!
        To Pan jesteś zamrożony. Aby brać udział w dyskusji, trzeba wyrażać poglądy,
        mieć argumenty albo siedzieć cicho pod ścianą.

Gość portalu: Thermo napisał(a):

> Jaki sens ma rozmowa ze ścianą?
    • slaw Re: Bądźmy solidarni !!!!!!!! 06.11.02, 18:21
      W prawym górnym rogu są dwie ikonki "Super wątek" i "Skasujcie ten wątek". Od
      pewnego czasu klikam w te ikonki, choć nie wiem czy czemuś to służy. W każdym
      razie pamiętajcie o tych ikonkach - zamiast tworzyć nowe wątki nawołujące do
      bojkotu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka