dominikrz 23.12.02, 13:39 DLA WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW WĄBRZEŹNA ORAZ OKOLIC pragnę złożyć świąteczne, żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, Oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 13:50 Dzieki za żarliwe życzenia z Dębicy. A może by tak w prezencie nowiótkie Frigo directional do samochodu?? (oczywiście żartuję). Pozdrawiam i Rzeszów życząc spokojnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikrz Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 24.12.02, 22:30 Jakbym mógł to każdemu w paczce bym powysyłał nowiutkie Frigo bo to dobre oponki a tak tylko moge je polecić:) Gorące pozdrowionka z Podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 22:40 Wiem, wiem że frigo sa niezłe, nawet w tym roku zakupiłem nowe 4 sztuki za dosyć dobrą cenę. Trzymają się świetnie drogi. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 27.12.02, 22:08 Pozdrawia cie Wabrzeżno i naleciałości z pewnego nadwislanskiego miasteczka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 27.12.02, 22:58 naka napisała: > Pozdrawia cie Wabrzeżno i naleciałości z pewnego nadwislanskiego miasteczka :)) Naka jeżeli byśmy policzyli kto ostatnio wchodzi na to forum, to całkiem niezła byłaby statystyka. Generalnie to ty, maciek, NIN i ja, czyli każdy z nas stanowi 25% ogółu piszących, no odliczając innych to jakieś po 20% na łepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 28.12.02, 20:11 Widze ze dostalem jak wszyscy, rowne 20% !! Zadnej procentowej premii za wspolczynnik kilometrowo-odleglosciowy ? :)) A ja tak szanuje procenty, im wyzej-procentowo, hmm, tym lepiej :)) Pytanie do Naki: a ile % ma Niagarka ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 29.12.02, 00:36 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Widze ze dostalem jak wszyscy, rowne 20% !! Zadnej procentowej premii za > wspolczynnik kilometrowo-odleglosciowy ? :)) A ja tak szanuje procenty, im > wyzej-procentowo, hmm, tym lepiej :)) > Pytanie do Naki: a ile % ma Niagarka ? :)) TEŻ RÓWNO Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 29.12.02, 09:37 Nie wiem o ktora Niagarke pytasz ???? Ale jestem przekonana, ze znasz obydwie i w obydwu sie pławiłes ????? To po ktorej byłes bardziej wysuszony ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 13:54 Stwierdzam, ze po obcowaniu z ta nasza tutaj, definitywnie glowa mniej boli nazajutrz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 13:58 Po czym cię maciek głowa boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 18:16 Pytasz, po czym mnie boli glowa; jeszcze mnie glowa nie boli !! Ale Naka wspomniala cos kiedys o Niagarce; zapytalem ja wiec ile procent ma ta Niagarka. Na co ona mi odpisala: ««««««««"Nie wiem o ktora Niagarke pytasz ???? Ale jestem przekonana, ze znasz obydwie i w obydwu sie pławiłes ????? To po ktorej byłes bardziej wysuszony ??????«««««««««« No wiec tylko skonstatowalem, ze po tej naszej tutejszej Niagarze po prostu mam mniejszego kaca nastepnego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** 30.12.02, 18:31 Tak sie za bardzo nie ciesz !!!!! Bo czeka cie ciezka, rozchustana szampanska noc!!!!!!!!!! A jakie beda tego efekty uboczne??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 21:22 Skoro tyle strasznych rzeczy mnie czeka, to moze zostane w domu zamiast jechac na sylwka w Appalachy :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 31.12.02, 10:51 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Skoro tyle strasznych rzeczy mnie czeka, to moze zostane w domu zamiast jechac > na sylwka w Appalachy :)) ? PRZEMYŚL TO MACIEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA WĄBRZEŹNO *** IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 31.12.02, 13:56 Sprawa rzeczywiscie godna przemyslenia: z jednej strony kataklizmy zapowiadane przez Nake :)), z drugiej figiel pogody; bo wyobrazcie sobie, ze w nocy temperatura zrobila sie zero stopni i deszcz; a wiec dzis rano slizgawica !! Zamierzalismy wyruszyc w droge okolo 2 PM, ale przy takiej slizgawicy ??? Jedyna nadzieja, ze tak jak zapowiadaja meteorolodzy, w ciagu dnia temperatura podniesie sie do +4 i wtedy ta szklaneczka zniknie bezpowrotnie. Tak wiec sylwester w Appalachach zapewne dojdzie do skutku. Szkoda byloby tych wszystkich rezerwacji cottage'u etc. Przy okazji, zycze wszystkim tym z Wabrzezna, z Torunia, Rzeszowa, Swiecia i innych miast ktorych przez pospiech nie wymienilem - przepraszam, ekstrawanckiego sylwestra !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś