roger93 03.02.04, 04:20 niektóre współczesne bajki mają szczęśliwe zakończenie: www.izby.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: na dobranoc 03.02.04, 04:32 ano wlasnie! nie musi sie wszystko konczyc melodramatycznie w koncu jak sobie czlowiek posciele tak sie wyspi cmok na dobranoc:)do jutra:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: na dobranoc 04.02.04, 10:19 > cześć > jechałem tam , Izby są piękne. > mam pytanie o miejscowośc Bieliczna ,stoi tam mała cerkiewka nad rzeczką Biała.Piękne miejsce pobłądziłem tam. > czy widziałeś przy drodze z Mochnaczki jak wyjedzie się z lasu piękne wrzosowisko po lewej stronie, a na dole ponorama Izb i Lackowa > gdybym miał kasę też bym taką chatkę postawił. > pozdr. aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś
roger93 Re: na dobranoc 04.02.04, 12:07 Bieliczna jest uznana przez wielu za najpiękniejsze miejsce BN - nie podzielam tego poglądu- dla mnie jest dziesiątki "najpiękniejszych" miejsc. Okres kiedy budowali ci,co chcieli budować, już minął, teraz budują ci, którzy mają kasę. Warto jednak zapytać gospodarza domu na łąkach jak było z tą budową, to historia sprzed paru lat, nie mieli za wiele kasy, zbudowali ten dom dzięki pomocy wielu ludzi i samorządu. zapisuję cię w kolejce chętnych (jest dłuuuuuuuuuuga)- kiedyś był temat wykupu doliny Bielicznej przez kogoś z układów, nie wiem jak jest naprawdę- a przy okazji: czy jest gdzieś wolna ziemia na siedlisko? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: na dobranoc 04.02.04, 12:59 > masz rację , jest wiele pięknych miejsc. > z tymi co mają kasę też masz rację > całość kupi na pewno ktoś z wielką kasą ,takich u nas nie brakuje tylko nikt nie dochodzi w jaki sposób do tych pieniędzy doszli. > mam swoją działeczkę 14a. altankę wiele drzew iglastych i jak mam wszystkiego dość to jadę tam i sobie siedzę.(szkoda bo blisko Gorlic). > dzisiaj ciężko coś znależć, można pytać u tubylców przedzej z nimi załatwisz , niż z agencją.Tylko zmieniły się przepisy nabywania ziemi. > pozdrawiam aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś