Dodaj do ulubionych

Restauracja w NDM

31.12.03, 18:30
Podajcie mi adres chcę normalnie po pracy zjesć obiad domowy
Obserwuj wątek
    • paladin Re: Restauracja w NDM 31.12.03, 19:09
      czasu brakuje zeby ugotowac cokolwiek?
    • ex_pert Re: Restauracja w NDM 04.01.04, 12:06
      kiedyś wiem, że był na Zakroczymskiej Bar Donald - tam sprzedawali obiady
      domowe na miejscu i na wynos ale teraz szczerze mówiąc nie wiem czy to działa...
      na Zakrczymskiej pod tzw. "balkonami" koło Urzędu Miasta
      • paladin Re: Restauracja w NDM 04.01.04, 12:38
        jakis bar tam pod balkonami jest, tylko jak tam czasami przechodzilem to jakies
        osilki siedzialy wiec nie wiem czy tam jesc w miare bezpiecznie...
      • wondol Re: Restauracja w NDM 04.01.04, 22:18
        Co do baru Donald to kiedys pewnego pięknego dnia wiedziony straszliwym,
        okropnym, nieludzkom głodem, wszedłem do owego baru i niemożebny smród jaki
        uderzył w me nozdrza wybił mi z głowy stołowanie się w tym miejscu. Z tego co
        wiem na Daszyńskiego jest chinol, a na Paderewskiego niedaleko stacji jest
        pizerria w której podają nie tylko pizze ale i inne specjały więc może tam??
        Smacznego

wondoł
        • paladin Re: Restauracja w NDM 05.01.04, 09:58
          pizzeria jest calkiem wporzo
          tylko dziwne miejsce jakies takie majac...
          co znajdowalo sie wczesniej w tych pomieszczeniach bo nie moge sobie przypomniec
          pelno glazury...
          menu dosc spore
          • peter661 Re: Restauracja w NDM 17.01.04, 22:00
            Najpierw Apteka potem biurowka i ciuchland teraz dosyc długo piceria.
            • paladin Re: Restauracja w NDM 18.01.04, 11:34
              wlasnie jakos nie moglem sobie przypomnic kto tam wczesniej rezydowal
              • madziula84 Re: Restauracja w NDM 16.02.04, 15:08
                w tej pizzeri oprocz swietnej pizzy hawajskiej (z podwojnym ananasem)jest takze
                doskonala salatka z kurczakiemlub tunczykiem ale tylko z sosem jogurtowym :)
                polecam
    • monikaadamc Re: Restauracja w NDM 28.01.19, 10:41
      Smaczny obiad możesz zjeść tutaj restauracjaborodino.pl. Ja jak jestem w NDW to często tam wpadam. Dobrze gotują. Obsługa sprawna. No i fajny klimat.
    • jugnehalmu Re: Restauracja w NDM 24.05.19, 19:16
      Internet w Polsce powinien być dla wszystkich bezpłatny i wolny od jakiejkolwiek cenzury! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka