Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich!

IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 21:57
Witam wszystkich Ketrzyniakow a przede wszystkim uczestnikow forum. Dziwne,
ze dopiero teraz znalazlem to miejsce. Mam nadzieje, ze czasami mozna tutaj
kogos spotkac. Pozdrawiam wszystkich. Ketrzyniak!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kat Re: Witam wszystkich! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 22:59
      Też się cieszyłem jak znalazłem, a teraz widzę że nic się tu nie dzieje i nie
      ma po co zaglądać.
      • Gość: yomarin Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 14:47
        Moze sie cos w koncu rozkreci, trzeba byc dobrej mysli.
        • Gość: kszychoo Re: Witam wszystkich! IP: 194.181.239.* 31.03.03, 23:54
          Gość portalu: yomarin napisał(a):

> Moze sie cos w koncu rozkreci, trzeba byc dobrej mysli.

Hehehe, mamy optymiste ...:)
          Ja juz dawno stracilem nadzieje:)

Pozdrawiam z Radomia.
          • Gość: yomarin Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 23:50
            Co jak co, ale ten watek ma juz 4 odpowiedzi!!! ;)
            • Gość: AgaAga Re: Witam wszystkich! IP: *.speed.planet.nl 08.04.03, 23:04
              I ja sie dolaczam - jestem piata :))))

Gość portalu: yomarin napisał(a):

> Co jak co, ale ten watek ma juz 4 odpowiedzi!!! ;)
              • Gość: kszychoo NO TO SIE ZACZELO...... (mam nadzieje).:) IP: 194.181.239.* 09.04.03, 23:15
                Gość portalu: AgaAga napisał(a):

> I ja sie dolaczam - jestem piata :))))
                >

Kurcze, moze tym razem cos z tego bedzie:)
                Tak w ogole to wszyscy piszecie z Ketrzyna?
                Jesli tak to co tam robicie, jesli nie, to co robicie
                tam, skad piszecie (ale zakrecilem:)))) )?

Pozdrawiam z Radomia.
                Krzychoo
    • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 13:27
      Też chciałbym, aby takie forum było. Ale kętrzyńska rzeczywistość nie napawa
      optymizmem. Zimą po godz 18.00 nie spotkasz żywego ducha na mieście, a imprezy
      kulturalne można policzyć na palcach. Ostatnio byłem na wyborach Miss, impreza
      nie całkiem dopracowana, ale wybór kandydatki nr 8 na miss to już przesada.
      Dziwię się komisji i innym, i chcę podkreślić że jest to tylko moje zdanie.
      Każdy ma prawo do swoich osądów. Czekam na wasze opinie; ewent kolejne wątki bo
      od czegoś trzeba zacząć.

pozdrawiam; arabic!
      • Gość: yomarin Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 18:04
        A ja przegapilem wybory "misek" :( Sa jakies fotki z tej imprezy w sieci?
        Ocenil bym wybor :)
        • Gość: AgaAga Re: Witam wszystkich! IP: *.speed.planet.nl 13.04.03, 18:21
          Arabic! - nie przejmuj sie - ja chwilowo mieszkam w Hadze, badz co badz stolicy
          administracyjnej Holandii - i tu tez po 18.00 zywego ducha na ulicy nie
          uswiadczysz :))))) Wiec Ketrzyn pod tym wzgledem jest bardzo holenderski :)))
          Wybory missek byly mowicie ?
          • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:54
            Tak były, imprezka jak imprezka, generalnie że coś się dzieje. Całość trwała 3
            godz. w sali na zamku. Panienki miały trochę mało miejsca do biegania, ale
            bardziej chyba utrudziły się dzieciaki z zespołów tenecznych. Przerwy pomiędzy
            występami umilał zespół również Kożuch z Olsztyna.
        • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:08
          Zobaczę może są jakieś fotki, ale nie zastąpi to występu live........
          • Gość: yomarin Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 14:45
            Gość portalu: arabic! napisał(a):
            > Zobaczę może są jakieś fotki, ale nie zastąpi to występu live........

Ma sie rozumiec (jak mawial Mis Uszatek) ale zawsze jest milo popatrzec
            chociazby na zdjecia.
      • Gość: yomarin Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:00
        Gość portalu: arabic! napisał(a):
        > Ale kętrzyńska rzeczywistość nie napawa optymizmem. Zimą po godz 18.00 nie
        spotkasz żywego ducha na mieście, a imprezy
        > kulturalne można policzyć na palcach...

Na szczescie od wczoraj zaczyna sie robic coraz cieplej, zycie powraca do
        normy. Z tymi imprezami to fakt. Nie dawno slyszalem wypowiedz naszego nowego
        burmistrza; wspominal, ze w tym roku bedzie organizowanych wiecej imprez. Czy
        wierzyc? Faktem jest, ze za kadencji poprzedniego burmistrza nawet na
        Sylwersta nic sie nie dzialo, a w tym roku na placu juz bylo calkiem
        calkiem... (to moze napawac optymizmem).

Pozdrawiam yomarin
        • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 16:33
          No tak za poprzedniego to ugór, bieda i nędza. Myślę, że obecny burmistrz swoje
          obecne stanowisko zawdzięcza swoim wypowiedziom. Pożyjemy, zobaczymy. Lubię
          imprezy, ale nie w stylu "disco p.". To fakt ciepło się robi i kętrzyński
          deptak, jest zapełnoiny. Ale tak jest co roku, wszyscy tylko siedzą i
          narzekają, że nic się nie dzieje. A tak na boku ciekawe, gdzie się bawi
          Kętrzyn, jeżeli chodzi o "kluby", dyskoteki ??? Może tak by zrobić małą
          ankietkę na forum....
          • Gość: yomarin Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 18:18
            Disco Polo :) - dawno tego szajsu w Ketrzynie nie bylo.. I BARDZO DOBRZE!!!
            Lubie imprezy ale tylko takie, ktore trzymaja jakis okreslony wyzszy poziom.
            Jesli chodzi o Ketrzynskie puby... oj dawno w zadnym nie bylem...
            • Gość: AgaAga Re: Witam wszystkich! IP: *.speed.planet.nl 14.04.03, 21:22
              Zespoly taneczne mowicie ! To super ze wciaz dzialaja i maja sie dobrze.
              A wlasnie - jakie knajpki w Ketrzynie lubicie? Ja jak jestem w rodzinnym
              miescie to lubie wpadac do tej, ktora ulokowala sie w dawnej lozy (teraz to sie
              nazywa Centrum Niemiecko-Polskie czy jakos tak).
              • Gość: Arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 10:32
                Będę cię musiał zasmucić, nie ma już tej "knajpki". W ogóle od samego początku
                działby się tam dziwne, rzeczy. Biblioteka, która nie miała interesujących
                książek i była cały czas zamknięta, spory pomiędzy wykonawcą remontu a
                administratorem. Przechodząc ostatnio obok zauważyłem, że cała oszklona sala
                jest pusta. Mniemam, że interes zamknięty. Jednak ma tam powstać herbaciarnia z
                prawdziwego zdarzenia. Już się nie mogę doczekać...
                • Gość: yomarin Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 14:57
                  Gość portalu: Arabic! napisał(a):
                  > Będę cię musiał zasmucić, nie ma już tej "knajpki". [ciach]

Taki piekny budynek sie marnuje! W tamtym roku mialem tam dwie imprezy - bylo
                  niezle ale to juz nie to... Tyle pracy i pieniedzy wlozonych w renowacje az
                  zal patrzec jak to wszystko sie marnuje.
                  • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 12:58
                    Patrząc się na fora innych miast z naszego woj. jest mi głupio. Czemu tylko
                    tak niewielka część zkomputeryzowanych + internet zabiera głos na forum?
            • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 10:39
              Oj to nie dobrze. Chociaż sam nie jestem, aż tak stałym bywalcem kętrzyńskich
              lokali, to cenię sobie Centro Pub i Koisa. Tam jest jakiś klimat. Jeżeli chodzi
              o dyskoteki to wybór, dla mnie, jest jeden i oczywisty Koch. Sporo osób jeżdzi
              do Rynu, trochę do Mrągowa - nie byłem tam. Trzeba od czasu do czasu wyrwać się
              z szarej rzeczywistości.
              • Gość: ANKA Re: Witam wszystkich! IP: *.pde.philips.com 15.04.03, 13:40
                No nareszcie mozna kogos tu spotkac!
                Juz tak wiosennie sie robi...
                Az serce sie raduje.
                Zakochani trzymaja sie za raczki.
                Pozdrawiam wszystkich tych z Ketrzyna
                i tych z Ketrzyna w Polsce i zycze wszystkim
                Wesolych Swiat.

• Gość: AgaAga Re: Witam wszystkich! IP: *.speed.planet.nl 15.04.03, 22:11
                  To wielka szkoda, ze tej kawiarni w dawnej lozy juz nie ma. Spotykalismy sie
                  tam z kumpelami z LO, jak sie wszystkie zjezdzalysmy do Ketrzyna na swieta do
                  rodzicow. To bylo przyjemne miejsce do posiedzenia, a latem w ogrodku -
                  zupelnie super. Ale ta herbaciarnia.... - to brzmi obiecujaco.
                  Tych dwoch pubow o ktorych pisal yomarin nie znam - gdzie one sa ? A dyskoteka
                  u Kocha - co tam graja ? Mam nadzieje, ze nie techno... (wszystkich milosnikow
                  z gory przepraszam:)))
                  • Gość: AgaAga Re: Witam wszystkich! IP: *.speed.planet.nl 15.04.03, 22:19
                    Sorka arabic! Wlasnie sie zorientowalam, ze to Ty pisales o tych dwoch pubach a
                    nie yomarin - napisz jeszcze gdzie one sa - przy nastepnym pobycie w
                    Ketrzynie, jak sie bede umawiac ze znajomymi z ogolniaka to zablysne wiedza
                    z "ketrzynskich knajpek" :))))
                    pozdrowka
                    AgaAga
                    • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 12:51
                      Nic nie szkodzi, ale dziwi mnie to że nie znasz dwóch tych knajpek,
                      przynajmniej CENTRO PUB. Znajduje się on na Sikorskiego w piwnicy, tuż obok
                      byłej bibloteki pedagogicznej. Na górze jest sklep Domel. Co do Kojsa to ul.
                      Wojska Polskiego na przeciwko ZUS-u.
                      Ale dzisiaj u nas jest ciepło, prawdziwa wiosenka.
                      A jak w Hadze ??? Nie ciągnie czasami do ojczystej ziemi???
                • Gość: arabic! Re: Witam wszystkich! IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 12:52
                  Dzięki, wzajemnie.
                  • Gość: AgaAga Re: Witam wszystkich! IP: *.speed.planet.nl 16.04.03, 21:37
                    Centro Pub juz kojarze ( nie wiedzialam ze tak sie nazywa)a Kojso juz bede
                    mogla zlokalizowac. Co do mojej niklej znajomosci pubow to niestety jak jestem
                    w Polsce to wpadam do Ketrzyna zwykle na 2 lub 3 dni i praktycznie caly ten
                    czas spedzam z moimi staruszkami :)))
                    W Hadze jest LATO - dzisiaj bylo 27 C - wiec nawet smutni kalwini jaby
                    poweseleli :)) A za krajem oczywiscie ze tesknie - nie ma jak w domu!
                    pozdrowka
                    Aga
                    • Gość: krzychoo Re: Witam wszystkich! IP: 194.181.239.* 19.04.03, 12:59
                      Hmm.. wstyd sie przyznac, ale ja sie kiedys czesto bawilem w "dyskotece" na ul.
                      Lanca:))))))))) To bylo jakies 5 lat temu. Jest ten lokal jeszcze? A pamietacie
                      bar Relax (chyba tak sie nazywal) kolo starej apteki na Sikorskiego
                      i "barmanke" bardzo czesto wskazujaca na spozycie malego conieco?:)
                      Napiszcie cos wiecej na temat tej herbaciarni. Wiadomo kiedy bedzie czynna?
                      Pozdrawiam.
                      Krzysiek
    • zamek Re: Witam wszystkich! 22.12.03, 16:21
      Dzień dobry wieczór :)
      Wprawdzie w tej chwili z dala od Kętrzyna, ale korzenie rodzinne trzymają.
      Pozdrawiam serdecznie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka