kasia_de 04.05.09, 21:55 możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę układającą kostkę brukową? i jakieś miejsce gdzie taką kostkę można za rozsądną cenę kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola30 Re: kostka brukowa 05.05.09, 11:30 Firma MARK na Piłsudskiego (koło stacji LPG z różowym czołgiem na placu) prowadzi sprzedaż i układanie kostki www.markkram.prv.pl. Własny towar, transport... Firma BRUK na Lisiej 2 www.bruk.waw.pl tak samo, mają spory wybór ale z tego co się orientuje ceny są wyższe. No i na Legionowej BRUKDACH www.brukdach.pl sprzedaż i układanie. Produkcją kostki zajmuje się MBT na Okólnej, mają też cenniki na stronie, tylko nie wiem czy sprzedają klientom detalicznym czy tylko firmom. www.mbt.pl Warto porównać oferty bo taka inwestycja sporo kosztuje, powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek66 Re: kostka brukowa 05.05.09, 19:03 Firma Mita z Rembertowa . Michał Puławski - tel. 602 399 940 Odpowiedz Link Zgłoś
k-skorpion Re: kostka brukowa 06.05.09, 15:33 Tam gdzie jest ręczna myjnia właśnie przy pojeździe "scot" główna działalność to kostka. Bardzo przyzwoici ludzie. Właściciele dwaj bracia. Pogadasz sobie z jednym o kostce a oni umyją Ci w międzyczasie samochód. Lub na Okólnej MBT ale oni układaja b.duże powierzchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.z.marek Re: kostka brukowa 06.05.09, 21:05 k-skorpion napisał: > Tam gdzie jest ręczna myjnia właśnie przy pojeździe "scot" główna działalność t > o > kostka. Bardzo przyzwoici ludzie. Potwierdzam - znajomi korzystali z ich usług, są bardzo zadowoleni i chyba nie przepłacili. Co do MBT to oni zdaje się tylko chodniki robią z przetargów Urzędów Miast. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: kostka brukowa 06.05.09, 21:56 ja raczej wolę firmę działającą na mniejszą skalę, bo tej kostki u mnie niedużo :-) dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś