17.09.04, 12:34
takie pytanie z innej beczki...co się stało z Twoim forum??? Skasowane czy co?
Obserwuj wątek
    • dbergeron Re: YaRo???? 28.09.04, 02:14
      I co? Znowu scigamy Tarnow!Wstaliscie czy spicie bo ja jeszcze nie.Boski Yaro
      uszyli ci buty,ale dlaczego sie dales?Twoje wejscia na forum dawly szanse na
      ciekawe wstawki do dyskusji,a co za tym idzie realne wiadomosci z pierwszej
      reki na temat Gorlic i okolic,bez jakichkolwiek barw ochronnych na gorlickich
      VIP-ow.Teraz oczywiscie wszystko jest cacy tylko ,no wlasnie to Forum nie ma
      duszy,ikry czy jak tam wolicie,a to wlasnie Boski Yaro,dawal kontrowersyjny
      temat,a dalej lawina toczyla sie sama pokazujac ludzkie animozje,ale przeciez o
      to chodzi na kazdym Forum nawet gorlickim,choc moze przypadkiem obrazono jakies
      swietosci ziemi gorlickiej,ale czy swiety sie obraza? " Swiety jest poprostu
      swiety".YYaaarooooooo! WROC!!!!!!!!!!!
      • boski_yaro Re: YaRo???? 28.09.04, 10:15
        Jestem, jestem :-)) Miło że ktoś zatęsknił za mną Wiesz z czegoś trzeba żyć a
        że działalnośc gospodarcza w Polsce to ciężki kawałek chleba musiałem się ciut
        przyłożyć bowiem rozpocząłem budowanie nowego pomysłu ( w sumie dwa punkty już
        działąją, ale ma być ich więcej )
        Mój cięty język i przedstawianie spraw jakie postrzega zwykły obywatel jak
        najbardziej są i będą Muszę tylko ciut powrócić do gorlickiej rzeczywsitości a
        z tego co na szybko zweryfikowałem tematów tu sporo się nowych porobiło.
    • giks Re: YaRo???? 30.09.04, 12:26
      jaro ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie....przeciez nie chodziło o to forum
      tylko AMSwB...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka