Dodaj do ulubionych

*** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO ***

23.12.02, 13:39
DLA WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW WĄBRZEŹNA ORAZ OKOLIC

pragnę złożyć świąteczne, żarliwe życzenia:
szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia,
Oby troski życia zaginęły w mroku
podczas nadchodzącego Nowego Roku!
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 13:50
      Dzieki za żarliwe życzenia z Dębicy. A może by tak w prezencie nowiótkie Frigo
      directional do samochodu?? (oczywiście żartuję). Pozdrawiam i Rzeszów życząc
      spokojnych świąt.
      • dominikrz Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 24.12.02, 22:30
        Jakbym mógł to każdemu w paczce bym powysyłał nowiutkie Frigo bo to dobre
        oponki a tak tylko moge je polecić:)
        Gorące pozdrowionka z Podkarpacia
        • Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 22:40
          Wiem, wiem że frigo sa niezłe, nawet w tym roku zakupiłem nowe 4 sztuki za
          dosyć dobrą cenę. Trzymają się świetnie drogi. pzdr.
          • naka Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 27.12.02, 22:08
            Pozdrawia cie Wabrzeżno i naleciałości z pewnego nadwislanskiego miasteczka :))
            • Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 27.12.02, 22:58
              naka napisała:

> Pozdrawia cie Wabrzeżno i naleciałości z pewnego nadwislanskiego
              miasteczka :))
              Naka jeżeli byśmy policzyli kto ostatnio wchodzi na to forum, to całkiem niezła
              byłaby statystyka. Generalnie to ty, maciek, NIN i ja, czyli każdy z nas
              stanowi 25% ogółu piszących, no odliczając innych to jakieś po 20% na łepka
              • Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 28.12.02, 20:11
                Widze ze dostalem jak wszyscy, rowne 20% !! Zadnej procentowej premii za
                wspolczynnik kilometrowo-odleglosciowy ? :)) A ja tak szanuje procenty, im
                wyzej-procentowo, hmm, tym lepiej :))
                Pytanie do Naki: a ile % ma Niagarka ? :))
                • Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 29.12.02, 00:36
                  Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Widze ze dostalem jak wszyscy, rowne 20% !! Zadnej procentowej premii za
                  > wspolczynnik kilometrowo-odleglosciowy ? :)) A ja tak szanuje procenty, im
                  > wyzej-procentowo, hmm, tym lepiej :))
                  > Pytanie do Naki: a ile % ma Niagarka ? :))
                  TEŻ RÓWNO
                  • naka Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 29.12.02, 09:37
                    Nie wiem o ktora Niagarke pytasz ???? Ale jestem przekonana, ze znasz obydwie i w obydwu sie pławiłes ????? To po ktorej byłes bardziej wysuszony ??????
                    • Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 13:54
                      Stwierdzam, ze po obcowaniu z ta nasza tutaj, definitywnie glowa mniej boli
                      nazajutrz :))
                      • Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 13:58
                        Po czym cię maciek głowa boli?
                        • Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 18:16
                          Pytasz, po czym mnie boli glowa; jeszcze mnie glowa nie boli !! Ale Naka
                          wspomniala cos kiedys o Niagarce; zapytalem ja wiec ile procent ma ta Niagarka.
                          Na co ona mi odpisala: ««««««««"Nie wiem o ktora Niagarke pytasz ???? Ale
                          jestem przekonana, ze znasz obydwie i w obydwu sie pławiłes ????? To po ktorej
                          byłes bardziej wysuszony ??????««««««««««
                          No wiec tylko skonstatowalem, ze po tej naszej tutejszej Niagarze po prostu mam
                          mniejszego kaca nastepnego dnia :))

• naka Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 30.12.02, 18:31
                            Tak sie za bardzo nie ciesz !!!!! Bo czeka cie ciezka, rozchustana szampanska noc!!!!!!!!!! A jakie beda tego efekty uboczne???????
                            • Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 21:22
                              Skoro tyle strasznych rzeczy mnie czeka, to moze zostane w domu zamiast jechac
                              na sylwka w Appalachy :)) ?
                              • Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 31.12.02, 10:51
                                Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Skoro tyle strasznych rzeczy mnie czeka, to moze zostane w domu zamiast
                                jechac
                                > na sylwka w Appalachy :)) ?
                                PRZEMYŚL TO MACIEK
                                • Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 31.12.02, 13:56
                                  Sprawa rzeczywiscie godna przemyslenia: z jednej strony kataklizmy zapowiadane
                                  przez Nake :)), z drugiej figiel pogody; bo wyobrazcie sobie, ze w nocy
                                  temperatura zrobila sie zero stopni i deszcz; a wiec dzis rano slizgawica !!
                                  Zamierzalismy wyruszyc w droge okolo 2 PM, ale przy takiej slizgawicy ???
                                  Jedyna nadzieja, ze tak jak zapowiadaja meteorolodzy, w ciagu dnia temperatura
                                  podniesie sie do +4 i wtedy ta szklaneczka zniknie bezpowrotnie. Tak wiec
                                  sylwester w Appalachach zapewne dojdzie do skutku. Szkoda byloby tych
                                  wszystkich rezerwacji cottage'u etc. Przy okazji, zycze wszystkim tym z
                                  Wabrzezna, z Torunia, Rzeszowa, Swiecia i innych miast ktorych przez pospiech
                                  nie wymienilem - przepraszam, ekstrawanckiego sylwestra !!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka