delfin09 26.06.09, 00:04 na naszym osiedlu jest okropna ochrona ciagle pią i zamiast pilnować to śpią musimy z tym cos zrobi,przeciesz nie chcemy żeby coś stało się naszym samochodą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfin09 Re: ochrona 26.06.09, 00:10 kto jest za zmiana ochrony na lepszą,prosze pisać Odpowiedz Link
jac3k27 Re: ochrona 28.06.09, 07:12 delfin09 napisała: > kto jest za zmiana ochrony na lepszą,prosze pisać Lepsza ochrona kosztuje, czy jestesmy gotowi ponieść dodatkowe koszty, czytaj płacić więcej za czynsz? Może lepiej wyegzekwować od tej firmy to co się nam należy? i tu pytanie, Czy ktoś widział jaką umowę w naszym imieniu podpisał z nimi zarząd? Odpowiedz Link
kobietaijuz Re: ochrona 14.07.09, 18:43 ja jestem zadowolona!! ochroniarze bardzo mili o różych porach wjeżdżam, wyjeżdżam, ale widzę Ich zawsze na osiedlu!! nie tylko na bramkach widzę ochronę ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie wywiązują się ze swojej pracy o co chodzi????? może nie lecz kompleksów panie X i dystans człowieku DYSTANS Odpowiedz Link
agamek12 Re: ochrona 14.07.09, 20:50 A ja się wcale nie dziwię, że ochrona pracuje jak pracuje. Siedzi w jakiejś zapyziałej budzie (przykład osiedla naprzeciwko pokazuje, że ochrona może mieć normalny budynek) a ich pracę mają w dupie nawet mieszkańcy. Słyszałem już kilka razy jak mieszkaniec na zwróconą uwagę (np. proszę jeździć wolniej, proszę prowadzać psa na smyczy, itp.) słyszy: SPIER(...)ALAJ!!! to wcale się nie dziwię, że ma własność mieszkańców poprostu olewają i wandale mogą buszować jak i kiedy chcą. Proszę tylko nie myśleć, że jestem zadowolony z ich pracy, bo tak nie jest. Ale jeśli oczekuje się czegoś od ich pracy, to również samemu trzeba szanować tych ludzi. I nie chodzić z "muchami w nosie" traktując ochroniarzy jak przygłupów. PS. jeszcze nigdy nie widziałem pijanego ochroniarza, ale kilka razy opieprzyłem ich za brak reakcji. A jak coś z nimi nie jest w porządku to poprostu należy zadzwonić do koordynatora i poprosić o interwencję... tyle ode mnie w tym temacie. Odpowiedz Link
lewaszki Re: ochrona 26.06.09, 07:52 Masz na to jakieś dowody? Zdjęcia? Łatwo jest rzucać oskarżenia, ale trudno cokolwiek udowodnić! delfin09 napisała: > na naszym osiedlu jest okropna ochrona ciagle pią i zamiast pilnować > to śpią musimy z tym cos zrobi,przeciesz nie chcemy żeby coś stało > się naszym samochodą. Odpowiedz Link
andrzej5219 Re: ochrona 26.06.09, 17:24 Wracam o różnych godzinach do domu i zawsze spotykam Panów patrolujących osiedle, więc chyba nie jest tak źle. Jedyny chyba problem to wpuszczanie i wypuszczanie samochodów ale to jak do tej pory problem wszystkich ochron, które mieliśmy Odpowiedz Link
delfin09 Re: ochrona 26.06.09, 18:08 w budce nr2 od strony kaplicy ochrona śpi,a dowody na temat picia są łatwe poprostu trzeba mieć dobry węch żeby wyczuć smrud wudy Odpowiedz Link
lewaszki Re: ochrona 26.06.09, 20:03 delfin09 napisała: > w budce nr2 od strony kaplicy ochrona śpi,a dowody na temat picia są > łatwe poprostu trzeba mieć dobry węch żeby wyczuć smrud wudy 1.) Bez 100% dowodów nikt Ci nie uwierzy. 2.) Jeśli czujesz alkohol to zgłoś to do administratora osiedla oraz do kierownika zmiany - telefony wiszą w gablotach. 3.) Chcesz coś zyskać zacznij robić zdjęcia, żeby mieć poparcie swoich podejrzeń. Na piękne słowa nic nie wskórasz. 4.) Używanie słownika ortograficznego nie boli, a wręcz ułatwia życie osobom czytającym. Odpowiedz Link
ania-9999 Re: ochrona 14.07.09, 21:40 Smród i wóda pisze się przez "Ó"Na początek naucz się pisać,a potem oskarżaj biednych ludzi!!! Odpowiedz Link
stroz_prawa Re: ochrona 22.07.09, 22:09 BIEDNI A PRACY NIE SZANUJA!! JAK MOZNA PIC ALKOHOL W PRACY, DODATKOWO W TAK ODPOWIEDZIALEJ PRACY! Odpowiedz Link
omega_ochrona Re: ochrona 14.07.09, 09:37 Szanowni Państwo! Czytając Państwa post odnoszę wrażenie, że nie do końca są Państwo zadowoleni z Agencji Ochrony która chroni Państwa osiedle. W związku z tym, chciałbym zaproponować Państwu spotkanie informacyjne w celu przedstawienia oferty naszej firmy. Napewno się dogadamy jeśli chodzi o warunki cenowe. Gorąco zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Agencja Ochrony „OMEGA” świadczy usługi w zakresie: • Ochrony Osób i Mienia • Monitoringu, projektowania oraz instalacji CCTV • Monitorowania obiektów ruchomych opartych na technologii GPS • Leasingu pracowników • Kompleksowego sprzątania Rozwiązujemy problemy Naszych Klientów już od przeszło 9 lat. W tym czasie staraliśmy się poznać rynek, tak by Nasi Klienci byli zawsze zadowoleni. Budując swe kompetencje realizujemy coraz bardziej ambitne projekty. Na naszej stronie internetowej znajdą Państwo informacje o Naszej firmie oraz o projektach w jakich braliśmy/bierzemy udział. Zwracamy uwagę na Nasz wysoki profesjonalizm oraz wszechstronność w działaniu. Nasi Przedstawiciele Handlowy są otwarci na dokładną analizę Państwa potrzeb i przygotowani do opracowania szczegółowej oferty. Tomasz Puchała Menedżer ds. Handlowych tel.: 022 612 08 85, fax.: 022613 21 45 mobile: 0502 793 782 e-mail: tpuchala@omegaochrona.com.pl www.omegaochrona.com.pl OMEGA OCHRONA Sp. z o. o. Odpowiedz Link
antydekiel Re: ochrona 14.07.09, 10:08 Człowieku, żeby ludzie na tym osiedlu byli zadowoleni z ochrony, w pakiecie pracownik musialby chyba zrobic loda kazdemu mieszkancowi... Myśle że to duże wyzwanie ochrona osiedla Victoria Odpowiedz Link
necia27 Re: ochrona 14.07.09, 11:59 "Człowieku, żeby ludzie na tym osiedlu byli zadowoleni z ochrony, w pakiecie pracownik musialby chyba zrobic loda kazdemu mieszkancowi... Myśle że to duże wyzwanie ochrona osiedla Victoria" Heheh święta racja!!! Nic nie zadowoli tu mieszkających ludzi! Odpowiedz Link
anna-marianna Re: ochrona 14.07.09, 12:09 a co się dzieje tym samochodom? ja nie widzę, żeby ochrona była pijana, czy nie chodzi tu o jakąś konkurencję? jeśli nie ta ochrona, to jakaś konkretna...? Odpowiedz Link
rypioze Re: ochrona 14.07.09, 15:31 Delfinie09 ktoci zlecił wysmarowanie takiego donosu.Mam wrażenie,że to twój pryncypał(zwierzchnik)chce przejąć ten teren.Na przyszłość niech ci to da na piśmie. Odpowiedz Link