sweetdreams2 23.01.07, 14:34 czesc mam pytanie czy usg w Zyciu wykonuje tylko dr Krolinski (oczywiscie chodzi mi o ginekologa)???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzaleczka Re: usg w Zyciu 26.01.07, 22:59 szczerze powiedziawszy życie omijam szerokim łukiem ja robiłam co miesiąc badanie USG u dr Jacka Szmyta (wizyta+USG=50zł) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
s0nia Re: usg w Zyciu 03.05.07, 21:57 moglabyś podac na niego jakies namiary? kiedy i gdzie przyjmuje? ile kosztuje wizyta? moze numer telefonu? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
sweetdreams2 Re: usg w Zyciu 04.05.07, 11:02 dlaczego omijasz zycie ??? mialas jakies nieprzyjemne doswiadczenia z tamtymi lekarzami? Odpowiedz Link Zgłoś
assessander Re: usg w Zyciu 07.05.07, 09:33 żona jeździ do życia i szczerze powiem nie wiem dlaczego, nigdy nie jest obsłużona o godzinie na która jest umówiona. jednym słowem burdel organizacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
sweetdreams2 Re: usg w Zyciu 07.05.07, 13:17 racja! nigdy nie weszlam na wizyte o czasie! i lekarze raczej nastawieni tylko na wyciagniecie kasy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: usg w Zyciu 10.05.07, 09:59 - jakoś dermatolog nie potrafiła przez 4 wizyty wyleczyć tego, co inny lekarz zrobiła w ciągu 1 wizyty - po pobranu krwi wygladałam jak zaawansowany narkoman (siniaki, wylewy itp atrakcje) - po sczepionce podskórnej nało mi ręka nie odpadła (brałam autoszczepionkę przez miesiąc co 2 dni i jednorazowo musiałam ją dostac w "życiu" na moje nieszczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
mordziata Re: usg w Zyciu 10.05.07, 12:20 ta dermatolog to porazka. wizyta trwa 1,5 minuty!!! nie jest przyjaznie nastawiona i kompetentna. W zwyklej panstwowej przychodni dermatolog jest lepszy, p. Bogucki chyba. do niego poszlam Odpowiedz Link Zgłoś
smokdexter Re: usg w Zyciu 05.10.07, 20:49 Z tą przychodnią to prawda. Moja córka zrobiła tam gastroskopię. Myślałam, że prywatnie to zostanie potraktowana po ludzku. Niestety badanie trwało wyjątkowo krótko, za krótko żeby dokładnie stwierdzic chorobę. Wynik badania nic nie wykazał. Zrobiliśmy to badanie, żeby potwierdzic wcześniejsze, zrobione gdzie indziej. Widocznie pan doktor nie miał czasu, żeby dokładnie obejrzec chory przełyk. Może spieszył się do domu? 80 zł zainkasowano i dalej nic nikogo nie obchodzi. Czy nie powinien zobaczyc poprzedniego wyniku badania dla porównania,i zastanowic się dlaczego są tak różne. Brak kompetencji czy olewanie pacjenta? Odpowiedz Link Zgłoś
pinusilvestris Pediatra w Życiu 27.08.08, 14:28 Proszę o opinię, czy pediatra w życiu to osoba godna zaufania, ew czy ktoś może polecić innego w NDM? Odpowiedz Link Zgłoś
kam98 Re: Pediatra w Życiu 29.08.08, 07:54 Poradziłabym dr. Przekorę, który przyjeżdża na wizyty domowe (,,świątek, piątek...nocą).Dzieci wręcz Go uwielbiają, wizyta odbywa się spokojnie i bez pośpiechu. Doktor zawsze znajduje czas na pogawędkę czy zabawę z dzieckiem. Oprócz całej tej otoczki jest naprawdę dobrym doktorem! Odpowiedz Link Zgłoś