peter661 31.12.03, 18:30 Podajcie mi adres chcę normalnie po pracy zjesć obiad domowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Restauracja w NDM 31.12.03, 19:09 czasu brakuje zeby ugotowac cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Restauracja w NDM 04.01.04, 12:06 kiedyś wiem, że był na Zakroczymskiej Bar Donald - tam sprzedawali obiady domowe na miejscu i na wynos ale teraz szczerze mówiąc nie wiem czy to działa... na Zakrczymskiej pod tzw. "balkonami" koło Urzędu Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Restauracja w NDM 04.01.04, 12:38 jakis bar tam pod balkonami jest, tylko jak tam czasami przechodzilem to jakies osilki siedzialy wiec nie wiem czy tam jesc w miare bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
wondol Re: Restauracja w NDM 04.01.04, 22:18 Co do baru Donald to kiedys pewnego pięknego dnia wiedziony straszliwym, okropnym, nieludzkom głodem, wszedłem do owego baru i niemożebny smród jaki uderzył w me nozdrza wybił mi z głowy stołowanie się w tym miejscu. Z tego co wiem na Daszyńskiego jest chinol, a na Paderewskiego niedaleko stacji jest pizerria w której podają nie tylko pizze ale i inne specjały więc może tam?? Smacznego wondoł Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Restauracja w NDM 05.01.04, 09:58 pizzeria jest calkiem wporzo tylko dziwne miejsce jakies takie majac... co znajdowalo sie wczesniej w tych pomieszczeniach bo nie moge sobie przypomniec pelno glazury... menu dosc spore Odpowiedz Link Zgłoś
peter661 Re: Restauracja w NDM 17.01.04, 22:00 Najpierw Apteka potem biurowka i ciuchland teraz dosyc długo piceria. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Restauracja w NDM 18.01.04, 11:34 wlasnie jakos nie moglem sobie przypomnic kto tam wczesniej rezydowal Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: Restauracja w NDM 16.02.04, 15:08 w tej pizzeri oprocz swietnej pizzy hawajskiej (z podwojnym ananasem)jest takze doskonala salatka z kurczakiemlub tunczykiem ale tylko z sosem jogurtowym :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaadamc Re: Restauracja w NDM 28.01.19, 10:41 Smaczny obiad możesz zjeść tutaj restauracjaborodino.pl. Ja jak jestem w NDW to często tam wpadam. Dobrze gotują. Obsługa sprawna. No i fajny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
jugnehalmu Re: Restauracja w NDM 24.05.19, 19:16 Internet w Polsce powinien być dla wszystkich bezpłatny i wolny od jakiejkolwiek cenzury! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski Odpowiedz Link Zgłoś