giks 17.09.04, 12:34 takie pytanie z innej beczki...co się stało z Twoim forum??? Skasowane czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dbergeron Re: YaRo???? 28.09.04, 02:14 I co? Znowu scigamy Tarnow!Wstaliscie czy spicie bo ja jeszcze nie.Boski Yaro uszyli ci buty,ale dlaczego sie dales?Twoje wejscia na forum dawly szanse na ciekawe wstawki do dyskusji,a co za tym idzie realne wiadomosci z pierwszej reki na temat Gorlic i okolic,bez jakichkolwiek barw ochronnych na gorlickich VIP-ow.Teraz oczywiscie wszystko jest cacy tylko ,no wlasnie to Forum nie ma duszy,ikry czy jak tam wolicie,a to wlasnie Boski Yaro,dawal kontrowersyjny temat,a dalej lawina toczyla sie sama pokazujac ludzkie animozje,ale przeciez o to chodzi na kazdym Forum nawet gorlickim,choc moze przypadkiem obrazono jakies swietosci ziemi gorlickiej,ale czy swiety sie obraza? " Swiety jest poprostu swiety".YYaaarooooooo! WROC!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boski_yaro Re: YaRo???? 28.09.04, 10:15 Jestem, jestem :-)) Miło że ktoś zatęsknił za mną Wiesz z czegoś trzeba żyć a że działalnośc gospodarcza w Polsce to ciężki kawałek chleba musiałem się ciut przyłożyć bowiem rozpocząłem budowanie nowego pomysłu ( w sumie dwa punkty już działąją, ale ma być ich więcej ) Mój cięty język i przedstawianie spraw jakie postrzega zwykły obywatel jak najbardziej są i będą Muszę tylko ciut powrócić do gorlickiej rzeczywsitości a z tego co na szybko zweryfikowałem tematów tu sporo się nowych porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: YaRo???? 30.09.04, 12:26 jaro ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie....przeciez nie chodziło o to forum tylko AMSwB... Odpowiedz Link Zgłoś