kapciuch1 24.02.04, 17:34 hej ludziska macie ochote isc dzisiaj do gorlickiej na impreze. jezeli tak to dajcie znac do godziny 18:30. jezeli nazbiera was sie 3 osoby najmiej wpadnijcie do dark pubu a tam bede i pojdziemy na impreze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: IMPREZA IMPREZA KAPCIUCH LUDZI NAMIERZA :) 24.02.04, 17:48 to sobie zrób jakis znak rozpoznawczy bo skąd CI ludzie niby mają wiedzieć że to akurat TY siedzisz przy stoliku??? czy mają może staną na środku i się drzeć kapciuuuuch który to???? bo potem będziesz na szybko wymyślał tak jak ja ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapciuch1 Re: IMPREZA IMPREZA KAPCIUCH LUDZI NAMIERZA :) 24.02.04, 20:51 no niestety z imprezki nici wyszly :((((((((((((. ale za to dzisiaj pije bardzo dobre winko hehehe. pozdrowionka dla wszystkich. :* Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: IMPREZA IMPREZA KAPCIUCH LUDZI NAMIERZA :) 24.02.04, 20:56 na zdrówko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: IMPREZA IMPREZA KAPCIUCH LUDZI NAMIERZA :) 24.02.04, 21:25 no to ja sie przylaczam do kapciucha i jacy,zdrowko ! brzek,brzek na forum toascik:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: IMPREZA IMPREZA KAPCIUCH LUDZI NAMIERZA :) 25.02.04, 07:50 jak Wy mozecie tyle pic??? wino beeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: IMPREZA IMPREZA KAPCIUCH LUDZI NAMIERZA :) 25.02.04, 16:51 o ja lubie dobre biale wino tak do obiadu,kolacji:)nie ma to jak dobry zinfandel:) Odpowiedz Link Zgłoś