14.04.04, 19:21
nachodzi mnie zrobić temat już kiedyś był....
..taki nie na stałe tylko na jakiś czas co by potem jak sie znudzi zrobić coś
innego... wiecie robi sie coraz cieplej...takie coś przyciagające spojrzenia
hi hi hi nie no teraz żartuje troche ;) poprostu ozdóbka wakacyjna...
..więc co i gdzie polecacie???
Obserwuj wątek
    • delfinek27 Re: tatuaż 14.04.04, 19:53
      ja proponuje delfinka- fajnie sie prezentuje

a miejsce - hmmmm proponuje w takim miejscu co go tylko widac na plaży

widziałam kiedyś na basenie dziewczyna miała wytatuowaną różyczke też super
      wyglądało
      • giks Re: tatuaż 18.04.04, 11:49
        delfinek to fajny ale nie bardzo chyba pasuje do mnie

w sumie to mniej więcej już chyba wiem co i gdzie (część ciała) tylko jeszcze
        nie wiem gdzie to można zrobić, kiedyś w Gorlicach widziałam ogłoszenia ale to
        dyło dawno ciekawe czy da się to teraz zrobić u nas w G. czy będę musiała
        jechać np. do Tarnowa a może w sączu się uda ;)
        Mam kilka wzorów wybranych i miejsce ale jak mi się podoba to Mat kręci nosa i
        na odwrót i jak na razie nie ma takiego który by się nam podobał wspólnie
        może jeszcze w salonie coś wybierzemy... a może macie/znacie jakieś ciekawe
        wzory???
      • boski_yaro Alez to nie boli 19.04.04, 17:53
        Ja za pierwszym razem tzn za pierwszym tatuażem tez tak myslalem a teraz wiem
        ze to nic a nic nie boli Moze nawet nie uwiezycie ale jak robiłem sobie trzeci
        z rzedu tataz poprostu z nudów usunałem i obudzili mnie jak juz było gotowe
        Wiec smialo mozecie sie nakuwac do woli
        • ellenai Re: Alez to nie boli 19.04.04, 18:03
          i dalej yaro cie podziwiam!!!!!to twoja psychika z ktora tak sie"dobrze
          dogadujesz"jezeli chodzi o bol,pozwala ci przez to wszystko przejsc bez zadnych
          problemow,jeszcze raz ,podziwiam cie:)a czy moge zapytac jakie tatuaze masz?
          • boski_yaro Róze, rózniste 20.04.04, 10:20
            jest motyw harleyowy Ten jest najstarszy Są też motywy celtcyckie A w
            najbliższych dniach pojawi sie wzdłuż lini kregosłupa kilka chińskich liter
            (tak jak w clipie Grove Covergeate)Chetnie sie pochwale jak beda gotowe
    • grekaa Re: tatuaż 18.04.04, 14:39
      hehe
      bylam w zeszlym roku nad morzem z rodzinką i znajomymi,gdzie na każdym kroku
      mozna bylo spotkać pseudo-studia wakacyjnego tatuażu, hihi
      no i znajomy w przypływie większej odwagi (czyt. pod wpływem:-)) zrobił sobie
      takowy na ramieniu
      ha, miał trzymać się min. 2 tygodnie, a po pierwszym spotkaniu z wodą stał się
      ledwo widocznym cieniem tatuażu:-)czyt. brudną plamą wystajacą spod rękawka:-))
      to rzeczywiście była "ozdóbka" przyciągająca spojrzenia:-)))))))))
    • korky Re: tatuaż 18.04.04, 15:06
      no ja polecam posukać sobie czegoś w internecie, chyba największy wybór wzorów
      będzie :) proponuję wyszukiwarke www.google.pl lub www.altavista.com chyba są
      najlepsze... a szukane słowa to można wpisac tatoos albo tatoo, chociaż nie
      wiem, jak tatuaż jest po angielsku :P

----------------------------------------
      Słupsk pomaga w zwiększaniu ilości postów w Gorlicach :)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
      • ellenai Re: tatuaż 19.04.04, 05:49
        faktycznie internet moze byc dobrym zrodlem info i wzorow:
        giks daj znac jak na cos sie zdecydowalas:) tutaj tatuaze sa modne, ostatnio
        bratanica mojego zrobila sobie tatuaz i jej matka tez:)ale nie widzialam tego
        jeszcze:)ja to nie mam odwagi a i ochoty tez:) boli to niestety i nie zetrze
        tego jak sie odechce czlowiekowi tego nosic:) cmok
        • korky Re: tatuaż 19.04.04, 09:43
          no własnie tez tak uważam, poza tym mam wrodzony strach przed igłami i ostrymi
          nrzędziamt- także ja za tatuaż serdecznie dziękuję :)

----------------------------
          Słupsk się trzyma z Gorlicami :)))
          • ellenai Re: tatuaż 19.04.04, 17:27
            wlasnie korky,strach przed iglami jest tak okropny u mnie ze jak ide tutaj do
            dentysty to prosze zeby podczas leczenia zebow nie dawali mi
            znieczulenia,tylko podczas usuwania zeba,czym wywoluje niemale zdziwienie
            personelu medycznego:)))) heheheh,bo kto to slyszal zeby "na zywo"bez
            znieczulenia borowac tutaj zeby!!!!!a ja naprawde nie moge zniesc igly i zle
            sie czuje jak mam te szczeke "nieczula"wrrrrrrrrr tylko do usuwania bo wtedy
            bol jest gorszy niz ta igla:)
            • korky Re: tatuaż 23.04.04, 14:50
              No ja takich dentystycznych igieł to sie za bardzo nie boję, na drugim miejscu
              są te od szczepionek w tylną częśc ciałą, potem jest szczepionka w ramię, no i
              najgorsze jest pobieranie krwi !!! Aż mi słabo jak o tym myślę...

------------------
              Lecimy do Słupska :]
              • ellenai Re: tatuaż 23.04.04, 17:41
                pobieranie krwi jest ok o ile nie widze jak mi te igle wbijaja,bo to juz mi sie
                wtedy slabo robi ale najgorsze to sa te zeby,brrrrrrrrrrr
                • korky Re: tatuaż 27.04.04, 17:34
                  dobra już mi nie mów, bo zaraz zemdleję :)
                  • ellenai Re: tatuaż 27.04.04, 18:20
                    no to przestaje, bo jeszcze zemdlejesz i z kim bede tu pisac!
                    • korky Re: tatuaż 28.04.04, 13:09
                      hehe tak, tak święta prawda - święta krowa :]
                      • ellenai Re: tatuaż 28.04.04, 17:28
                        wiec miej to na uwadze ze mdlec ci nie wolno!
    • boski_yaro Re: tatuaż 19.04.04, 09:49
      Ja tatuaży mam kilka i żyje Nic mi sie nie stało żadnych chorób czy tez
      powikłań GIKS a co do tego ze chcesz tymczasowy tatuaż to może taki z Bravo lub
      Popcornu ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • ellenai Re: tatuaż 19.04.04, 17:29
        yaro,oczywiscie ze tatuaz wcale taki niebezpieczny nie jest:)wielu ludzi go ma
        i przezyli bez szwanku na zdrowiu,ja tylko jestem panikarz jezeli chodzi o
        bol,wiec ja ciebie podziwiam yaro( i kazdego ktory ma tatuaz) ze jestescie w
        stanie tak dobrze bol znosic:)
        • zawisza777 Re: tatuaż 19.04.04, 19:08
          jak tatuz to w dobrym studiu, z tradycja bo nikt Ci pozniej nie bedzie placil
          renty w przypadku zoltaczki czy "innego" ustrojstwa...wzory mozna
          wybrac,druknac i pokazac w salonie..zrobia wszystko co chesz...kwestia tylko
          ile mozesz wydac...
      • giks Re: tatuaż 19.04.04, 19:18
        narmalnie dostaniesz w dziób jak tylko się na Ciebię natknę gdzieś w mieście
        obiecuję wiesz co bravo może sam sobie taki nakleisz?czy nalepisz jak to się
        tam zwie...... :P
        • boski_yaro W dziób ??? 20.04.04, 10:13
          a za co ?????? To ja z dobrego serduszka ci radze Taki z brawo to i ladnierjszy
          od tego malowanego henna bo oryginalnie czarny, i na jakis czas tylko i nie
          boli kłucie Ehhhh Kobiety ja do niej z dobrego serca a ona mnie luuuu i w dziób
          Ehhh zebys choc powiedziala w dziubek nooooo
    • giks Re: tatuaż 19.04.04, 21:58
      chyba nie czytacie postów dokładnie przecież nie chcę robić takiego na stałe
      tylko na wakacje poprostu. taki o jakim ja myśle robi sie w salonie
      kosmetycznym najczęściej henną (nie taką do brwi i rzęs ;) i kosztuje max.
      100zł ale to już taki duuuuuży trzyma się nawet do 3 miesięcy zaleznie od tego
      jakie kto ma ciało. Jest tylko jeden problem nie ma czarnego koloru jest
      bardzo ciemny pomarańcz, brąz, ciemna cegła itp. ale i tak mi się to
      podoba :)))

odwiedź Gorlice

Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały świat działa potajemnie by udało Ci się
      to osiągnąć.
      • delfinek27 Re: tatuaż 23.04.04, 23:55
        a niebieski???

bo kto widział pomarańczowego delfinka ??????
        • ellenai Re: tatuaż 23.04.04, 23:58
          ja nie,ale ja nic nie biore heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka