arras-k 21.02.06, 14:19 Czy ktos był na szkoleniu w Kętrzynie w Straży granicznej?Kiedy jest nabór? Czy zajęcia odbywaja sie od pon. do pt. a wekendy są wolne?Kto mi może udzielic kilku informacji na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoolcia1 Re: Straż Graniczna - szkolenie 03.03.06, 10:31 informacji udziela sekretariat SG,NIE MY... Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Straż Graniczna - szkolenie 07.03.06, 10:21 Gdyby sekretariat udzielał takich odpowiedzi to nie pisałabym tutaj! A poza tym mnie nie interesuje co ma sekretariat do powiedzenia ale ktos kto akurat jest na szkoleniu, jego wypowiedz będzie duzo bardziej obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: Straż Graniczna - szkolenie 11.03.06, 15:31 tu też nie otrzymasz odp..... sory Vinetou.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 Re: yoolcia1 19.03.06, 12:56 yoolcia1 napisała: > tu też nie otrzymasz odp..... sory Vinetou.... ___________ A skad ta pewnosć? Od Ciebie może i nie ale od kogoś na pewno. Np. ode mnie. Mój kuzyn był na szkoleniu w Kętrzynie od sierpnia do marca - czyli 8 miesięcy. Zajecia odbywały sie od pn. - do pt. (w systemie stacjonarnym), były również zajęcia fizyczne, zjęcia w terenie (bardzo dużo, nauka strzelania itp.). Zapewnione jest wyżywninie i zakwaterowanie, po szkoleniu masz zapewniona prace tam gdzie oni cie przydziela. Przydział znasz juz wcześniej, tzn.w momencie gdy idzesz na szkolenie wiesz juz gdzie będziesz pracował. W razie dalszych pytań pisz na priv, nie trać czasu na tym forum na czytaniu bzdur wypisywanych przez ososbę yoolcia1, która sie udziela choc nie ma nic do powiedzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: do kajii 27.03.06, 12:56 gdyby nie ty ,żylibysmy w nieswiadomości. dziękuję ,że jesteś!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annaz14 Re: yoolcia1 29.03.06, 19:58 odnoszę podobne wrażenie jak ty kaja, joolcia wygląda mi na przemądrzałą osobkę, bez odrobiny zastanowienia naskakuje na wszystkich na tym forum, a może my się po prostu nie znamy na twoich żartach joolcia???? kaja5 napisała: > yoolcia1 napisała: > > > tu też nie otrzymasz odp..... sory Vinetou.... > ___________ > A skad ta pewnosć? > Od Ciebie może i nie ale od kogoś na pewno. > Np. ode mnie. > Mój kuzyn był na szkoleniu w Kętrzynie od sierpnia do marca - czyli 8 miesięcy. > > Zajecia odbywały sie od pn. - do pt. (w systemie stacjonarnym), były również > zajęcia fizyczne, zjęcia w terenie (bardzo dużo, nauka strzelania itp.). > Zapewnione jest wyżywninie i zakwaterowanie, po szkoleniu masz zapewniona prace > > tam gdzie oni cie przydziela. Przydział znasz juz wcześniej, tzn.w momencie gdy > > idzesz na szkolenie wiesz juz gdzie będziesz pracował. > W razie dalszych pytań pisz na priv, nie trać czasu na tym forum na czytaniu > bzdur wypisywanych przez ososbę yoolcia1, która sie udziela choc nie ma nic do > powiedzenia. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annaz14 Re: yoolcia1 31.03.06, 20:18 oooo joolcia, jestem zdziwiona!!!! minęły chyba ze dwa dni od mojego wpisu, a ty jeszcze go nie skomentowalas? a może ja nie zauważyłam, możliwe, bo mam lekką wadę wzroku ;-o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: yoolcia1 07.04.06, 12:33 obsiadły mnie jak muchy...bzzz... na nikogo nie naskakuję-nie myl pojęć! Odpowiedz Link Zgłoś
annaz14 Re: yoolcia1 14.04.06, 20:35 pojęcia owszem czasem mylę, rzecz ludzka... a obsiadly, bo twoje komentarze są tak rzeczowe i chłodne, może taka twoja natura... Odpowiedz Link Zgłoś
gajos79 Re: yoolcia1 10.05.06, 09:20 mam pytanie: dostawał Twoj kuzyn jakas kase/pensje/ podczas tego szkolenia czy dopiero jak zaczal sluzbe? Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: Straż Graniczna - szkolenie 24.04.06, 17:02 taaak...wieje ode mnie chłodem...brrrr albo mam angielski humor :) Odpowiedz Link Zgłoś