e-olenka 18.01.12, 12:26 Wiem do samego lotniska na razie nic nie dojeżdża :(, ale czy z Warszawy mogę gdzieś dojechać w pobliże powstającego lotniska, jesli tak to podpowiedzcie proszę czym i jak. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalndm Re: czy da się dojechać do lotniska Modlin komuni 18.01.12, 13:02 e-olenka napisała: > Wiem do samego lotniska na razie nic nie dojeżdża :(, ale czy z Warszawy mogę g > dzieś dojechać w pobliże powstającego lotniska, jesli tak to podpowiedzcie pros > zę czym i jak. Dzięki z góry. Pociągiem do Nowego Dworu i dalej autobusem (komunikacja miejska lub PKS lub Translud) do Twierdzy. Stamtąd 10 minut na pieszo do lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
e-olenka Re: czy da się dojechać do lotniska Modlin komuni 18.01.12, 13:42 czy lepiej wysiąść na stacji Nowy Dwór Mazowiecki czy stacji Modlin, skąd jest lepsze połaczenie do lotniska ? Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera ND 18.01.12, 16:06 Wysiądź w Nowym Dworze. Bliżej i/lub wygodniej do przystanku autobusowego. Odpowiedz Link Zgłoś
tux54 Re: ND 24.02.12, 16:38 Witajcie, a ja mam pytanie jakie autobusy ZTM będą jeździć z Metra Młociny do NDM (czy to prawda, że linia 701 do Łomianek zostanie wydłużona do Modlina) i czy oprócz obecnej elki z PKP Legionowo do UM NDM przewiduje się jakieś inne autobusy ZTM po Modlinie, Twierdzy Modlin, etc. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalndm Re: ND 27.02.12, 09:33 Nowy Dwór Mazowiecki raczej nie prowadzi żadnych rozmów w tym zakresie. Trzon komunikacji będzie odbywać się o Koleje Mazowieckie (cykl ok. 15 minutowy) i autobusy miejskie dowożące od stacji Nowy Dwór do lotniska. tux54 napisał: > Witajcie, > a ja mam pytanie jakie autobusy ZTM będą jeździć z Metra Młociny do NDM (czy to > prawda, że linia 701 do Łomianek zostanie wydłużona do Modlina) i czy oprócz o > becnej elki z PKP Legionowo do UM NDM przewiduje się jakieś inne autobusy ZTM p > o Modlinie, Twierdzy Modlin, etc. > Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś