jacaaa2 13.06.04, 01:45 no wlasnie chcialo ,a nie ma z kim,wszyscy spią,a mnie sie nie chce spac-jest jedno wyjscie wpasc na sącz bo tam sie pisze na okragło ale tam chała i poza tym tam mnie nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: Chciało by sie popisać 13.06.04, 11:18 jaca lepiej tak nie pisz no chyba, że chesz aby ktos odpisał : a nie mówiłam lub sam tego chciałeś lub coś w tym stylu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Chciało by sie popisać 13.06.04, 11:36 tez bym chcial popisac ale nie moge.wlasnie przed chwila urwalo mi noge :) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Chciało by sie popisać 13.06.04, 11:38 he he he to tyś jaki akrobata skoro piszesz nogami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: gomez 13.06.04, 11:49 gomez to jest znany z tego, że krąży zawsze gdzieś w pobliżu ... Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: gomez 15.06.04, 09:34 witojcie. gomez nie krazy (wszelkie porownania do sepa sa niewlasciwe) gomez chodzi (kolo drogi nie ma reki ani nogi) jak mi jeszcze co odleci napisze Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez dlaczego nie odpisujesz giksssssss ?????????? 18.06.04, 19:05 cedze twoje imie przez zeby kladac akcent na literze S.a twarz mam zimo i cynicznie skrzywiona.(patrz Humprej Bogard Casablanka) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: dlaczego nie odpisujesz giksssssss ?????????? 18.06.04, 20:05 wybacz mi proszę...ale nie było mnie chwilę ciężko chorowałam i łoża nie wstawałam :((( lecz będą jedną nogą w grobie myślałam o Tobie wstyd przyznać ale nie oglądałam Casablanki więc trochę nie jestem w temacie ale obiecuję nadrobić zaległości i odpisać :) Ty za to mi nie odpowiedziałeś czy pójdziesz ze mną na piwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: dlaczego nie odpisujesz giksssssss ?????????? 18.06.04, 20:47 jakzesz mozesz o to pytac gikssssss.( SCISZONY GLOS ZYCZLIWIE USMIECHNIETA TWARZ zimne oczy bez wyrazu Gary Cuper w ktoryms westernie .tytulu zapomnialem.sorry gikssssss) to sie rozumie samo przez sie Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: dlaczego nie odpisujesz giksssssss ?????????? 18.06.04, 21:27 blad w powyzszym watku przyprawia mnie o rumieniec wstydu.mialo byc garry cooper Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: dlaczego nie odpisujesz giksssssss ?????????? 18.06.04, 21:42 uznajmy, że to była spolszczona wersja ;) tak bywa, sama zauważyłam iż zdarza mi się pisać niezłe rzeczy ;) byczki orty literówki itp. ale za to czasem dodają uroku i są bardzo sympatyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: dlaczego nie odpisujesz giksssssss ?????????? 18.06.04, 21:47 nauke ortografii mam dawno za soba.ale pomylic sie w nazwisku garry cooper to grzech to byl ktos.jakie piwo pijesz giksssss? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: dlaczego nie odpisujesz giksssssss ?????????? 19.06.04, 09:46 w zasadzie to jak już pisałam z qwertym piwa nie lubie za bardzo wole np. Martini (wstrząsnięte nie mieszane ;) -> nie no martini Jamesa Bonda to jest jak dla mnie mieszanka nie do przeżycia ;) z piwek to tylko Redsik bo taki babski a tak to różne inne mieszanki alkoholu i czegoś tam a TY? wszysto zależy od dnia, nastroju, towarzystwa i okazji niesądzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
giks podkradzione ;) 18.06.04, 21:45 a poza tym: Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Nwajżanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria była na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. by dominux Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez nie ma cie giksssssssss 18.06.04, 22:09 stalowe sztylety moich zrenic(slynna scena z przeminelo z wiatrem ) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: nie ma cie giksssssssss 19.06.04, 09:41 przeszyłeś mnie spojrzeniem........hi hi hi ..a wiesz przemineło z wiartem oglądałam mając jakieś 16 lat i zrobiło na mnie niesamowite wrażenie.... Odpowiedz Link Zgłoś