sky_fly82 05.01.06, 21:20 Serdecznie zapraszam wszystkich ludzi dobrej woli do udziału we wspaniałem akcji jaka jest WOSP zaszczycą nas naprawde fajni goscie super ludzie liczymy na WAS :D SIEMA! Piotrek z Pustelnika :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solar.marki Re: WOŚP !!! W Markach już w niedzielę 8.01 06.01.06, 22:13 Mam pytanie : czy przewidziana jest wejście na żywo, a jeżeli tak to mniej więcej o której godzinie? Bo jak się domyślam organizator powinien takową znać dużo wcześniej, jeżeli taki fakt ma mieć miejsce. I czy są zaproszone jakieś media? Oczywiście oprócz takich nośników reklamy typu „Echo Podwarszawskie” czy „Fakty.wwl” gdzie 80% objętości to płatne ogłoszenia (reklamy), które bynajmniej żadnym prestiżową gazetą nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
lehaim Re: WOŚP !!! W Markach już w niedzielę 8.01 08.01.06, 00:25 przepraszam, ale o co Panu chodzi, ponieważ nie rozumiem ? Chce Pan pomóc przy reklamowaniu WOŚP w Markach czy coś wykazać ? Pozdrawiam radek z okólnej Odpowiedz Link Zgłoś
solar.marki Re: WOŚP !!! W Markach już w niedzielę 8.01 08.01.06, 11:01 lehaim napisał: > przepraszam, ale o co Panu chodzi, ponieważ nie rozumiem ? Chodziło mi o to czy będzie można zobaczyć w telewizji wejście na żywo ze sztabu w Markach – a jeżeli tak to o której? Co roku można zobaczyć wejścia z Kobyłki, Zielonki i Wołomina– stąd moje pytanie. A pytanie co do gazet i innych mediów chodziło mi czy zaproszono jakieś gazety o zasięgu nie lokalnym (powiatowym) ale jakąś z redakcji warszawskich gazet ogólnopolskich typu: Gazeta Wyborcza etc., a może będzie jakaś telewizja? Ps. A kto widział policjantów z Marek oblepionych na kamizelkach serduszkami WOŚP którzy chodzą już od samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: WOŚP !!! W Markach już w niedzielę 8.01 08.01.06, 08:55 Nie sądzę, by wchodzenie na żywo do programu ogólnopolskiego było celem tej akcji - dla mnie to nieistotne. Zresztą lokalnych "sztabów" Orkiestry w Polsce jest chyba z półtora tysiąca więc ciężko by było wszystkie w TV pokazać. Za to nasze Marki można po raz pierwszy w historii zobaczyć na oficjalnej liście sztabów Orkiestry: www.wosp.org.pl/14final/lista_sztabow.php Odpowiedz Link Zgłoś
solar.marki I po Finale... 09.01.06, 22:58 Pozwolę sobie zadać takie mało dyskretne pytanie do organizatorów: Jak poszła niedzielna impreza? Ludzie dopisali, ile zabraliście? Tak czekam i czekam na jakiekolwiek informacje/zdjęcia, a tu wokół tematu cisza jak w kościele po śmierci organisty. Ps. Chyba domyślam się skąd taka konsternacja na ten temat, ale sam nie chcę nic sugerować na forum bo jeszcze zostanę posądzony o niewiadomo jakie podstępne zamiary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiek2 Re: I po Finale... 10.01.06, 10:48 ja bym powiedziała, że bardzo dobrze - podobno ponad 45 000 zł. Zielonka coś koło 26 000 zł. Gorzej w Wołominie - mieli 3 sztaby, dwa razy więcej mieszkańców bo ponad 48 tyś. i nie ma dokładnych danych - tylko znany jest wynik w 2 sztabach w Wołominie - ponad 36 000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sky_fly82 Re: I po Finale... 10.01.06, 11:16 Chcaiłbym uciac jakiekolwiek domysly. Nasz sztab zebrał ponad 45 000 zł - dzieci kwestujace z naszego okregu pokazaly sie z jak najlepszej strony cała - cała impreza się udała nie spodziewalismy się że uda nam sie zebrać tak duża kwotę - DZIEKUJEMY ZA TO MIESZKAŃCOM MAREK i innych miejscowości. Około godziny 22:15 w dniu 8-01 wyjechał konwój do studia na Woronicza dojechaliśmy pod eskortą policji. Udało nam sie porozmawiać z Jurkiem i wiele osób widziało jedna z organizatorek, mnie i Mateuszka w TV kiedy mówiliśmy ile zebraliśmy. W najbliższym czasie pojawi się cały fotoreportaż z naszej imprezy. Mam nadzieję że w przyszłym roku też nas zaszczycicie i wspomożecie wielki cel jakim jest WOŚP. Pozdrawiam Piotrek z Pustelnika Odpowiedz Link Zgłoś
solar.marki Re: I po Finale... 10.01.06, 11:43 sky_fly82 napisał: > Chcaiłbym uciac jakiekolwiek domysly. Bardzo dobrze, iż mieszkańcy Marek dopisali zarówno obecnością jak i hojnością. A jeżeli mamy już rozwiewać wątpliwości i spekulacje, to prosił bym o zweryfikowanie pewnej informacji. Od wczoraj po mieście krąży plotka (sam słyszałem już ją od 4 osób) jakoby dostaliście od księży zakaz zbierania bezpośrednio pod kościołami – a na pewno działo się tak pod kościołem parafii św. Izydora. Podobno jeden z księży powiedział że cytuje: „Owsiak pieniądze ze zbiórek przeznacza na organizowanie przystanku Woodstok dla narkomanów, i nie można na ten cel zbierać pieniędzy pod kościołem”. I pewnie uznał bym tę plotkę za nieprawdziwą, gdyby nie fakt, iż w ogłoszeniach na mszy nie wspomniano nawet słowem o finale WOŚP w Markach, a wolontariuszy też nie widziałem. I takie małe pytanie: Wspomniałeś że eskortowała was policja. A może wiesz skąd byli policjanci? Bo wiem że były sztaby gdzie dojeżdżali policjanci z Warszawy, a były i takie gdzie robili to policjanci z lokalnych komisariatów. Ciekawy jestem jak na tym tle wypadli nasi funkcjonariusze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomt3 Re: I po Finale... 10.01.06, 14:43 Moja córka kwestowała pod kościołem w Strudze,zero kłopotów,na plebanii było zapewnione pomieszczenie na ogrzanie się,zjedzenie czegoś,a ksiądz na mszy informował o akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: I po Finale... 10.01.06, 20:53 solar.marki napisał: (...) > Od wczoraj po mieście krąży plotka (sam słyszałem już ją od 4 osób) jakoby > dostaliście od księży zakaz zbierania bezpośrednio pod kościołami – a na > pewno działo się tak pod kościołem parafii św. Izydora. (...) Nie wiem jak pod Św. Izydorem, ale - jak mi doniesiono ;-) - pod kościołem w Pustelniku kwesta była zorganizowana. Odpowiedz Link Zgłoś