ex_pert 03.01.04, 01:56 rusza w Nowiaku 11 stycznia... nie wiecie jak będzie wyglądała? kto ma zagrać, zaśpiewać, zarymować? o której godzinie? a tak wogóle to kto to organizuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intimacy Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 03.01.04, 09:53 podobno cos na hali ma byc. ale kto i jak tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 03.01.04, 10:39 z tego co sie narazie wiem bedzie gralo Bez_Odwrotu w starym skladzie chyba, ale jeszcze musze pogadac jak to bedzie wygladalo i kto jescze ma zagrac na WOSP. Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 04.01.04, 01:14 Wszystko mi jedno i tak tam nie pojde:D Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 04.01.04, 10:13 lol34 napisał: > Wszystko mi jedno i tak tam nie pojde:D typowe zdanie typowego mieszkanca nowiaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 04.01.04, 12:03 lol34 napisał: > Wszystko mi jedno i tak tam nie pojde:D ...a co wyjeżdżasz? czy bojkotujesz tego typu imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 05.01.04, 00:03 Tego typu imprezy sa beznadziejne:> Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 05.01.04, 00:34 > Tego typu imprezy sa beznadziejne:> tego typu to znaczy organizowane w małych miasteczkach jak nasze, czy wogóle rockowe imprezy? ja tam już po raz 12-sty będę świętował, przeważnie imprezę kończyłem w W-wie ale i u nas zaliczyłem WOŚP (raz w Twierdzy, raz w Cechu,i raz jakoś w maju na stadionie - skąd pojechałem na Torwar). fakt, że jak impreza była w Cechu to można było spokojnie dostać w zęby - jak geciarze zaczęli przechadzać się pod "sceną" by pokazać swą siłę - ale dziś ochrona inna a i siły już nie te... Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 07.01.04, 20:45 u nas do dupy sa zreszta wszystkie imprezy, a i wgole chujowe miejsce, jest milion roznych powodow dlaczego zupelnie nie warto bawic sie w ndm, w twierdzy tym bardziej:> Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert WOŚP - rozkład jazdy 08.01.04, 00:33 mam info programu z wiarygodnego źródła: 15.00 - Zespół Muzyczny "Relax Band" 15.30 - Jasełka w wykonaniu dzieci z przedszkola Nr 5 16.10 - Chór Publicznego Gimnazjum Nr 2 16.20 - Zespół wokalny ZHP 16.25 - Pokaz tańca disco w wykonaniu uczennicy SP 5 Ewy Koln 16.30 - Zespół Muzyczny CONCRETE 17.00 - Licytacja gadżetów 17.10 - Występ Klubu Piosenki FRAZA 17.40 - Zespół taneczny "Kontra" 17.55 - Zespół muzyczny "Bez Odwrotu" 18.40 - Pokaz dalekowschodnich sztuk walki szkoły "WOJOWNIK" Janusza Kowalskiego 19.00 Szanty w wykonaniu zespołu "Wyjęci z Mesy" Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: WOŚP - rozkład jazdy 08.01.04, 11:17 ex_pert napisał: > 17.40 - Zespół taneczny "Kontra" > 17.55 - Zespół muzyczny "Bez Odwrotu" to zespol kontra ma materialu tylko na 15 minut?? troche dziwne, slyszalem ze maja nieco wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: WOŚP - rozkład jazdy 08.01.04, 12:41 tu jest dużo punktów wątpliwych: 15.30 - Jasełka w wykonaniu dzieci z przedszkola Nr 5 prawie najdłuższy występ ? OK. przyjdą rodzice i może trochę wrzucą do puszek 16.10 - Chór Publicznego Gimnazjum Nr 2 16.20 - Zespół wokalny ZHP 16.25 - Pokaz tańca disco w wykonaniu uczennicy SP 5 Ewy Koln ale te 3 pozycje?? 10 i 5 minut?? chór to chyba nawet nie zdąży się ustawić... 17.00 - Licytacja gadżetów chyba liczą, że nie będzie wielkiego zainteresowania licytacją ... ale miejmy nadzieję, że każdy zacznie z małym poślizgiem a skończy z dużym (no może poza pokazem tańca disco - choć nic nie mam do Ewy Koln;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: WOŚP - rozkład jazdy 08.01.04, 12:49 wlasnie, masz racje, ja tylko rzucilem okiem na pozycje, ktore mnie interesuja, ale teraz jak sie zapoznalem blizej to rzeczywiscie cos jest nie tak z tym rozkladem. no nic, jak zwykle nie wiadomo o co chodzi, ale to przeciez NDM ;) Odpowiedz Link Zgłoś