Gość: bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:06 bardzo tolerancyjna i wyrozumiała niech się puszcza z cudzym mężem, od mojego WARA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Jestem IP: *.chello.pl 30.12.04, 15:07 bo twoj sam sie juz puszcza z jackiem Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Jestem 30.12.04, 15:08 Ja swojego nie pilnuje za bardzo, bo by mi się udusił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:25 nie mam nic przeciwko kochankom cudzych mężów, ze mają prawo do szczęścia i miłości, tylko nie w moim ogródku. a każdy mąż nich się sam pilnuje, bo oliwa i tak na wierzch wypływa, a wtedy nie ręczę za siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Jestem 30.12.04, 15:27 No i dobrze, możemy już założyc kółko Babskiej Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:31 kółko Babskiej Samoobrony przed kim: przed niewiernymi mężami, czy przed amatorkami kwaśnych jabłek? Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: Jestem 30.12.04, 15:38 Jestes ..... ;) wlascicielka i posiadaczka :) On jeszcze oddycha czy juz nie ? Zejdz z niego na moment i sprawdz ;) ciekawe jak sie miewa ten 'twoj ogrododek'? lune ps. smieszy mnie takie grozne wymachiwanie miotla na ewent. rywalki :) przeciez problem jedynie w tym czy 'twoj ogrodek' bylby nimi zainteresowany ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:47 chodzi tu, lune, o szerszy problem.....a minowicie, o to, ze nie mamy nic przeciwko kochankom jawnie obnoszącym się z tym faktem. Popieramy, głaszczemy po główce, dopóki nie dowiemy się, ze same jesteśmy zdradzane, a wtedy nasza optyka tego zjawiska zmienia się o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Jestem 30.12.04, 15:50 Bo wtedy chodzi o NASZYCH facetów... a kochanka? Też baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:54 taak, chodzi o nasz INTERES, a kochanka tez chętna do spółki lub spółkowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:19 wracają na forum Marta i Gf, a my żony w biało-żółtych krawatach witamy je pod sztandarem Smoobrony Żony i blokadę forum ogłaszamy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:23 bo podobno żółty symbolizuje zazdrość. ale nie upieram się - może być niebieski (zdrada);)) a może jakieś inne propozycje kolorystyczne macie? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: czyli co.... 30.12.04, 16:32 Może czerń (jak czarna wdowa hihihihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: czyli co.... IP: *.chello.pl 30.12.04, 16:26 coscie sie tak przyczepily do kochanek ? jak im to odpowiada, to niech sie bawia boicie sie ze przyjda i zabiora wam mezow ? niesmialo zauwazam, ze do tanga trzeba dwojga ... i nie jest wylacznie tak ze wasi mezowie swieci, wy swiete a te k u r w y grasuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:31 ale konstytucja nam gwarantuje swobodę zrzeszania się;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: czyli co.... IP: *.chello.pl 30.12.04, 16:33 eee tam konstytucja... gwarantuje i inne rzeczy, dopoki ktos nie powie ze nie gwarantuje i wtedy fiut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:37 no więc my właśnie dlatego do tej Samoobrony tak dążymy, tylko nie wiem która by się na przewodniczącą najlepiej nadała ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:41 Może być bibi, z doradcą w osobie baby-żony (bo ona ma doświadczenie) No a co z tymi krawatami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:50 ok, a co z babą-żoną, może być? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: czyli co.... 30.12.04, 16:57 Może :), zona na sekretarza :) moge być członkiem założycielem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:01 na pewnie - już jesteś lecę po babę-żonę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: ALE FAJNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:15 Zaraz ustalimy tylko gdzieś nam się przewodnicząca bibi i sekrekarz baba-zona zapodziały;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: ALE FAJNIE 30.12.04, 17:16 Proponuję jako składkę 1 widły w tyłku zdradzającego, ew. może być wesołe winko najlepiej chilijskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: ALE FAJNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:19 Tylko skąd my tyle wideł weźmiemy - teraz w dobie mechanizacji rolnictwa to chyba towar deficytowy, a skansenów też za wiele nie ma :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: ALE FAJNIE 30.12.04, 17:22 Mogą być szpilki. Lecę, bo muszę skończyć myć podłogę po imprze (ale mnie boli łeb) i zdążyć do kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: ALE FAJNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:23 Na razie lecę po to winko chilijskie, bo mi sklep zamkną i będę musiała wyprawić się do hipermarketu. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 MÓ ADRES 30.12.04, 17:25 Mój adres dla Samoobroniarek: rachela180@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: czyli co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:08 Gość portalu: zona napisał(a): > wracają na forum Marta i Gf, a my żony w biało-żółtych krawatach witamy je pod > sztandarem Smoobrony Żony i blokadę forum ogłaszamy? ;))) Obawiam sie, ze predzej wespre szeregi al-Kaidy niz Marte. Skad ten dziwaczny pomysl? Ale Ty sie za babazona ustawiaj w dwuszeregu, jak najbardziej, bo tombak dla zlota dobre tlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick pstro :) 31.12.04, 01:59 > Obawiam sie, ze predzej wespre szeregi al-Kaidy niz Marte ach, ci wladczy mezczyzni! Bin Laden juz zaciera rece - taaaaaka wyznawczyni ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: pstro :) 31.12.04, 02:34 :) chyba juz sie przesuwasz do przodu w moim rankingu, helo tobie, droga jmx. tx za kartke, nie odpisalam, ale wiesz, ze wszystko, co najlepsze to tobie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf przeciez ibn-Ladin to baba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 09:29 w bialej kiecce chodzi i z biodra strzela! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Do broni !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:55 Marta znowu działa..... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Do broni !!!! 07.01.05, 16:59 Nie o Martę chodzi a mężów zdradzających żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Do broni !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:07 jak by nie było takich chętnych i łatwych Mart, to by nie mieli z kim zdradzać Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Do broni !!!! 07.01.05, 17:11 Będę bronć Marty, kobity idą za sercem, a faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Do broni !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:30 no co ty , nie czytałaś? ...ona idzie za forsą......kocha mamonę i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Do broni !!!! 07.01.05, 17:33 a babska solidarność? Chociaż jak się zastanowię... jakby jakaś blondyna koło mojego chłopa... widły idą w ruch!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś