giks 07.07.04, 11:29 kto oglądał? Czy ktoś ma jakieś wieści kiedy w gorlickim kinie będzie? bo jakoś nie chce mi się jechać np. do sącza czy krakowa, a wolę wersję kinową niż na PC ;) Zbyt seksowny Shrek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: Shrek 2 07.07.04, 20:03 no tego to włąśnie nie wiem bo nie ma jeszcze nowego rozkładu jazdy no i nic nie słychać aby był w najbliższych dniach. Za to od 9 (ale nie na 100% bo szybko jechałam i mogłam niedowidzieć ;) )będzie "Pojutrze" <The Day after Tommorow> już się nie moge doczekać :))) lubie takie bajki ;) i od 9 też będzie "rogate ranczo" więc na szreka jeszce musimy poczekac :((( Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Shrek 2 07.07.04, 20:04 zawsze można zerknąc na www.kino.gorlice.pl ale na razie jest mało aktualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
giks "Shrek 2": Liczne błędy! 08.07.04, 18:40 Spostrzegawczy kinomani wzięli pod lupę najnowszy przebój kin - "Shreka 2" - i wynaleźli w komputerowo generowanej opowieści kilka błędów. Nie tylko więc aktorskie historie pełne są pomyłek. W "Shreku 2" także znaleziono kilka zabawnych błędów, których nie omieszkano wytknąć autorom filmu. Tymczasem w Polsce "Shreka 2" zobaczyło już milion osób! Kinomani zastanawiają się na przykład, co stało się z nieszczęsnym gołębiem, który z wrażenia na widok Shreka rozbił się o mur. Ptaszek spada pod nogi króla, jednak kiedy w następnej scenie widać cały podest wokół monarchy, biednego gołębia nigdzie nie ma. W podobnie tajemniczych okolicznościach ze stołu znika łyżka, którą podczas rodzinnego obiadu wypluwa Shrek. Fani nie mogą też zrozumieć, dlaczego Fionie, Shrekowi i Osiołkowi podróż do Zasiedmiogórogrodu zajęła tak dużo czasu. Kiedy bowiem Shrek i Osioł zostają aresztowani, w odsiecz bohaterom niemal natychmiast nadchodzą przyjaciele. Spostrzegawczy miłośnicy opowieści zauważyli też, iż Wróżka Chrzestna nie zapłaciła za zamówione w fast foodzie smakołyki, a podczas wykonywania piosenki "Holding Out for a Hero" prosi pianistę, by zagrał w tonacji C, choć reszta piosenki utrzymana jest w tonacji G. Jednym z wynalezionych "smaczków" jest także scena, w której Fiona i Shrek decydują się powrócić do swej "ogrzej" formy. Zegar, który odmierza czas do podjęcia decyzji, o północy wybija... trzynaście uderzeń. Tymczasem "Shrek 2" pobił w Polsce kolejny rekord. W środę, 7 lipca, film obejrzał milionowy widz. Jest to pierwszy na naszym rynku film, który w tak krótkim okresie został obejrzany przez milionową widownię. WWW.INTERIA.PL film.interia.pl/news?inf=520052 Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: "Shrek 2": Liczne błędy! 08.07.04, 18:41 uwielbiam poszukiwania takich wpadek ;) a jest ich mnóstwo w filmach :))) Odpowiedz Link Zgłoś