dominnikka26 12.11.07, 08:55 Czy ktoś mógłby polecic mi dobrego pediatrę, który przyjmuje w Nowym Dworze lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzaleczka Re: dobry pediatra 19.11.07, 11:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=451&w=26942748 oto dyskusja ja niezmiennie chodże do dr. Janik, gdyż nie znalazłam innego lekarza który by tak dobrze prowadził dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
beatandm Re: dobry pediatra 09.11.08, 23:03 Wznawiam zapytanie, bo trochę czasu już minęło i mogły się opinie zmienić. Czy są nowi pediatrzy? Kogo byście polecili? Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-marta Re: dobry pediatra 28.12.08, 23:57 Hej, ja tez poszukuję informacji o dobrym pediatrze w NDM lub okolicach. Jeśli ktoś coś wie, to proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: dobry pediatra 29.12.08, 12:10 ja od 3 m-cy jezdzę z córką do Legionowa, do pediatry starej daty, która bada np. ostukując plecy (oczywiście oprócz osłuchania), daje trochę inne leki, nie oklepane na prawo i lewo. Ja jestem z niej zadowolona - jest tylko 1 minus, przyjmuje wtorki i czwartki, a co zrobić jak dziecko zachoruje w piątek? wtedy dr. Janik Jeśli ktoś chce namiary, proszę pisać na mail: zuzaleczka@poczta.fm, bo na gazetową jakoś nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś