raszynia 25.01.07, 08:46 jak Wam sie dzisiaj jezdzi? ) Ja mialam fajna sanne przez Dawidy, refleksja: 80% kierowcow powinno dzisiaj jechac autobusem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszynia Re: zima 25.01.07, 08:47 Jakies fajne miejsca na narty z poczatkujacym dzieckiem ? Milego zasniezonego dnia! Odpowiedz Link
piotr-denny Re: zima 25.01.07, 11:24 zajebiste bączki w zakrętach się robi!!!! gumki zima i jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
j.aranowski Re: zima 25.01.07, 14:07 W ubiegłym roku, mimo iż moja ulica chyba nie była na oficjalnej liście przeznaczonych do płużenia, jednak była odśnieżana. Dzisiaj niestety pług nas ominął. A zaspy były tak duże, że jechać się nie dało. Na szczęście są jeszcze łopaty śnieżne.... Punkt dla Iwickiego. Odpowiedz Link
biedronka62 Re: zima 25.01.07, 15:03 Ja również daję punkt dla Iwickiego!!Wspominam z żalem ubiegłą zimę ,kiedy to jeżdził z samego rana pług.ach..odśnieżał nie tylko na przykład ul.Poniatowskiego, ale tez boczne uliczki,aż przyjemnie było wyjść z domku..a teraz idzie czlowiek z duzym wysiłkiem..łopatkami ludzie odgarniają snieg...Widać,jak nasz obecny Wszechmocny dba o mieszkańców!! Ach te oszczędności..Trzeba oszczędzac, bo wciąz malo pieniędzy dla Słomina..Smutna, bura i biedna ta nasza gmina będzie niebawem..... Odpowiedz Link
j.aranowski Re: zima 25.01.07, 17:17 Ja myślę, że to nie oszczędności, bo zapewne przetarg na odśnieżanie rozstrzygnął jeszcze poprzednik p. Rajkowskiego, tylko brak dozoru. No ale jak sie ma ważniejsze sprawy na głowie. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zima 25.01.07, 17:25 no i jak w kraju ma byc dobrze,skoro obywatele nie wywiazuja sie ze swoich podstawowych,lub powierzonych obowiazkow... --- *jak zwykle zawodzi jeden czynnik-ludzki... *chyba czas emigrowac... Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 20:34 po dzisiejszej sesji mogę przekazac informację udzieloną przez wójta Rajkowskiego "umowa o odśnieżanie została zawarta przez byłego wójta z firmą pruszkowską, po interwencji obecnych władz ta firma zobowiązała sie - do podjęcia akcji odśniżania w ciągu jednej godziny ,od rozpoczęcia opadów, na ulicach ustalonych jako pierwszej kolejności odśnieżania a potem następne- Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zima 25.01.07, 21:04 no to pewnie priorytety odsniezania beda jak w zeszlym roku?... --- *bliskie okolice parku... Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 21:10 sesja skończyła się o 18 /czyli późno/ i nie wziełam "rozpiski" zrobię to jutro i poinformuję, Odpowiedz Link
beata103 Re: zima 25.01.07, 21:12 Dziwny sposób informowania społeczenstwa o działaniach samorzadu. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zima 25.01.07, 21:20 dla mnie przejrzysty-czarno na bialym...pisze,ze byla,to wie jak bylo... Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 21:52 to musi szły piechotą skoro wieczorem do ciebie doszły... żartuję sobie ale jest to żenujące, jak dobrego managera zima w styczniu zaskoczyć potrafi, dla mnie pierwsza wpadka... kwiatków dawał nie będę bo śnieg przysypał, no chyba że przebiśnieg Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 22:14 nie czytaj między wierszami, com napisał napisałem, władzy potrzeba czasu na budżet, rozumiem nie ma środków na realizację wszystkich zamierzeń - rozumiem BiP jeszcze nie dziala - ale nigdy nie działał konkursy są organizowane - rozumiem ale zima to u nas zapowiadana była Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 21:49 czyli co? mam rozumieć nowy wójt obraził się na umowy starego i nie interweniował, ale po interwencji obecnych władz ta firma zobowiązała się itd? Odpowiedz Link
niczyj3 Re: zima 25.01.07, 22:13 a moze r. zwolnił nie tych urzędników co trzeba (umieli interweniować) - pewnie znów będzie konkurs "na jakiegoś lewandowskiego" Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 22:15 a jak wygra Sylwia to nam będzie głupio, co? Poczytajcie w internecie Odpowiedz Link
paw304 Re: zima 25.01.07, 22:17 Oj naiwny naiwny naiwny ...jak dziecko we mgle.Myslisz ,że Lewandowski przegra? To rozpiszza kolejny inny konkurs na Lewandowskiego. Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 22:21 może i naiwny, z p.Jarkiem widać mam coś wspólnego, a nawet gdyby kolejny konkurs, jeśli im się dobrze kiedyś współpracowało, co w tym złego Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zima 25.01.07, 22:24 a jak nie wygra tego konkursu,to beda wczesniejsze wybory na wojta i wtedy na 100%wygra ten pan lewandowski... --- *to jednak pan ireneusz nie chcial zostac strategiem?...szkoda... Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 22:22 pzd nie rozdwajaj się i włosa na czworo nie dziel Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zima 25.01.07, 22:31 "nie rozdwajaj sie i nie dziel na 4"...no...jolka napisala ilu... Odpowiedz Link
paw304 Re: zima 25.01.07, 22:26 Jesli Lewandowski pojawi sie jako urzędnik w gminie ,to z chmielem juz w ogóle nie będą chcieli rozmawiać Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 22:28 no to pytanie z wielkiej polityki? po co Kaczyńskim Lepper (był)? Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 22:26 coś na was ta piękna zima źle działa,interwencja była wczoraj/wg mnie firma wygrywająca przetarg sama powinna się pilnować/ u mnie pługi pierwsze ulFalencką szły wczoraj o 17, R zwolnił 2 urzędników p.Adamiak i p.Bieńkowskiego Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 22:28 a p.Lewandowski pojawia sie w gminie a z Chmilem chcą rozmawiać i z p.Lewandowskim też Odpowiedz Link
paw304 Re: zima 25.01.07, 22:29 zbyszku,mam nadzieję,ze nie będziesz już naiwny przy następnych wyborach i nie zagłosujesz na Rajkowskiego/Lewandowskiego lub ich mutanta? Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 25.01.07, 22:33 ja od 16lat naiwny, "tylko, żeby ta jedna ... w czerwonym się nie dowiedziała" Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 22:41 pewno włączyła blokadę cookies i aktywowała szyfrowanie 128b i się nie dowiesz Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 22:45 techniczny jak ty mało kto jest a kobiety to już wyjątki Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 22:47 tak zdolny człowiek znający się na cudach techniki jak ty to wyjątek -lepiej? Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 22:49 i jeszcze -tak przystojny,interesujący i wysoki i nie zarozumiały toć to szczyt marzeń każdego - dobrze? Odpowiedz Link
jolka_g Re: zima 25.01.07, 22:51 o kurcze i tak źle i tak nie dobrze ,chyba pójdę spać Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zima 25.01.07, 22:44 nie,pewno zjadla cookies i sie calkiem odblokowala... Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: zima 26.01.07, 12:45 doczekaliśmy się pięknej ZIMY, jak w sam raz na ferie Odpowiedz Link